Geniş büyük burnu olup estetik yaptiran lar yardım lütfen!!!

Tamamen doktor secimi, gidip bu iste uzman olmayan insanlara ameliyat olup sonra yaptirmayin asla demek bana bek objektif gelmedi. Ben yaptirdim asiri da memnunum. Doktorum zaten yaptigi dogal burunlar ile unlu. Burnunda sorun olmayip ameliyat olanlar bencede olmasin ama belli basli problemlerin varsa burnun yamuksa veya yandan egri ise kemigin varsa, hic de dogustan en guzel burnu veriyor gibi bir sey soz konusu degil. Her gun aynaya bakip iyi ki oldum bu ameliyati diyorum ben.

Ben de o durumdaki insanlardan biriyim psikiyatriden çıkamıyorum lütfen henüz ameliyat olmadısysanız sakın ama sakın yaptırmayın ben intihar etmeyeyim diye hastaney yatmamı istiyor dokorlar düşünün halimi sağlığınızdan olmayın en
Lutfen hayati kendi deneyiminizden kendi burnunuzdan ibaret dusunmeyin. Evet sizinki kotu olmus, yada istediginiz gibi yada yuzunuze uygun olmamis. Herkesinki ole olacak diye bisey yok insanlara deneyimlerinizi paylasin kimse yapmasin demeniz bunun disina cikip insanlara mudahale etmeyin, once pisikolojinizi toplayin sonra iyi bi dr revizyon ameliyati dusunun bence buda benim fikrim amaa size kesinlikle olun da demiyorum

ben de sizin gibi düşünerek yaptım bu hatayı şimdi ilaçsız yaşayamıyorum yapmayın nolur yüzünüzün beğenmediğiniz hali asıl simetrisi yapmayın :KK43:
Insanlari etki altina alacak kadar kotu olan burnunuzu gormek istiyorum, lutfen burnunuzun resmini koyup paylasin, bizede yardimci olmus olursunuz dr isminide soyleyin bole havada kaliyor yapmayin sakin demek yerine sebebini gosterin lutfen

Eger doktorun emre ilhan ise hic korkma ...emre beyin yapamiycagi burun yoktur ahhh keske bende zamaninda o a olsaydim sen cok sanslisin....sakin endiselenme ....
Siz oldunuz galiba estetik nasildi burnunuz ve nasil oldu resimde anlasilmiyor tam ama kotu durmuyor. Anlatabilir,isiniz

Siz oldunuz galiba estetik nasildi burnunuz ve nasil oldu resimde anlasilmiyor tam ama kotu durmuyor. Anlatabilir,isiniz
Benim kemerli kanatlari genis idi ilk ameliyatimda kemik torpilendi ama ucuna hic mudahale edilmemis tabi bu hali beni cinnet moduna soktu doktorumun bayaa ustune gittim hastane yetkililerine kadar ulastim sonuc olarak ayni ameliyati ucretsiz olarak 2 kez tekraraladi burnumu kaldirdi ama kanatlari kücultmemis yine gulunce yayiliyo deliller buyuk duruyo mecbur seneye bahara kadar bekliycem sadece burun ucundan bir operasyon geviricem 3. kez becerir insallah adam gibi yapana kadr yakasini birakmam keske en basda emre ilhana gitseydim....simdi gitsem oooo en az 15000 ister neyse ben eski doktorumun ümüünü sıkmaya devam ediyim

Haram kısmina gelince, lütfen bunu yarın karşıma geçip söyleyenlere diyecem, ben allahın yaptigini değiştirerek günah islemissem, siz bunun la ilgili heryerde burnu ne büyük derken hatta bazen yüzüme bile imada bulunurken asıl siz allahın yarattığıni alaya almaktan korkun. Ondan utansınlar, şekilci degilim kimsenin hiç bir kusurunda asla yüzüne vurmadim günaha onların yaptığıda gunah herkes bence biraz empati kursun
Tabi ki zaten en büyük hata dalga geçilmesinde onlarda yaratılışla dalga geçmiş oluyor.. Ben etrafımda ki durumu anlattım sormuşsunuz diye.

Lutfen arkadaslar burnu genis buyuk olanlar estetik yaptirip memnun olanlar dr ismini yazip msj atsin,

şu anda ben ne söylesem boş... burun kendi başına güzel olmuş olabilir zaten ben de hep etrafımdakilerin yorumları nedeniyle yaptırdım ama ameliyat sonrası psikolojinizi de düşünün şimdi büyük dediğiniz her gün takıntı yaptığınız burnunuzda sağlık sorunu yoksa bu işin riskine hiç değmiyor keşke birileri de beni uyarsaydı ben yaşama sevinciyle dolu biriyken şimdi neler atlatıyorum bilemezsiniz. insan büyük de olsa onca sene o burna o ifadeye alışınca sonrası bunalımdan ibaret ki ben yıllarca burnunu kafaya takmış biriydim... şimdi geri verseler kendi burnumu yüz ifademi istediği kadar kemerli uzun olsun bir saniye düşünmem...

Eklentiler

• pin.jpg
    pin.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 189
  • pin2.jpg
    pin2.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 173
ayrıca siz hep en kötü açıdan görüyorsunuz bakın ben de eski burnumun en kötü açısını koydum çünkü bu fotolara bakar bakar kendimi motive ederdim... kendinizde sevdiğiniz yönlere odaklanın. profildeki sizseniz çok hoş çekici bir ifadeniz var onu bozmayın derim naçizane...

şu anda ben ne söylesem boş... burun kendi başına güzel olmuş olabilir zaten ben de hep etrafımdakilerin yorumları nedeniyle yaptırdım ama ameliyat sonrası psikolojinizi de düşünün şimdi büyük dediğiniz her gün takıntı yaptığınız burnunuzda sağlık sorunu yoksa bu işin riskine hiç değmiyor keşke birileri de beni uyarsaydı ben yaşama sevinciyle dolu biriyken şimdi neler atlatıyorum bilemezsiniz. insan büyük de olsa onca sene o burna o ifadeye alışınca sonrası bunalımdan ibaret ki ben yıllarca burnunu kafaya takmış biriydim... şimdi geri verseler kendi burnumu yüz ifademi istediği kadar kemerli uzun olsun bir saniye düşünmem...
Su anda cok saskinim ne diyecegimide bilemiyorum, sadece tek sorum neyini begenmediniz yapilan estetigin. Bence cok yerinde olumlu bi degisim olmus eskiye gore ozellikle cok cok cok iyi duruyorsunuz bu benim fikrim ama sizi gercekten anlamadim bence kendinizi bosyere uzuyorsunuz

Bu burun özlenir mi Allah aşkına..Rabbimin gücüne gitmesin ama yani...

Bu burun özlenir mi Allah aşkına..Rabbimin gücüne gitmesin ama yani...

Bence ole demeniz hos olmamis, yani allahinda gucune gider, arkadasin da zoruna gider, kendini nasil iyi hissederse insan onu yapmali yasamali, bende gucluk cektim yuzune daha cok yakismis bencede estetikli burnu, ama iste enteresan ama soyleyis tarziniz kirici

Bazen şok etkisi yaratmak gerekir insanları bulundukları güç durumdan çıkarmak için.ağlama krizine girenlere tokat atılır mesela.Psikolojide bu vardır.Rabbimin yarattığına haşa bi lafım yok,o ne yarattıysa vardır sebebi.Bazen imtihandır sevdiği kuluna..Ama bunu getiriş tarzım beni ilgilendirir..

X