Slm kızlar benim 4 tane başarısız tüp bebek denemem var 10 gün içinde yeni bir dr da yenı tedavıme başlayacağım genetik testi sordum ancak gerek yok dedı bana ama ben ısrarla yaptırmak istiyorum acıbadem hastanesi bana çok yakın hastaneye gitiiğimde tam olarak testın adını ne diyeceğim bana yardım edın ne olur.......
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genetik test yaptırmak istiyorum yardım edin.....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Slm kızlar benim 4 tane başarısız tüp bebek denemem var 10 gün içinde yeni bir dr da yenı tedavıme başlayacağım genetik testi sordum ancak gerek yok dedı bana ama ben ısrarla yaptırmak istiyorum acıbadem hastanesi bana çok yakın hastaneye gitiiğimde tam olarak testın adını ne diyeceğim bana yardım edın ne olur.......
Merhaba Sedayildiz,
Bende acibademde tedavi gorenlerdenim canim...
Senin sordugun testin tam adi.."Genetik tani" canim..bununla ilgili acibademin sitesinde aciklama vardi sanirim okuyabilirsin/..az onceben denedimfakat sayfasi acilmadi malesef.
Benimde hatirladigim kadariyla bu genetik taniyi hemen ilk ve ikinci denemede yapmiyorlar..3.cu denemede arastiriyorlar baska hangi bi sorundan kaynaklaniyor diye vs.
Senin 4 basarisiz tupbebek denemen olmus canim...bunu dilegetirebilirsn acibademde ve genetik tani yapilmasini isteyebilirsin. Srmaktan zaten hicbirzaman zarar gelmez insana..ama gorusmende kararliligini goster doktora..senin icin nekadar onemli oldugunu!
Onceki denemelerin hangi merkezdeydi canim?
Kolay gelsin sanada uzme kendini.:enbuyukkk:
merhaba sedayildiz,
bende acibademde tedavi gorenlerdenim canim...
Senin sordugun testin tam adi.."genetik tani" canim..bununla ilgili acibademin sitesinde aciklama vardi sanirim okuyabilirsin/..az onceben denedimfakat sayfasi acilmadi malesef.
Benimde hatirladigim kadariyla bu genetik taniyi hemen ilk ve ikinci denemede yapmiyorlar..3.cu denemede arastiriyorlar baska hangi bi sorundan kaynaklaniyor diye vs.
Senin 4 basarisiz tupbebek denemen olmus canim...bunu dilegetirebilirsn acibademde ve genetik tani yapilmasini isteyebilirsin. Srmaktan zaten hicbirzaman zarar gelmez insana..ama gorusmende kararliligini goster doktora..senin icin nekadar onemli oldugunu!
Onceki denemelerin hangi merkezdeydi canim?
Kolay gelsin sanada uzme kendini.:enbuyukkk:
yardımın için çok teşekkürler canım tüp bebek denememım 2 si internatıonal hospıtal 2 tanesı ise yeditepe ünv hast canım şu an yenı tedavıye baişlayacağım dr um kımrıs tüp bebek hast ıvf başkanı halil ibrahım tekın ist hastalarının işlemlerini alman hastanesınde gerçekleştiriyor daha önce televixyonlarda sürekli çıktı bebeğe olmayan yaşlı kadınları bile bebek sahıbı yapan bir doktor
yardımın için çok teşekkürler canım tüp bebek denememım 2 si internatıonal hospıtal 2 tanesı ise yeditepe ünv hast canım şu an yenı tedavıye baişlayacağım dr um kımrıs tüp bebek hast ıvf başkanı halil ibrahım tekın ist hastalarının işlemlerini alman hastanesınde gerçekleştiriyor daha önce televixyonlarda sürekli çıktı bebeğe olmayan yaşlı kadınları bile bebek sahıbı yapan bir doktor
Anliyorum canim..peki bu yeni doktorunla konustunmu bu genetik tani islemini?O nediyor?
Simdi anladigim kadariyla acibademde mumkunse genetik tani yaptirmak istiyorsun ve tut bebek islemini ise baskabi hastanede, iyi anlamismiyim?
Benim sana tavsiyem tedavilerini hastaneler arasinda farkli farkli yerlerde bolme canim. Iyi arastirip bir yerde karar kil ki her olumsuz denemenizde( allah vermesin tabii) daha derinlemesine arastirma ve testler uygulasinlar.
Tabi herkezin icine bulundugu durum ve sartlat farkli tabii ama senin icinde herseyin hayirlisi olsun canim. Madem acibadem yakin size ben ordaki doktorla gorusmeni tavsiye edebilirim..en azindan sana bi ikinci goz olarak ii bi yol gosterebilir.
- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
Preimplantasyon genetik tanı tüp bebek uygulaması sırasında embriyonun anne rahmine yerleştirilmeden önce (implantasyon öncesi) genetik olarak bazı hastalıkların varlığını araştırmak amaçlı incelenmesidir. Tüp bebek uygulamasında döllenme ile embriyo elde edildikten 2 gün sonra bu embriyodan bir veya iki hücre alınır (embriyo biyopsisi) ve genetik - kromozomal incelemeye tabi tutulur.
Preimplantasyon genetik tanı ile embriyodaki kromozom sayısı eksikliği veya fazlalılığına bakılarak kromozomal hastalıkların tanısı ve ayrıca tek gen hastalıklarının tanısı konur. Embriyodan bu şekilde biyopsi yapılması embriyonun gelişimini etkilemez. Biyopsi sırasında embriyoya zarar verme ihtimali çok düşüktür. Embriyodan hücre alınması doğacak bebeğin sakat olmasına veya bazı organlarının eksik olmasına sebep olmaz. PGD yöntemi ile incelenen embriyoda genetik anormallik saptanırsa anne rahmine yerleştirme (implantasyon) yapılmaz ve böylece hastalıklı bir bebeğin doğması veya düşük gelişmesi önlenmiş olur. Genetik yapısı anormal olan embriyoların anne rahmine yerleştirilmesi kromozomal anomalili ve bazı hastalıklara sahip bebeklerin doğmasına sebep olabileceği gibi gebeliğin başlarında düşükle sonlanma ihtimali de fazladır.
PGD hangi durumlarda uygulanabilir:
- Aşağıda listelenen genetik hastalıklara sahip ailelerde
- Çiftlerde kromozomal translokasyon varsa
- İleri yaştaki anne adaylarında (35'den fazla)
- Daha önce genetik hastalığı olan bebek varsa ailede
- Şiddetli erkek inferilitesi durumunda
- Tekrarlayan düşük olan durumlarda
- Tekrarlayan IVF (tüp bebek) başarısızlığı
UMARIM BUNLAR SENİ AYDINLATIR
Preimplantasyon genetik tanı ile embriyodaki kromozom sayısı eksikliği veya fazlalılığına bakılarak kromozomal hastalıkların tanısı ve ayrıca tek gen hastalıklarının tanısı konur. Embriyodan bu şekilde biyopsi yapılması embriyonun gelişimini etkilemez. Biyopsi sırasında embriyoya zarar verme ihtimali çok düşüktür. Embriyodan hücre alınması doğacak bebeğin sakat olmasına veya bazı organlarının eksik olmasına sebep olmaz. PGD yöntemi ile incelenen embriyoda genetik anormallik saptanırsa anne rahmine yerleştirme (implantasyon) yapılmaz ve böylece hastalıklı bir bebeğin doğması veya düşük gelişmesi önlenmiş olur. Genetik yapısı anormal olan embriyoların anne rahmine yerleştirilmesi kromozomal anomalili ve bazı hastalıklara sahip bebeklerin doğmasına sebep olabileceği gibi gebeliğin başlarında düşükle sonlanma ihtimali de fazladır.
PGD hangi durumlarda uygulanabilir:
- Aşağıda listelenen genetik hastalıklara sahip ailelerde
- Çiftlerde kromozomal translokasyon varsa
- İleri yaştaki anne adaylarında (35'den fazla)
- Daha önce genetik hastalığı olan bebek varsa ailede
- Şiddetli erkek inferilitesi durumunda
- Tekrarlayan düşük olan durumlarda
- Tekrarlayan IVF (tüp bebek) başarısızlığı
UMARIM BUNLAR SENİ AYDINLATIR
canım senin yaptıracağın genetik tanı diğer adıyla kromozom analizi...bunun için senden ve eşinden kan alacaklar kromozom sayılarınızda bir anormallik var mı ona bakılacak.doktorunun 4 başarısız denemeden sonra gerek yok demesi çok saçma ben de alman hastanesinde tedavi gördüm ilk 2 denemem olumsuz olunca ilk önce rahim filmi sonra da genetik tanı istedi doktorum embriyonun rahmine tutunamamasının en önemli 2 faktörü bunlarda oluşacak bir problem.ben genetik tanımı gayrettepede GENETİKS isimli yerde yaptırdım alman hastanesinden doktorum orayı tavsiye etti normalde baya pahalı ama doktorun yönlendirirse yarı yarıya fiyat düşüyor sonuç 15 gün içinde çıkıyor sakın ihmal etme mutlaka yaptır canım bunları aklına takılan bir şey olursa yardım edebilirim zaten genetik tanı her insanın ömründe bir kere yaptırması gereken bir testmiş yaş hiç farketmiyor sadece bir sefere mahsus yapılan bir test ayrıca bebeklerin sakat olması ihtimalini de görebiliyorsun bir nevii...
canım senin yaptıracağın genetik tanı diğer adıyla kromozom analizi...bunun için senden ve eşinden kan alacaklar kromozom sayılarınızda bir anormallik var mı ona bakılacak.doktorunun 4 başarısız denemeden sonra gerek yok demesi çok saçma ben de alman hastanesinde tedavi gördüm ilk 2 denemem olumsuz olunca ilk önce rahim filmi sonra da genetik tanı istedi doktorum embriyonun rahmine tutunamamasının en önemli 2 faktörü bunlarda oluşacak bir problem.ben genetik tanımı gayrettepede genetiks isimli yerde yaptırdım alman hastanesinden doktorum orayı tavsiye etti normalde baya pahalı ama doktorun yönlendirirse yarı yarıya fiyat düşüyor sonuç 15 gün içinde çıkıyor sakın ihmal etme mutlaka yaptır canım bunları aklına takılan bir şey olursa yardım edebilirim zaten genetik tanı her insanın ömründe bir kere yaptırması gereken bir testmiş yaş hiç farketmiyor sadece bir sefere mahsus yapılan bir test ayrıca bebeklerin sakat olması ihtimalini de görebiliyorsun bir nevii...
teşekkür ederim canım dr umla konuşup hemen yaptırıcam bu testi çok teşekkür ederım bencede olması gereken bişiii
anliyorum canim..peki bu yeni doktorunla konustunmu bu genetik tani islemini?o nediyor?
Simdi anladigim kadariyla acibademde mumkunse genetik tani yaptirmak istiyorsun ve tut bebek islemini ise baskabi hastanede, iyi anlamismiyim?
Benim sana tavsiyem tedavilerini hastaneler arasinda farkli farkli yerlerde bolme canim. ıyi arastirip bir yerde karar kil ki her olumsuz denemenizde( allah vermesin tabii) daha derinlemesine arastirma ve testler uygulasinlar.
Tabi herkezin icine bulundugu durum ve sartlat farkli tabii ama senin icinde herseyin hayirlisi olsun canim. Madem acibadem yakin size ben ordaki doktorla gorusmeni tavsiye edebilirim..en azindan sana bi ikinci goz olarak ii bi yol gosterebilir.
evet cnm doğru, acıbademde sadece genetık tanımı yaptırmak ıstıyorum işyerımden dolayı indirimim var ondan yararlanmak ıcın tüp bebek işlemlerım alman hastanesınde olucak
evet cnm doğru, acıbademde sadece genetık tanımı yaptırmak ıstıyorum işyerımden dolayı indirimim var ondan yararlanmak ıcın tüp bebek işlemlerım alman hastanesınde olucak
canım karışmak istemem ama acıbademde fiyatı çok tuzludur diye düşünüyorum her ne kadar indirimin olsa bile...sen doktoruna benim dediğim yeri de bir sor ve fiyat al bence ayrıca sadece bu testi yapan bir yer kesinlikle tavsiye ederim fiyatını tam hatırlamıyorum ama inanılmaz indirim yaptırmıştık 380 ytl miydi neydi biz 180 e mi ne yaptırmıştık yalan söylemiş olmiym de sen bi araşatır bence...
canım karışmak istemem ama acıbademde fiyatı çok tuzludur diye düşünüyorum her ne kadar indirimin olsa bile...sen doktoruna benim dediğim yeri de bir sor ve fiyat al bence ayrıca sadece bu testi yapan bir yer kesinlikle tavsiye ederim fiyatını tam hatırlamıyorum ama inanılmaz indirim yaptırmıştık 380 ytl miydi neydi biz 180 e mi ne yaptırmıştık yalan söylemiş olmiym de sen bi araşatır bence...
anladım canım ben araştırım o zaman fiyat sorarken anladığım kadarı ile kromozom analizi diye sorucam ok hemen arıyorum tşk kızlar :)
anladım canım ben araştırım o zaman fiyat sorarken anladığım kadarı ile kromozom analizi diye sorucam ok hemen arıyorum tşk kızlar :)
Hadi canim kolay gelsin..bilgilendiginde bizide haberdar edersin degilmi bende merak ettim. Bu denememizde olmasada digerinde mutlaka bende genetik tani yaptirmak istiyorum.
gorusmek dilegiyle
KIZLAR ANASTASYA NIN DEDİĞİ YERI ARADIM 150YTL+KDV YANİ 177-YTL SÜPER FİYAT BENCE BİLGİNİZE BU BİLGİLERİ KAYDEDIN BELKI BIRGÜN IHTIYACINIZ OLURHadi canim kolay gelsin..bilgilendiginde bizide haberdar edersin degilmi bende merak ettim. Bu denememizde olmasada digerinde mutlaka bende genetik tani yaptirmak istiyorum.
gorusmek dilegiyle
ADRES
GENETİKS SAĞLIK HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.
Ayazma Dere Caddesi A. Meriç Konak 7 İş Merkezi
No:3/1 80280 Gayrettepe - İSTANBUL
Tel:+90 (212) 275 70 20 pbx
Fax:+90 (212) 275 70 08
Web : Genetiks
e-mail: info@genetiks.com.tr
- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 39
canım benimde 4 düşüğüm vardı benden de genetik test istediler. düşüklerin genellikle en büyük sebebi kromozom anomalisiymiş. bende de kromozom translokasyonu çıktı. pgt yöntemi ile tüp bebek yapıldı şimdi çok şükür hamileyim. bence tekrar denemeden önce bu testi yaptır canım mutlaka sevgiyle kal
Periferik kanda kromozom tayini. Tam adı bu. Fakat çok pahalı bir işlem bende yaptırdım, fakat bir kaç yerden fiyat almıştım, kişi başı 400 ytl civarında bir rakam verdiler, doğal olarak iki kişi 800 ytl oluyordu.allah' tan tanıdığım bir genetik lab. Vardı indirim yaptılarda iki kişi 250 ytl ye yaptırdık. Genelde ikinci denemede istiyor doktor.
- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
Arkadaşlar Merhaba;
Benim de 2 tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı,ilk denememde 1,ikinci denememde 2 orta kalitede ebriyo transfer edildi,ama tutmadı...dr.genetik incelemyi gerek görmüyorum diyor,eşim de istemiyor ama ben ise 3.denemeye girmeden önce yaptırmak istiyorum,benim durumumda olan varsa desteklerini bekliyorum,,,,,,
Benim de 2 tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı,ilk denememde 1,ikinci denememde 2 orta kalitede ebriyo transfer edildi,ama tutmadı...dr.genetik incelemyi gerek görmüyorum diyor,eşim de istemiyor ama ben ise 3.denemeye girmeden önce yaptırmak istiyorum,benim durumumda olan varsa desteklerini bekliyorum,,,,,,
Arkadaşlar Merhaba;
Benim de 2 tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı,ilk denememde 1,ikinci denememde 2 orta kalitede ebriyo transfer edildi,ama tutmadı...dr.genetik incelemyi gerek görmüyorum diyor,eşim de istemiyor ama ben ise 3.denemeye girmeden önce yaptırmak istiyorum,benim durumumda olan varsa desteklerini bekliyorum,,,,,,[/QUO
Merhaba Gülyüzüm,
Seninle aynı durumdayız bende 3.denemem için hastane ve doktor arayışındayım.2 denemem maalesef sonuçsuz kaldı.Artık 3.denememde ne gerekiyorsa yapılsın istiyorum.Hem manevi,hemde maddi olarak her seferinde daha çok çöküyorum çünki.Seni destekliyorum ne gerekiyorsa yap ve için rahat etsin.İnşallah başarılı sonuç alırsın.:CüvCüv:
KIZLAR ANASTASYA NIN DEDİĞİ YERI ARADIM 150YTL+KDV YANİ 177-YTL SÜPER FİYAT BENCE BİLGİNİZE BU BİLGİLERİ KAYDEDIN BELKI BIRGÜN IHTIYACINIZ OLUR
ADRES
GENETİKS SAĞLIK HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.
Ayazma Dere Caddesi A. Meriç Konak 7 İş Merkezi
No:3/1 80280 Gayrettepe - İSTANBUL
Tel:+90 (212) 275 70 20 pbx
Fax:+90 (212) 275 70 08
Web : Genetiks
e-mail: info@genetiks.com.tr
arkadaşlar merhaba yazdıklarınıza bir alternatif olarak ankaraya yakın olan arkadaşlar için bende bi labaratuvar ismi vermek istiyorum.genlab labaratuvarında kdv dahil 108 ytl ye yapılıyor bu test.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sevgiler
Benimde 6.denemem pgt ile yapılacak. hEPİNİZE BOL ŞANSLARarkadaşlar merhaba yazdıklarınıza bir alternatif olarak ankaraya yakın olan arkadaşlar için bende bi labaratuvar ismi vermek istiyorum.genlab labaratuvarında kdv dahil 108 ytl ye yapılıyor bu test.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sevgiler
- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
canım ben de o testin tam adının karyotip analizi olduğunu biliyorum . ben Amerikan hast.de yaptırmıştım , em.san.sevki ile gittiğimde ücretsiz yaptırdım , ki 2 sene önce 200 ytl gibi tutuyordu , o dönem ssk lılar da sevkle gelirse ücretsizdi ama yeni bir düzenlemeyle sevkle gelindiğinde de bu testten bir miktar para alınacağını söylemişti o bölümde çalışanlar ..
bir de bu testi pakize tarzi laboratuarları da yapıyor artık , eşim yaptırmıştı nişantaşındaki şubelerinde ve 90 ytl almışlardı .. pakize tarzi ist.da laboratuar konusunda 1 numaradır ist.da
bir de bu testi pakize tarzi laboratuarları da yapıyor artık , eşim yaptırmıştı nişantaşındaki şubelerinde ve 90 ytl almışlardı .. pakize tarzi ist.da laboratuar konusunda 1 numaradır ist.da