• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik test yaptiranlar

Biz genetigimizke ilgili birşey yok diye gitmedik benim için zor günlerdi hastaneye gitmek istemedim. 4 ay sonra hamile kaldım ancak kese oluşmadı bthcg düzenli artmadı kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu olaydan sonra mutlaka gideceğiz ancak salgından dolayı bekliyoruz. Allah yardımcınız olsun. Siz aldırmamışsınız bebeginizi ben de o güç yoktu çaresizce bebeğimi kaybettim

İnşallah tez
Seninde basin sagolsun ben bebekte ne oldugunu bilmiyorum bizde gidemedik daha korkudan hastaneye aynen bende cok fazla istiyorum olsun doye ama korkuyorum zaten benimki tup bebekti o yuzden olurmu onuda bilmiyorum
[/QUO
İnşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasıl etsin bütün herkese 🤲 acabalar çok kötü aynı şeyleri yaşamak.

Seninde basin sagolsun ben bebekte ne oldugunu bilmiyorum bizde gidemedik daha korkudan hastaneye aynen bende cok fazla istiyorum olsun doye ama korkuyorum zaten benimki tup bebekti o yuzden olurmu onuda bilmiyorum
İnşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasıl etsin bütün herkese 🤲 acabalar çok kötü aynı şeyleri yaşamak

Merhabalar 18 haftalıkken bana doktorlar bebeğinde ağır iskelet displazisi var dediler vücudunda kırılmalar başlandı. Elleri kolları bacakları göğüs kafesinde sıkıntılar cıktı.sizin sorununuza benziyor benim sorunum. Ben bebegimi 18 haftalıkken kurul raporuyla 'ne yazıkki normal doğumla kaybettin. Eşim ve ben genetiğe gitmedik acaba siz gittiniz mi
Çok geçmiş olsun başınız sagolsun. Biz de gidemedik henüz daha doğrusu çapa tıp fakültesi ne gittik bebeğimin otopsi raporu varsa genetik test yaparız burda mı doğum yaptınız yapamayız gibisinden konuştular. Bizde başka bi hastaneyengidelim dedik sonra bu virüs olaylarından dolayı askıya aldık. Benim bebeğimde başından beri ense kalinligiyla başladı ense kalınlığı 9mm çıktı ki bu sınır 1 buçuk 2 ymis daha sonra amniyosentez yaptılar onda bişey çıkmadı zaten bu hastalık amniyosenteslzde cikmiyomus akciğerleri gelismiyodu. Sizin bebeğinizin kol bacak kısalığı varmiydi? Başka bi çocuğunuz var mi?

Bu teşhisi bebeğinde genetik test yaptığınız da mi öğrendiniz acaba
Hayir test yapılmadı ama belirtileri nden ve bütün gittiğim doktorlar aynı teşhisi koydu doğumu farklı bı hastanede yaptım ordaki çocuk doktoru da aynı teşhisi koydu. Perinatoloji raporların da yaziyodu sürekli Akondrogenezis diye

17 haftaydı. Özel bir hastaneye gidiyordum doktorum birseyler gordu ancak kesin bilgi vermemisti burada perinatoloji bölümü yoktu burada ankara da sehir hastanesinde muane oldum orada kesin bilgiler verdi.

Ödem varmiydi bebekte benim bütün cilt de ödemi vardı en önce bu belirti verdi sonra kol bacak kısa kalmaya gosgsu ciğeri gelişmemeye basladi

Evet bana da demişlerdi tek muane olurken yalnızdım yanımda kimse yoktu ağlamaktan doktorların ne dediklerini bile doğru düzgün hatırlayamıyorum bile. Sizin ilk bebeğiniz mi peki. Benim ilk bebegimdi.cinsiyeti kizdi

İlk bebeğimdi benimde erkek ti. Benim de esiminde ailesinin de yok akraba evliliği de yok bizde. Yeni mutasyonla da oluşabilirmis ya da genlerde bı sorun olup aktarilabiliyomus.

Back
X