Biliyorum bende öyle yapmaya çalışıyorum ama odaklanamiyorum . Sürekli aklımda bebeğimi ihmal etmiyorum ama nasıl desem aklımda da cikaramiyorumFsly çocuğun iyi ve yanında
genetik test sonucu down sendromu çıksa da çocuk aynı çocuk yani ilerleyen bir hastalık gibi bişey değil.
merak etmen ve hemen öğrenmek istemen çok normal ama kafayı buna takıp çocuğunun en tatlı zamanlarını kaçırma
çünkü 4-5-6 aylar bir daha gelmiyor hemen büyüyüveriyorlar. sen bu süreci üzülmek yerine çocuğunla güzel anılar oluşturmakla geçir
O özelliklerden hepsi olmayabiliyormus . Mesela benim bebeğimin sadece yüzüne bakarak dedi doktor . Diğer doktorlarda yüzüne bakarak değil dedilerDown sendromunun çok spesifik özellikleri vardır nasıl emin olamıyolar
Anladım, biz de genetik testi yaptırmıştık 2 ay sonra falan çıktı maalesef uzun sürüyor yapıcak bir şey yokO özelliklerden hepsi olmayabiliyormus . Mesela benim bebeğimin sadece yüzüne bakarak dedi doktor . Diğer doktorlarda yüzüne bakarak değil dediler
Peki sizin sonucunuz ne çıkmıştı ? Ve birde hangi şüpheyle yaptirmistiniz özel değilseAnladım, biz de genetik testi yaptırmıştık 2 ay sonra falan çıktı maalesef uzun sürüyor yapıcak bir şey yok
Evet canim hatirladim ama frenleyemiyorum kendimi inşallah hayırla sonlanirDiğer konunuzda da yazmıştım.
Down sendromu çok belirgindir zaten.
Bize de doktorun biri böyle dedi ama olmadığı aşikardı.
Size şunu söyleyim olsa da olmasa da sizin evladınız aynı değil mi?
Birlikte geçireceğiniz en en tatlı zamanlar.
Buna odaklanmadan 3 haftanızı zehir etmeyin. Ki diğer doktorlar da olmadığını söylemişti.
Evet canim hatirladim ama frenleyemiyorum kendimi inşallah hayırla sonlanir
Peki sonucunuz ne gelmişti ve hangi hastanede yaptirmistinizSizi anlıyorum,bir gün bir ömür gibi geliyor
İnşallah bizimkide öyle gelir ne diyeyim . Gelmese bile evladım o ayrı konu şimdiden bile araştırma yapıyorum olduki pozitif geldi ona yetmem haklarımı bilmem lazım . Bizde üni hast yaptırdık ama sadece mesaj gelir size dediler 1 yada 1.5 ay dediler daha sonra kan aldirdigimiz yerde fiş verdiler imdada 7. Ayın 3 ü yazıyor sonuç tarihiÜniversite hastanesinde yaptırdım.negatif geldi
İnşallah,tabiki her şeyiyle bebek bizim bebek.Allah güzel ömür versin hepsine...Söyledikleri tarihten erken çıkmıştı bizim sonuç,siz yine arada arayıp sorun istersenizİnşallah bizimkide öyle gelir ne diyeyim . Gelmese bile evladım o ayrı konu şimdiden bile araştırma yapıyorum olduki pozitif geldi ona yetmem haklarımı bilmem lazım . Bizde üni hast yaptırdık ama sadece mesaj gelir size dediler 1 yada 1.5 ay dediler daha sonra kan aldirdigimiz yerde fiş verdiler imdada 7. Ayın 3 ü yazıyor sonuç tarihi
Sonuçlarınız geldimi inşallah Bir şey çıkamamışdirİnşallah bizimkide öyle gelir ne diyeyim . Gelmese bile evladım o ayrı konu şimdiden bile araştırma yapıyorum olduki pozitif geldi ona yetmem haklarımı bilmem lazım . Bizde üni hast yaptırdık ama sadece mesaj gelir size dediler 1 yada 1.5 ay dediler daha sonra kan aldirdigimiz yerde fiş verdiler imdada 7. Ayın 3 ü yazıyor sonuç tarihi
Henüz gelmedi bende merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum günler geçmek bilmiyor resmen yaşayan bir ölüyüm . Kendime söz vermiştim bu konu hakkında hiç araştırma yapamayacağım diye ama malesef tutamadım. Yani kafam iyice karıştı . Bugünde kayınbabam geldi ( olaydan haberi yok ) oğlumu çok seviyor bana dediki ya geçen gün konusu geçti bu çocuk ne sizden tarafa ne bizden tarafa asla benzemiyor kime benziyor falan dedi yani adam kötü niyetle sormadı gerçekten çocuk ne bana ne babasına benzemiyor . Bilmiyorum ya hakkımızda hayirlisiSonuçlarınız geldimi inşallah Bir şey çıkamamışdir