araştırılacak embriyo sayısına göre mi fiyat belirleniyorgecen ay 3 embriyo icin genetik test ve dondurma ucreti 24000 tl tuttu. ilk denememiz, 37 yasindayim doktor genetige gonderelim saglikli olanlari anlayalim dedi.sisli memoriala gidiyorum bu arada. 3 embriyodan 2 si saglikli geldi. yumurta toplamadan sonra adet oldum, uzerine olacak diger adette transfer sureci baslayacak dediler onu bekliyorum
evet 8000x3 gibi oldu bizde, acibademaraştırılacak embriyo sayısına göre mi fiyat belirleniyor
evet 8000x3 gibi oldu bizde, acibadem
maslak grubunda gordum galiba 11000 olmus orada, 300 dolar diye hatirliyorum embiriyo basina
Ya inşaAllah tez zamanda hayallerinize kavuşursunuz Allah hasretinizi gidersin isteyen herkesinMerhaba, bende PGT yaptırdım embriyolarıma. En son opuda toplam 16 yumurta toplandı ve 5 tanesi 5. Güne gitti. Biz bunlardan en iyi olan 4 tanesini genetik teste yani pgt ye gönderdik. Bu sayıya doktorunuz ile birlikte karar verebilirsiniz. Bir embriyo için 300 dolar alıyorlar. Geriye kalan 1 adet embriyo için genetik test istemedik, hem kalitesi daha düşüktü hemde daha sonra da dondurulumuş olan embriyoya bu testi yapabiliyorlar o yüzden dondurup beklemeye aldık. Daha sonra genetiğe gönderilen 4 embriyodan 2 tanesi sağlıklı 2 tanesi de kromozom anamoli geldi. Sağlıklı olanlardan birini transfer ettiler. Yaşım 38 ve daha önce 3 tane negatif tüp bebek denemem vardı. Bu dördünce transferdi ve olduBen kesinlikle pgt ile ilgisinin olduğa inanıyorum. Tutma ihtimalini kesinlikle arttırıyor. Bebeğimin Gelişimi 1 hafta geriden geliyordu malesef ve 9. Haftada kalbi durdu …
Bir sonraki denememi yine pgt den sağlıklı olarak gelen embriyo ile yapacağım. Umarım bu defa sağlıkla tutunur ve gelişir. Ben PTG ye inanıyorum, maddi imkanınız varsa bu yöntem kesin çözüm değil tabi ki ama ihtimali arttıyor.
Canım sen beklerken kendiliğinden mi hamile kaldıngecen ay 3 embriyo icin genetik test ve dondurma ucreti 24000 tl tuttu. ilk denememiz, 37 yasindayim doktor genetige gonderelim saglikli olanlari anlayalim dedi.sisli memoriala gidiyorum bu arada. 3 embriyodan 2 si saglikli geldi. yumurta toplamadan sonra adet oldum, uzerine olacak diger adette transfer sureci baslayacak dediler onu bekliyorum
evet canim bir ay rahim dinlendirme yapilirken oldu nasil oldu biz de anlamadik 1 senedir deniyordukCanım sen beklerken kendiliğinden mi hamile kaldıngenetik taramalı tüp bebeği araştırırken dikkatimi çektin
Oyy maşallah sağlıkla kucağına al inşallah kuzumevet canim bir ay rahim dinlendirme yapilirken oldu nasil oldu biz de anlamadik 1 senedir deniyorduk, 9+1 deyim henuz insallah saglikla devam eder
amin canimcimOyy maşallah sağlıkla kucağına al inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?