Wilhelmina Gülümse şimdi... (: Pro Üye 6 Aralık 2013 742 420 10 Ocak 2024 Konu Sahibi Wilhelmina #21 Gizemli3840 .!.: Sizin de başınız sağ olsun. Keşke olmasa keşke siz neden yaptırmadınız peki özel değilse Genişletmek için tıkla... Ngs taramalı tüp bebek yaptirdigim için :) gebeligimde diğer testleri yaptırmaya gerek duymadım.
Gizemli3840 .!.: Sizin de başınız sağ olsun. Keşke olmasa keşke siz neden yaptırmadınız peki özel değilse Genişletmek için tıkla... Ngs taramalı tüp bebek yaptirdigim için :) gebeligimde diğer testleri yaptırmaya gerek duymadım.
G Gizemli3840 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 25 9 31 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Wilhelmina #22 Wilhelmina .!.: Ngs taramalı tüp bebek yaptirdigim için :) gebeligimde diğer testleri yaptırmaya gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet o zaman gerek kalmadığını okumuştum. Anladım teşekkür ederim
Wilhelmina .!.: Ngs taramalı tüp bebek yaptirdigim için :) gebeligimde diğer testleri yaptırmaya gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet o zaman gerek kalmadığını okumuştum. Anladım teşekkür ederim