Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim uyguladığım lazer medlıte C6 ,franksiyonel değil saniyede 10 atış yapıyor ve nano teknoloji dün 2.seansı oldum ve gözümde bazı yerlerde bariz açılma oldu doktorla konuştuğumda 8 seansta makyajsız dışarı çıkabileceğimi söylediler iki haftada bir uygulanıyor maliyeti toplam 750 tl ve hiç bir yan etkisni görmedim şu anda gerçekten memnunum ben ne zaman memnun kalırsam evet bu açılma yeterli dersem seansları bitirecekler kalıcı olacağını söylüyorlar ama tabi bir 5 sene sonra çıkmayacağını garanti etmiyorlar açıkçası psikolojik olarak azda olsa o açılmayı gördüğünüzde çok rahatlıyosunuz o yüzdennn çok mutluyum :))
dün 3. seansımı oldum, lazerin derecesini artırdıkları için birz kımırzıklık oldu ve açıkçası acıdı ama açılmayı görmeniz lazım artık bariz herkes anlıyor ayna elimde sürekli bakıyorum inş. yaza kapatıcısız dışarı çıkabilirm kızlar psikolojiniz feci değişiyor geçecek diyosunuz bu bile çok güzel çok korkarak denedim ama şimdi çok memnunum.
canım durumun nasıl ınsallah ıyıdır ya umudum kalmıcak yoksa
iyiym cnm çok iyiym hemde açılmayı tahmin edemezsin lazere ilk başladığım günde o kızrıklık oluşmuştu normal çünkü deri ilk defa karşılaşıyor o kadar ısıyla bir kaç gün sonra geçiyor açılmayı farkediyosun şimdilik umutluyum sonra çok mutlu olucam inş.
ay cok sevındım ınsallah ıyı sonuc alırsın. Bıde resım koysan cok ıyı olurdu.
özelden mesaj atamıyoru kızlar neden bilmiyorum ama bir kaç gün sonra 4.seansı yaptırıcam gelişmleri size anlatırım hedef yaza kadar kapatıcıyı bitirebilmek umarım olur...
yaaa çok merak ettim bak sonucu yazarsan sevinirim nerde yaptırıyorsun bu arada
nerde yaptırıyorsnz kızlar yaa