- 26 Temmuz 2007
- 67
- 1
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ar arkadaslar sıze tek solıcem seyı untmayın.. 3 sene oncesı bu kulubten duydugum seyı gıttım uygulattım hanı su goz altı morluklarına lazer uygulaması ben yaptırdım hemde 3 mılyara ve ıkı sene oldu eskı gozumu ıple arıyorum gozumde sankı gozluk varmıs gıbı hal haldı hıc bellı olmıyan yerler belırlendı o doktor benı mahvettı o doktoru bılıyorsunuz nurı batttaaaaaalllllll sakın ole bı hata yapmayın bu kısı meslegınde bence hıc basarılı degıl bırde tv.cıkıp konusuyor sımdı yıne cıksa telefon acıcam canlı yayına... nasıl işlere ımza atmıs duysun herkesher duygunuzu uygulamayın ben uyguladım ama hıc mutlu degılım onceden gozlerımın altı mordu ama bu kadar bellı degıldı banyo yapsam yuzumu yıkasam bazı seyler uygulasam beyazlardı hafıften ama dsımdı ımkansız nasıl bır tedavı seklı bu anlamadım...oturmus sankı gıtmek bılmıyo ama bunu doktora soledım anda hıc kabullenmıyor yok efendım yuzde 70 gectı dıyor geldıgınızde daha mordu deyıp sallıyor bıde fotografım var elınde eskı halım.erkekse koysun eskı fotoyla yenı fotoyu.....benden sıze tavsıye lazer yaptırmaya kalkınırsanız cok ıyı doktorlara emanet edın kendınızı....ıcımdekılerı paylasmak ıstedım sızlerle
peri perili canım sen hangi lazeri uyguluyorsun frakasyonl co2 cok iyimıs dıye duydum. kkaç seans yapıcaksın ve maliyeti? Ve tamamen gecıcekmı acıklarmısn canım biraz.
benim uyguladığım lazer medlıte C6 ,franksiyonel değil saniyede 10 atış yapıyor ve nano teknoloji dün 2.seansı oldum ve gözümde bazı yerlerde bariz açılma oldu doktorla konuştuğumda 8 seansta makyajsız dışarı çıkabileceğimi söylediler iki haftada bir uygulanıyor maliyeti toplam 750 tl ve hiç bir yan etkisni görmedim şu anda gerçekten memnunum ben ne zaman memnun kalırsam evet bu açılma yeterli dersem seansları bitirecekler kalıcı olacağını söylüyorlar ama tabi bir 5 sene sonra çıkmayacağını garanti etmiyorlar açıkçası psikolojik olarak azda olsa o açılmayı gördüğünüzde çok rahatlıyosunuz o yüzdennn çok mutluyum :))
ay canım ya cok sevındım senın adına lutfen arada yazıp bılgılendır bızlerı gercekten cok omemlı benım ıcın. Ins sonuc alırsın pekı calısıyomusun yanı lazerden sonra kacgun de ıyılesıyo?
evet cnm ben çalışıyorum sadece lazeri yaptırdığım gün biraz sıkıntı oluyor kızarıklık oluyor acı hissi yok zaten lazer olduğu gün su sürmüyorum suratıma ertesi gün her şey yolunda makyajımı da yapıyorum fark edilmiyor yani ben her seanstan sonra buraya yazarım değişiklikleri umarım sizde çözüm yolu bulursunuz denemek bile insanın psikolojisini rahatlatıyor.
ay canım ya böyle seyler duyunca cok sevınıyorum cunku gercekten cok moralımı bozuyor bıirde ınsanların sorması var tabi daha kötu oluyorum. Canım resımde ceksen öncesı şonraşı diye. Birde senin genetık değılmı yanı sonradan olmaysa zaten gecer.