canım benim ya ben de aynıyım, hem şiş hem mor, kardeşim falan acayip yaşlı görünğyorsun diyor zombi diyor, bir de herkes soruyor noldu sana diye en çok da buna gıcık oluyorum, ben kendimi kabullenmişim , sanki beni ilk kez görmüş gibi hep aynı soru hep aynı soru insanın kendiyle barışmasına da izin vermiyorlar, bıktım artık yauf, geçen gün kendimi en süper hisssettğim bigün eve geldim kardeşim dediki 'abla arkadaşım seni görmüş ne dedi biliyomusun' bekliyorum ki 'ablan bu gün çok güzeldi' gibi bişey dicek dediki 'ablana nolmuş öyle ya gözler mosmor, niye bu kadar çöktü' gel de ağlama yauf =( baya da uzun yazdım sana da yardımcı olamadım ama o kadar dertliyim ki en azından dert ortağı oldupunu bil dedim=( inşallah bir formül bulursun gülüm ya
Benimde gozaltlarim ve hatta gozkapaklarim genetik olarak kahverengi,gozkapaklarimdan memnunum aslinda,herkes far surulmus gibi durdugunu soyluyor ama gozaltlarimdan cok rahatsizim,iki gundur A vitaminli bir krem kullaniyorum gozaltlarima ve faydasi oluyor gercekten,sabah kalktigimda cok duru oluyor gozaltlarim,denemenizi tavsiye ederim,birde lierac in bir kremini kullanmistim bir ara herkes gozaltlarini nasil actin diye sormustu,lierac in gozalti morluklari icin ozel bir kremi var,tavsiye ederim kesinlikle,ama surekli kullanmaniz lazim,sabah ve gece yatarken iki defa suruyordum ben ve cok guzel yapmisti,en kisa zamanda yeniden alacagim bulabilirsem.
Benimde gozaltlarim ve hatta gozkapaklarim genetik olarak kahverengi,gozkapaklarimdan memnunum aslinda,herkes far surulmus gibi durdugunu soyluyor ama gozaltlarimdan cok rahatsizim,iki gundur A vitaminli bir krem kullaniyorum gozaltlarima ve faydasi oluyor gercekten,sabah kalktigimda cok duru oluyor gozaltlarim,denemenizi tavsiye ederim,birde lierac in bir kremini kullanmistim bir ara herkes gozaltlarini nasil actin diye sormustu,lierac in gozalti morluklari icin ozel bir kremi var,tavsiye ederim kesinlikle,ama surekli kullanmaniz lazim,sabah ve gece yatarken iki defa suruyordum ben ve cok guzel yapmisti,en kisa zamanda yeniden alacagim bulabilirsem.