Genelevde kalp krizinden öldü

Nasıl ihmali yok S shot amca 61 yaşında gittim gidecem ama önce bi size gelem demiş resmen. Belli yani kalp krizi riski yüksek.

Hocaya sorasım geldi ama utandım şimdi ayrıntı da soramam bu konuda

Bencede önceki daha iyiydi gel değiştir hemen.
Şimdi ben değiştirsem gerçi nenemden tanınırım yine
Ya kardeşimden kaçtım telefonda görmüş olma ihtimali var diye. Aklıma ilk bu kelime geldi. Mune de kalsın diyince elleşmedim. Değiştireyim mi gerçekten, ben de eski halini daha çok seviyorum galiba.

Of yine konuyu sabote ettim

Evet. Geri mi alsam diyorum hiç kimse fark etmemiş
Bende farketmiştim profil resmin hala Scarlet sonra düşündüm belki nikinin değiştiğini söylemek istememiştir diye, daha sonra Tantanisin ruh ikizi diye zaten yazmış aman geyik ettirmeyeyim kızcağıza diye düşündüm
Bende nikimi beğenmiyorum, ama bişey bulamıyorum, aslında buldum ama o varmış zaten.. Buluncaya kadar düşünüyorum, önerilere açığım ..
Genelevde ölen amca konusundaki muhabbetimde bu.. Uykusuzluk kötü şey ya..

Nickini değilde önceki avatarını koysan herkes hatırlar bence,daha sonra avatarını da değiştirebilirsin.

Ufak bir değişiklik yapsan gene olur,mesela _Tantanis_ gibi olabilir ..

Uleyn Mune tabii ki bilir o yönetici,üyelerden diyorum.
Yok yönetici olduğundan değil denk geldiğinden fark etmiş sormuştum. Özele gelin bari değiştireyim mi kalsın mı? Konu dışından uçmayalım şimdi nick sevdasına

Yok yönetici olduğundan değil denk geldiğinden fark etmiş sormuştum. Özele gelin bari değiştireyim mi kalsın mı? Konu dışından uçmayalım şimdi nick sevdasına
Öff ya. ne olurdu herkese açık olmasa bu site.Yaptığın yoruma uygun komik bir yorumum var ama müstehcen yazamam,neyse amcama Allah rahmet eylesin.

Kadin nasil korkmustur. Ne zor hayatlari var ya. Ne hayatlar ne insanlar görüyorlar. Adam gözünün önünde hic olmadik bir durumda ölüyor. Tanimadigin adam bir de karakola gidip ifade veriyorsun.
Adam da bu sekilde ölmek istemezdi diye düsünüyorum.

Hoca soracak rahmetliyi nasıl bilirdiniz diye herhalde herkes onu son haliyle hatırlayacak .çok utanç verici en azından çocukları için

Kızım adamın kafasına genelevde raf düşmemiş
Markette kalp krizi geçirse market sahibi sorumlu tutulur mu?

Kızım adamın kafasına genelevde raf düşmemiş
Markette kalp krizi geçirse market sahibi sorumlu tutulur mu?
İşte yaptığı eylemle değerlendirmek lazım bilmiyorum. Sonuçta kalp krizi geçirmesine sebep olabilecek bir eylem yapıyor öngörmüş olmalıydı diyebilirler bilemiyorum. Yargıtay kafası farklı bir kafa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…