Evet. Geri mi alsam diyorum hiç kimse fark etmemişNickmi değiştirdin yoksa..
Evet. Geri mi alsam diyorum hiç kimse fark etmemiş
Evet. Geri mi alsam diyorum hiç kimse fark etmemiş
Hayır mune yaptıktan 2 3 dakika sonra fark etti. Müdüremizin gözü her yerdeİlk ben farkettim değil mi?
Ya kardeşimden kaçtım telefonda görmüş olma ihtimali var diye. Aklıma ilk bu kelime geldi. Mune de kalsın diyince elleşmedim. Değiştireyim mi gerçekten, ben de eski halini daha çok seviyorum galiba.Bencede önceki daha iyiydi gel değiştir hemen.
Şimdi ben değiştirsem gerçi nenemden tanınırım yine
Uleyn Mune tabii ki bilir o yönetici,üyelerden diyorum.Hayır mune yaptıktan 2 3 dakika sonra fark etti. Müdüremizin gözü her yerde
Bende farketmiştim profil resmin hala ScarletEvet. Geri mi alsam diyorum hiç kimse fark etmemiş
Nickini değilde önceki avatarını koysan herkes hatırlar bence,daha sonra avatarını da değiştirebilirsin.Ya kardeşimden kaçtım telefonda görmüş olma ihtimali var diye. Aklıma ilk bu kelime geldi. Mune de kalsın diyince elleşmedim. Değiştireyim mi gerçekten, ben de eski halini daha çok seviyorum galiba.
Of yine konuyu sabote ettim
Ya kardeşimden kaçtım telefonda görmüş olma ihtimali var diye. Aklıma ilk bu kelime geldi. Mune de kalsın diyince elleşmedim. Değiştireyim mi gerçekten, ben de eski halini daha çok seviyorum galiba.
Of yine konuyu sabote ettim
Yok yönetici olduğundan değil denk geldiğinden fark etmiş sormuştum. Özele gelin bari değiştireyim mi kalsın mı? Konu dışından uçmayalım şimdi nick sevdasınaUleyn Mune tabii ki bilir o yönetici,üyelerden diyorum.
Yok yönetici olduğundan değil denk geldiğinden fark etmiş sormuştum. Özele gelin bari değiştireyim mi kalsın mı? Konu dışından uçmayalım şimdi nick sevdasına
Öff ya. ne olurdu herkese açık olmasa bu site.Yaptığın yoruma uygun komik bir yorumum var ama müstehcen yazamam,neyse amcama Allah rahmet eylesin.Yok yönetici olduğundan değil denk geldiğinden fark etmiş sormuştum. Özele gelin bari değiştireyim mi kalsın mı? Konu dışından uçmayalım şimdi nick sevdasına
Kızım adamın kafasına genelevde raf düşmemişŞimdi henüz yarı hukukçu bile sayılmadığımı söylemekle başlayayım
Sözleşmesel sorumluluk kapsamında iş yeri sahibinin müşterisini koruma yükümlülüğü var diyebiliriz. Marketin var diyelim, raftan kafana bir şey düştü ve yaralandın. Market sorumlu tutulacaktır o kadar geniş koruma sağlıyor bu sorumluluk.
Genelev standartları nedir, işyeri sayılır mı sözleşmesel sorumluluk hükümleri uygulanır mı onu bilemedim işte.
O konuyu daha anlatmadılar yaa diyip gidiyorum.
İşte yaptığı eylemle değerlendirmek lazım bilmiyorum. Sonuçta kalp krizi geçirmesine sebep olabilecek bir eylem yapıyorKızım adamın kafasına genelevde raf düşmemiş
Markette kalp krizi geçirse market sahibi sorumlu tutulur mu?