Zaten sorumlulukları yoktur, var mıdır ki? Yani cinsel yolla bulaşan hastalık dışında gelen birinin ölümünden genelev çalışanları sorumlu olur mu?Genelev işletenlerin belli yaş üstü müşterilerden sorumluluk almamak için kağıt imzalatmaları lazım .Belki de vardır öyle bir uygulama kimbilir.
Genelev işletenlerin belli yaş üstü müşterilerden sorumluluk almamak için kağıt imzalatmaları lazım .Belki de vardır öyle bir uygulama kimbilir.
çalışanlar olmaz da yakınları dava açarsa ,belli mi olur?Zaten sorumlulukları yoktur, var mıdır ki? Yani cinsel yolla bulaşan hastalık dışında gelen birinin ölümünden genelev çalışanları sorumlu olur mu?
İşte dava açmaya hakları var mıdır o mantıklı gelmiyor bana.çalışanlar olmaz da yakınları dava açarsa ,belli mi olur?
herkesin bu gibi konularda dava açma hakkı var ama kazanır ama kazanmaz .İşte dava açmaya hakları var mıdır o mantıklı gelmiyor bana.
Sonuçta adam kendi rızasıyla gidiyor ve çalışanların suçu ya da ihmali olmadan doğal bir nedenle ölüyor. Bilemedim.
tantanis gel aydınlat beni
Su testisi su yolundahayırsız olum olmuş biraz
En azından mutlu ölmüştür.
Şimdi henüz yarı hukukçu bile sayılmadığımı söylemekle başlayayımİşte dava açmaya hakları var mıdır o mantıklı gelmiyor bana.
Sonuçta adam kendi rızasıyla gidiyor ve çalışanların suçu ya da ihmali olmadan doğal bir nedenle ölüyor. Bilemedim.
tantanis gel aydınlat beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?