genel müdür kocasından dayak yiyen müdür yardımcısı komşum

Okumuş olmak veya makam sahibi olmak karakteri etkilemiyor ne yazık ki.
Ama kadın neden susuyor ona pek anlam veremedim.
babasız çocuk büyümez inancından belki. bilemiyorum.

Kadın neden susuyor? Neden.. Bu düzen , bu yapı, bu kadını zavallı aciz, erkeğe bağımlı gören yönetim.. Her şey belli , kadınlar bu sisteme yutkunarak susarsa, her şey böyle devam eder ne yazık ki. Boşanan kadına bakış açısı , kadın alttan almalı kocasına itaatkar olmalı vs vs bu iğrenç kafa yapısının baskısı yüzünden kadınlar bu halde..

sen birde bizim komşuları görsen, bazı kadınları anlamak çok zor nasıl bu kadar aciz olabiliyorlar hele ki maddi sıkıntıları yokken

artık tek sebep olarak onu görmüyorum ben. az çok üniversite gören insan, cahil bakış açısıyla yaklaşamaz olaylara. kadın devlet memuru, tayin alıp gidebilir, ayrılabilir. eminim daha çok seçeneğe sahiptir ev hanımlarına göre. ama neden susuyor, bebeğiyle mi, canıyla mı korkutuyor muamma.

Babasız büyümesin diyen zihniyeti Hoc anlamıyorum ,Şiddeti gören huzursuz bir ailede büyüdüm keşke hiç doğmasaydım diyorum .zamanında bizler küçükken boşanssydı annem daha huzurlu olurdu,kendime özgüvenim olurdu,böyle pişirdik,böyle Çekingen,olmazdım çevremde çok arkadasım olurdu .

sen birde bizim komşuları görsen, bazı kadınları anlamak çok zor nasıl bu kadar aciz olabiliyorlar hele ki maddi sıkıntıları yokken
inanın ben de çok şaşırıyorum bazen. ev hanımıyım ama Allah korusun eşim şiddet uygulasa evden kovarım, daha da giremez yani. aç kalmam ya.

yani ya çocuğa da kıyarsa. insan önce evladını düşünüyorsa o evde şiddet olmamalı.

inanın ben de çok şaşırıyorum bazen. ev hanımıyım ama Allah korusun eşim şiddet uygulasa evden kovarım, daha da giremez yani. aç kalmam ya.
güçsüz kadınlara tahammül edemiyorum. insanları öyle bir hale getiriyorlar ki dayak, şiddet normalmiş gibi davranılıyor

Benım babam da üniversite mezunu bende memurum hala toplum içinde bağırır aşağılar,insanlar bakiyo yapma derim dikkatini insanlara verme değip el hareketleriyle daha çok bağırır rezil eder.yanı okumakla ilgisi yok bunun anne babalara burda görev Düşüyor lütfen çocuklarınızı yetiştirirken dikkat edin .

Eğitim ile bu olay çok farklı ne üniversite mezunları var şiddet gören, yalnız bebeği için susuyor katlanıyor olayı saçmalıktan öte bir şey değil. Bebeğini düşünüyorsa ayrılır, şiddet ortamında büyüyen çocuklar şiddete meyilli oluyor. Geçen yazmıştım konuya komşumuzun oğlu ablasını bıçakla kovalamış ve bu çocuk 6 yaşında. Babası yüzünden böyle bir çocuk oldu. Özgecan'ın katili şerefsizin 3 yaşında oğlu var duvara kafa atıyormuş babası manyak işte. Çocuk için dayakçı bir kocaya katlanmak mı olurmuş. Böyle kadınlara hiç tahammülüm yok kimse kusura bakmasın.

O komşua samimi olma ihtimaliniz yok mu?

normaldir, ast üst ilişkisi :))) okumuş kariyer sahibi kadınlar dayak yemiyor mu sanıyosunuz..

Her kesimde siddet var bunu herkes böyle bile. Okumus veya okumamisla alakasi yok.
Eskiden anlarimda, bu zamandada erkege boyun egiyorsa bir kadin, zaten kendisinde bir problem var demektir.

Sana özel yazılamıyor, kapalı olabilir mi?

Allah kadına bebeği için güç kuvvet versin

Calismayan kadına ,ezilirsin ,meslegin yok diye dayak yersin,paran yok diye boşanamazsin,muhtac olursun seklinde cigiran kk kadinlari buraya gelip meslekle ,okulla degil karakterle alakali yazarlar simdi..

Burasida oyle biryer iste

Herneyse senin yapacagın fazla birsey yok gibi geldi
Polise haber vermissin zaten ama eşin haklı

Aaa yazık ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…