- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güçsüz kadınlara tahammül edemiyorum. insanları öyle bir hale getiriyorlar ki dayak, şiddet normalmiş gibi davranılıyor
ah canım, anne ve anneanne şiddete boyun eğiyor, bebek napsın?Benım babam da üniversite mezunu bende memurum hala toplum içinde bağırır aşağılar,insanlar bakiyo yapma derim dikkatini insanlara verme değip el hareketleriyle daha çok bağırır rezil eder.yanı okumakla ilgisi yok bunun anne babalara burda görev Düşüyor lütfen çocuklarınızı yetiştirirken dikkat edin .
Eğitim ile bu olay çok farklı ne üniversite mezunları var şiddet gören, yalnız bebeği için susuyor katlanıyor olayı saçmalıktan öte bir şey değil. Bebeğini düşünüyorsa ayrılır, şiddet ortamında büyüyen çocuklar şiddete meyilli oluyor. Geçen yazmıştım konuya komşumuzun oğlu ablasını bıçakla kovalamış ve bu çocuk 6 yaşında. Babası yüzünden böyle bir çocuk oldu. Özgecan'ın katili şerefsizin 3 yaşında oğlu var duvara kafa atıyormuş babası manyak işte. Çocuk için dayakçı bir kocaya katlanmak mı olurmuş. Böyle kadınlara hiç tahammülüm yok kimse kusura bakmasın.
sık olmasa da görüşüyoruz. çocuğa annesi bakıyor, arada kapıda muhabbet ediyoruz.O komşua samimi olma ihtimaliniz yok mu?
maalesef yiyor da neden susuyor?normaldir, ast üst ilişkisi :))) okumuş kariyer sahibi kadınlar dayak yemiyor mu sanıyosunuz..
Her kesimde siddet var bunu herkes böyle bile. Okumus veya okumamisla alakasi yok.
Eskiden anlarimda, bu zamandada erkege boyun egiyorsa bir kadin, zaten kendisinde bir problem var demektir.
kapalıymış, açtım şimdi.Sana özel yazılamıyor, kapalı olabilir mi?
amin.Allah kadına bebeği için güç kuvvet versin
Calismayan kadına ,ezilirsin ,meslegin yok diye dayak yersin,paran yok diye boşanamazsin,muhtac olursun seklinde cigiran kk kadinlari buraya gelip meslekle ,okulla degil karakterle alakali yazarlar simdi..
Burasida oyle biryer iste
Herneyse senin yapacagın fazla birsey yok gibi geldi
Polise haber vermissin zaten ama eşin haklı
Bence o bayanla konuşmalısın... sonrası kendi kararı.
onu ben de merak ediyorum.Cekmesin, niye cekiyor?
kesinlikle.Kafa nasıl çalışıyor iki tarafta da bilemiyorum....
Hiçbir neden siddeti sineye çekmeye sebep degil
ikisi de üniversite mezunu, makam sahibi ama bir taraf şiddet uyguluyor, diğeri sineye çekiyor. bir de 8-9 aylık bebekleri var. içim parçalandı komşuma
eşim karışmamı istemedi ama nasıl susabilirim?
polise bildirdim isimsiz ihbar olarak. 15 dk içinde geldiler, içeride ne konuştularsa 10-15 dk durup gitti polisler.
ne olacak şimdi kadına, bebeğine? çok canım sıkıldı çok.
ben en azından polisi çağırdım. sen ben karışmam diyorsun hem de polis eşisin sözde.Nasil isliyormus surec? Ne degisti. Bir ogren ogren. Cahil cahil davranma
çocuk için katlandığını düşünmüyorum ben.
daha geçen bir arkadaşım anlatıyordu. Doktor bayan arkadaş doktor eşinden dayak yiyormuş. Çocuk da yok. Ama kadın kendi bile isteye boşanmıyormuş. Düzelir diyerek. Hatta bariz fiziksel morluklar falan da oluyormuş da sürekli yalan söylütormuş, yok kapıya çarptım, yok bilmem ne...
eğitimli meslek sahibi olup da çevrenin dedikodusundan çekinip şiddete göz yummak ne kadar çelişkili.ne kadar doğru bilmiyorum ama ,yapılan bir araştırmada eğitim düzeyi yüksek insanlarda ,şiddet olayı yaşandığında ,susma olayı daha çok yaşanıyormuş.eğitimli bir kadın ,modern bir aile olarak,çevrelerinde dayak yiyor,damgası yememk adına,kendini küçük görmemek adına susuyorlarmış..
siz yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten.Büyük bir ihtimal bebeği için susmuştur yada kimse duymasın olay büyümesin rezil olmayalım demiştir.Yazık gerçekten elinde imkanda varken hiçbirşey için değmez.Yarın çocuğuna da uygulamayacağı ne malumikisi de üniversite mezunu, makam sahibi ama bir taraf şiddet uyguluyor, diğeri sineye çekiyor. bir de 8-9 aylık bebekleri var. içim parçalandı komşuma
polise bildirdim isimsiz ihbar olarak. 15 dk içinde geldiler, içeride ne konuştularsa 10-15 dk durup gitti polisler.
Genel müdür kadın bunu nasıl düşünemiyor ki?ikisi de üniversite mezunu, makam sahibi ama bir taraf şiddet uyguluyor, diğeri sineye çekiyor. bir de 8-9 aylık bebekleri var. içim parçalandı komşuma
Genel müdür kadın bunu nasıl düşünemiyor ki?
Çaresiz olsa neyse devreye girmek alternatif olabilir de şu durumda çok gereksiz olmuş isimsiz ihbar bence.
Bilemiyorum ki aslında düşündürücü bir durum. Geçen yine bir konu vardı buna benzer. Kadın eğitimliymiş. Eşi sürekli şiddet uyguluyor. Annesi babası ve akrabaları boşanmasını istiyor bu durumdan dolayı.ama düşünsenize seslerini duyuyorsunuz, yapma vurma etme.
evde çocuk var biliyorsunuz. belki sizin evinizde çocuk var o da duyuyor.
karışmadan evinizde oturabilir misiniz?
siz yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten.Büyük bir ihtimal bebeği için susmuştur yada kimse duymasın olay büyümesin rezil olmayalım demiştir.Yazık gerçekten elinde imkanda varken hiçbirşey için değmez.Yarın çocuğuna da uygulamayacağı ne malum
Genel müdür kadın bunu nasıl düşünemiyor ki?
Çaresiz olsa neyse devreye girmek alternatif olabilir de şu durumda çok gereksiz olmuş isimsiz ihbar bence.
daha önce birkaç kez konuşmalarımızda evimizden gelen sesleri duyuyor musun diye sormuştu, ben de hayır demiştim. çünkü cidden duymuyordum. üst kattaki karısını dövüyor da çok ses geliyor demişti,ben de keşke polisi arasan demiştim, ses çıkarmamıştı.ama düşünsenize seslerini duyuyorsunuz, yapma vurma etme.
evde çocuk var biliyorsunuz. belki sizin evinizde çocuk var o da duyuyor.
karışmadan evinizde oturabilir misiniz?
ne gibi?Bilemiyorum ki aslında düşündürücü bir durum. Geçen yine bir konu vardı buna benzer. Kadın eğitimliymiş. Eşi sürekli şiddet uyguluyor. Annesi babası ve akrabaları boşanmasını istiyor bu durumdan dolayı.
Ama kişi herkese "siz karışmayın" diyor. Konu sahibi de diyor "polise haber vereyim mi?"
Şimdi kadın eline ekmeğini almış, çaresiz değil, bu ilk şiddet de değil, son da olmayacak. Çünkü adamın mayasında var. Onu al başbakan yap yine karısına şiddet uygulayacak. Bu durumda komşunun kökten çözüm bulması lazım. Ayrıca bunu da komşulara malzeme yapmasını hiç doğru bulmuyorum, hoş yapmasa ne olacak sesleri gidiyor..
Anlık çözüm olarak polis çağırmak doğru ama yine polis bir şey yapamaz ki yapmamış. Komşunun bir şey yapması lazım.
Bilemiyorum ki aslında düşündürücü bir durum. Geçen yine bir konu vardı buna benzer. Kadın eğitimliymiş. Eşi sürekli şiddet uyguluyor. Annesi babası ve akrabaları boşanmasını istiyor bu durumdan dolayı.
Ama kişi herkese "siz karışmayın" diyor. Konu sahibi de diyor "polise haber vereyim mi?"
Şimdi kadın eline ekmeğini almış, çaresiz değil, bu ilk şiddet de değil, son da olmayacak. Çünkü adamın mayasında var. Onu al başbakan yap yine karısına şiddet uygulayacak. Bu durumda komşunun kökten çözüm bulması lazım. Ayrıca bunu da komşulara malzeme yapmasını hiç doğru bulmuyorum, hoş yapmasa ne olacak sesleri gidiyor..
Anlık çözüm olarak polis çağırmak doğru ama yine polis bir şey yapamaz ki yapmamış. Komşunun bir şey yapması lazım.