genel müdür kocasından dayak yiyen müdür yardımcısı komşum

mesleği var durumu var kadın neden sineye çekiyor

ikisi de okumuş ama birşeye yaramamış anlaşılan

Amman yemişim makamı mevkiyi insan olsun insan ikiside insan olmamış mmalesef bebege yazık böyle ezik bi anne vahşi bi babayla büyüyor offf yarın birgün o da nasibini alır bu iki insan müsevvetesinin elinde kaybolur gider

Kadın okumuş ama hala saftirik dayağı seviyo demekki şikayetçi olmuyo ya bu insanlara bide bilmiş okumuş diyoruz daha kendi insanlık hakkından haberi yok yazık

Kafa nasıl çalışıyor iki tarafta da bilemiyorum....
Hiçbir neden siddeti sineye çekmeye sebep degil

güçsüz kadınlara tahammül edemiyorum. insanları öyle bir hale getiriyorlar ki dayak, şiddet normalmiş gibi davranılıyor

maalesef. üstelik tv de o kadar şiddet mağduru kadın ve çocuk varken katlanmak, şiddet uygulamak nedir?

Benım babam da üniversite mezunu bende memurum hala toplum içinde bağırır aşağılar,insanlar bakiyo yapma derim dikkatini insanlara verme değip el hareketleriyle daha çok bağırır rezil eder.yanı okumakla ilgisi yok bunun anne babalara burda görev Düşüyor lütfen çocuklarınızı yetiştirirken dikkat edin .
ah canım, anne ve anneanne şiddete boyun eğiyor, bebek napsın?

Eğitim ile bu olay çok farklı ne üniversite mezunları var şiddet gören, yalnız bebeği için susuyor katlanıyor olayı saçmalıktan öte bir şey değil. Bebeğini düşünüyorsa ayrılır, şiddet ortamında büyüyen çocuklar şiddete meyilli oluyor. Geçen yazmıştım konuya komşumuzun oğlu ablasını bıçakla kovalamış ve bu çocuk 6 yaşında. Babası yüzünden böyle bir çocuk oldu. Özgecan'ın katili şerefsizin 3 yaşında oğlu var duvara kafa atıyormuş babası manyak işte. Çocuk için dayakçı bir kocaya katlanmak mı olurmuş. Böyle kadınlara hiç tahammülüm yok kimse kusura bakmasın.

şiddet uygulayan erkekleri duvardan duvara vurmak lazım da ekonomik özgürlüğe sahip kadını anlayamıyorum.

O komşua samimi olma ihtimaliniz yok mu?
sık olmasa da görüşüyoruz. çocuğa annesi bakıyor, arada kapıda muhabbet ediyoruz.

normaldir, ast üst ilişkisi :))) okumuş kariyer sahibi kadınlar dayak yemiyor mu sanıyosunuz..
maalesef yiyor da neden susuyor?

Her kesimde siddet var bunu herkes böyle bile. Okumus veya okumamisla alakasi yok.
Eskiden anlarimda, bu zamandada erkege boyun egiyorsa bir kadin, zaten kendisinde bir problem var demektir.

ya okuyan erkeğin hayvanlığına nasıl açıklama getirmeli.

Sana özel yazılamıyor, kapalı olabilir mi?
kapalıymış, açtım şimdi.

Allah kadına bebeği için güç kuvvet versin
amin.

Calismayan kadına ,ezilirsin ,meslegin yok diye dayak yersin,paran yok diye boşanamazsin,muhtac olursun seklinde cigiran kk kadinlari buraya gelip meslekle ,okulla degil karakterle alakali yazarlar simdi..

Burasida oyle biryer iste

Herneyse senin yapacagın fazla birsey yok gibi geldi
Polise haber vermissin zaten ama eşin haklı

yani. adam psikopatsa başımıza bela olursa, silahı varsa diye korkuyorum.

Bence o bayanla konuşmalısın... sonrası kendi kararı.

konuşsam kadın için daha kötü olursa diye korkum var.

Cekmesin, niye cekiyor?
onu ben de merak ediyorum.
Kafa nasıl çalışıyor iki tarafta da bilemiyorum....
Hiçbir neden siddeti sineye çekmeye sebep degil
kesinlikle.

kadın bazen ağzımı arardı. sesimiz geliyor mu, rahatsız oluyor musunuz diye. hiçbir şey duymuyorum derdim. hakikaten de öyle. evin dış kapısı açıkken ilk kez duydum bu sesleri. bazen de üst kattaki adam karısını dövüyor yazık falan derdi. duyunca polise şikayet et demiştim, ses çıkarmamıştı.

bazı sözleri işaret gibiydi sanki. ne yapsam bilemiyorum. iki çocuğum için korkar oldum. ya psikopatsa herif?

ikisi de üniversite mezunu, makam sahibi ama bir taraf şiddet uyguluyor, diğeri sineye çekiyor. bir de 8-9 aylık bebekleri var. içim parçalandı komşuma :KK43:
eşim karışmamı istemedi ama nasıl susabilirim?
polise bildirdim isimsiz ihbar olarak. 15 dk içinde geldiler, içeride ne konuştularsa 10-15 dk durup gitti polisler.
ne olacak şimdi kadına, bebeğine? çok canım sıkıldı çok.

Nasil isliyormus surec? Ne degisti. Bir ogren ogren. Cahil cahil davranma

çocuk için katlandığını düşünmüyorum ben.

daha geçen bir arkadaşım anlatıyordu. Doktor bayan arkadaş doktor eşinden dayak yiyormuş. Çocuk da yok. Ama kadın kendi bile isteye boşanmıyormuş. Düzelir diyerek. Hatta bariz fiziksel morluklar falan da oluyormuş da sürekli yalan söylütormuş, yok kapıya çarptım, yok bilmem ne...

ne kadar doğru bilmiyorum ama ,yapılan bir araştırmada eğitim düzeyi yüksek insanlarda ,şiddet olayı yaşandığında ,susma olayı daha çok yaşanıyormuş.eğitimli bir kadın ,modern bir aile olarak,çevrelerinde dayak yiyor,damgası yememk adına,kendini küçük görmemek adına susuyorlarmış..

çocuk için katlandığını düşünmüyorum ben.

daha geçen bir arkadaşım anlatıyordu. Doktor bayan arkadaş doktor eşinden dayak yiyormuş. Çocuk da yok. Ama kadın kendi bile isteye boşanmıyormuş. Düzelir diyerek. Hatta bariz fiziksel morluklar falan da oluyormuş da sürekli yalan söylütormuş, yok kapıya çarptım, yok bilmem ne...

ne kadar doğru bilmiyorum ama ,yapılan bir araştırmada eğitim düzeyi yüksek insanlarda ,şiddet olayı yaşandığında ,susma olayı daha çok yaşanıyormuş.eğitimli bir kadın ,modern bir aile olarak,çevrelerinde dayak yiyor,damgası yememk adına,kendini küçük görmemek adına susuyorlarmış..
eğitimli meslek sahibi olup da çevrenin dedikodusundan çekinip şiddete göz yummak ne kadar çelişkili.
Rabbim kimseye yaşatmasın.

ikisi de üniversite mezunu, makam sahibi ama bir taraf şiddet uyguluyor, diğeri sineye çekiyor. bir de 8-9 aylık bebekleri var. içim parçalandı komşuma :KK43:
polise bildirdim isimsiz ihbar olarak. 15 dk içinde geldiler, içeride ne konuştularsa 10-15 dk durup gitti polisler.
siz yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten.Büyük bir ihtimal bebeği için susmuştur yada kimse duymasın olay büyümesin rezil olmayalım demiştir.Yazık gerçekten elinde imkanda varken hiçbirşey için değmez.Yarın çocuğuna da uygulamayacağı ne malum

Genel müdür kadın bunu nasıl düşünemiyor ki?
Çaresiz olsa neyse devreye girmek alternatif olabilir de şu durumda çok gereksiz olmuş isimsiz ihbar bence.

Çaresiz olsa neyse devreye girmek alternatif olabilir de şu durumda çok gereksiz olmuş isimsiz ihbar bence.

ama düşünsenize seslerini duyuyorsunuz, yapma vurma etme.
evde çocuk var biliyorsunuz. belki sizin evinizde çocuk var o da duyuyor.
karışmadan evinizde oturabilir misiniz?

Bilemiyorum ki aslında düşündürücü bir durum. Geçen yine bir konu vardı buna benzer. Kadın eğitimliymiş. Eşi sürekli şiddet uyguluyor. Annesi babası ve akrabaları boşanmasını istiyor bu durumdan dolayı.
Ama kişi herkese "siz karışmayın" diyor. Konu sahibi de diyor "polise haber vereyim mi?"
Şimdi kadın eline ekmeğini almış, çaresiz değil, bu ilk şiddet de değil, son da olmayacak. Çünkü adamın mayasında var. Onu al başbakan yap yine karısına şiddet uygulayacak. Bu durumda komşunun kökten çözüm bulması lazım. Ayrıca bunu da komşulara malzeme yapmasını hiç doğru bulmuyorum, hoş yapmasa ne olacak sesleri gidiyor..
Anlık çözüm olarak polis çağırmak doğru ama yine polis bir şey yapamaz ki yapmamış. Komşunun bir şey yapması lazım.

siz yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten.Büyük bir ihtimal bebeği için susmuştur yada kimse duymasın olay büyümesin rezil olmayalım demiştir.Yazık gerçekten elinde imkanda varken hiçbirşey için değmez.Yarın çocuğuna da uygulamayacağı ne malum

daha önce birkaç kez konuşmalarımızda evimizden gelen sesleri duyuyor musun diye sormuştu, ben de hayır demiştim. çünkü cidden duymuyordum. üst kattaki karısını dövüyor da çok ses geliyor demişti,ben de keşke polisi arasan demiştim, ses çıkarmamıştı.
dayak yerken sesleri ben değil sucu duyup bana sormuştu kim ağlıyor diye, sonra baktık ki karşı komşu. müdahil olmasam içim rahat etmezdi, ben bana düşeni yaptım. gerisi onlara kalıyor mecburen. tüm gün eşimle kafamızda soru işaretleriyle geçti. neden işi gücü çocuğu annesi yanındayken şiddete katlanıyor diye, ona da sormak istemiyorum inkar edeceği için.

Bilemiyorum ki aslında düşündürücü bir durum. Geçen yine bir konu vardı buna benzer. Kadın eğitimliymiş. Eşi sürekli şiddet uyguluyor. Annesi babası ve akrabaları boşanmasını istiyor bu durumdan dolayı.
Ama kişi herkese "siz karışmayın" diyor. Konu sahibi de diyor "polise haber vereyim mi?"
Şimdi kadın eline ekmeğini almış, çaresiz değil, bu ilk şiddet de değil, son da olmayacak. Çünkü adamın mayasında var. Onu al başbakan yap yine karısına şiddet uygulayacak. Bu durumda komşunun kökten çözüm bulması lazım. Ayrıca bunu da komşulara malzeme yapmasını hiç doğru bulmuyorum, hoş yapmasa ne olacak sesleri gidiyor..
Anlık çözüm olarak polis çağırmak doğru ama yine polis bir şey yapamaz ki yapmamış. Komşunun bir şey yapması lazım.
ne gibi?

yine de korku filmi gibi, ya da benim çevremde pek şiddet ortamı olmadığı için bende öyle bir etki yarattı.
bebek de var ya işin içinde, hiç bir şey yapamasam oturur ağlarım herhalde :KK43:

X