Siz üzerinize düşeni yapmışsınız komşunuz şikayetçi olmamış demek ki şu aşamada yapabileceğiniz birşey yok,komşunuzun şikayetçi olması gerek kocasından.ikisi de üniversite mezunu, makam sahibi ama bir taraf şiddet uyguluyor, diğeri sineye çekiyor. bir de 8-9 aylık bebekleri var. içim parçalandı komşuma
eşim karışmamı istemedi ama nasıl susabilirim?
polise bildirdim isimsiz ihbar olarak. 15 dk içinde geldiler, içeride ne konuştularsa 10-15 dk durup gitti polisler.
ne olacak şimdi kadına, bebeğine? çok canım sıkıldı çok.
inkar mı etti acaba? yazık.Siz üzerinize düşeni yapmışsınız komşunuz şikayetçi olmamış demek ki şu aşamada yapabileceğiniz birşey yok,komşunuzun şikayetçi olması gerek kocasından.
Büyük ihtimal öyledir ya da kadın şikayetçi olmadı eğer şikayetçi olmuş olsa karakola götürürlerdi.inkar mı etti acaba? yazık.
onu ben de merak ediyorum. kadrolu devlet memuru. niye bu eziyeti çekiyor anlamıyorum :/okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır diye boşuna söylememişlerbirde en çok ünüversite mezunları şiddet uyguluyormuş kadın niye sineye çekiyorki bebğe yazık öyle ailede büyüyecek
aslında kadın annesinin yanında şiddete uğruyor. hadi annesi okumamış, ya kadın niye çeker bunu?mesleki başarıyla karakter alakasız şeyler...
adamın içinde bastırılmış bir eziklik var demekki kendi acizliğini mi kapatıyor aklınca
ben bu kadar şeyi sineye çeken bi kadının kendine olan saygısından da şüphe ederim
Evet vurma diye bağırarak ağlıyordu.Siz nasıl anladınız dövdüğünü kadının sesini falanmı duydunuz yani bağıracak derecedemi şiddet görüyor
İstatistiki olarak dediğin doğru. Ama gerçek rakamlar değil.okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır diye boşuna söylememişlerbirde en çok ünüversite mezunları şiddet uyguluyormuş kadın niye sineye çekiyorki bebğe yazık öyle ailede büyüyecek
Bu dogru degil Kartanem, kulaktan dolma laflarla yanlis bilgi vermen zararli. Burada ispatini okuyabilirsin. Üniversite kadinlarin sayisi 23 % siddet gören. Yani her 4. kadin üniversite mezunu Türkiye`de siddet görüyor. Demekki en cok okumamis, meslegi olmayan kesim yani 77% kadinlarin Türkiye`de siddet gördügü istatikce ele alinmis.birde en çok ünüversite mezunları şiddet uyguluyormuş
daha 1-2 yıllık evliler.İstatistiki olarak dediğin doğru. Ama gerçek rakamlar değil.
En çok üniversiteliler şiddete uğramıyor, onlar en sonunda dayanamayıp şikayet ettiği için istatistiklere girmiş oluyor...
Diyecek çok laf var da dilim varmıyor.
Edit: Lütfen. kadını yargılamayın. Kadınlar ne kadar bilinç sahibi olursa o kadar büyük travma ve yıkım yaşıyorlar, böylesi bir durumda hemen adım atması daha zor...