• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel anesteziyle dis tedavisi

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
758
272
103
Merhaba arkadaslar dis hekimi fobim var koltuga oturup muayene bile olamiyorum.
Dislerimde cok problem var bu yuzden genel anesteziyle tedavimi yapabilecek bir yer ariyorum cok fazla butcem de yok.
Bildiginiz bu hizmeti yapan uygun fiyatli yerler hakkinda bilgi verir misiniz gidip gorusecegim.

Merhaba ben de ayni korkuya sahibim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 2 defa genel anestezi, 1 defa da sedasyonla tedavi oldum. Ankarada medicanada olmustum birde başkent hastanesinde.

O kadar zor ki ben bunun icin psikologa gittim ama pek etkisi olmadi cunku isi paraya döküyorlar, uzatiyorlar sureci. Sonralari bebegim olduğu icin anestezi almaktan korktum. Bigun randevu aldim, o gun gelene kadar gunlerce agladim uyumadim tir tir titredim ama bi sekilde kanal tedavisi yaptırıp çıktım. Cokk zor oldu ama yaptirdim ha belki simdi olsa yine cokk korkarak giderim ama ömrümün sonuna kadar da anestezi alamazdim🤦🏻‍♀️ bir sekilde çözmeye bakin derim benmki 10 yili buldu çünkü😔

Bende de aynı fobi var ama mecburen katlanıyorum..Çok zor ya hakkaten yaşamayan bilmez.

Back