• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel anestezimi?epidural anestezi mi?

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.213
17
158
İstanbul
Ay ya içim bugun bu konuyla kabardıda kabardı ,lütfen benim aklımı birine ısındırın...
Ilk bebeğimi (mecburi)genel anestezi ile doğum yaptım ...
öyle aman aman abartamam ,şöyle kötüydü fln diye, hatta tek kötü tarafı bebeğinizin ilk yarım günü ,siz kendinizde olmuyorsunuz bu diyebilirim...
Ama epidurali sırf bu yüzden tercih edip etmemek konsunda kararsız kaldım ne önerirsiniz?
Epiduralde baş ağrısı çok olabiliyormuş siz ne dersiniz?
Yani ameliyathane ortamı gibi soğuk bi yerde uyanık olmak?
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

sipinal anesteziyle 5 gün önce doğum yaptım gönül isterdi ki normal olsun ama 1 ay erken olunca mecbur kaldım..tekrar sezeryan olmak zorunda kalsam yine sipinal isterdim.bilincimin açık olması çok büyük bir rahatlıktı..daha önce burun ameliyatımda genel anestezi almıştım narkozdan uyanmak korkunç bir tecrübe oldu..ameliyat ağrıları her halükarda olacak bari bilincim yerinde olsun

sipinal anesteziyle 5 gün önce doğum yaptım gönül isterdi ki normal olsun ama 1 ay erken olunca mecbur kaldım..tekrar sezeryan olmak zorunda kalsam yine sipinal isterdim.bilincimin açık olması çok büyük bir rahatlıktı..daha önce burun ameliyatımda genel anestezi almıştım narkozdan uyanmak korkunç bir tecrübe oldu..ameliyat ağrıları her halükarda olacak bari bilincim yerinde olsun

cnm sağol cvp için ama sipinal bana daha korkutucu geliyor direk kemiğin içine yapılan bi işlem olması sebebiyle.... Afffff:(

cnm sağol cvp için ama sipinal bana daha korkutucu geliyor direk kemiğin içine yapılan bi işlem olması sebebiyle.... Afffff:(

valla canım bana göre ha damar yolu açıp serum takmışlar ha omuriliğe iğne vurup uyuşturmuşlar hiç bir farkı yok..olumsuz bir şey olma ihtimalini düşünsem her haülkarda olabilir..
bana fikrimi bile sormadı doktorum..ameliyathaneye girdim anestezi uzmanı direk belime yöneldi.bebek küçük narkozdan etkilenmesin diye doktorun bunu istedi dedi bende eyvallah dedim.çok şükür aynı akşam tek başıma kalkıp bebeğimi görmeye çıktım yenidoğan bakım ünitesine.gece tuvalete de yalnız kalktım..sonrası zaten kendiliğinden geldi..

valla canım bana göre ha damar yolu açıp serum takmışlar ha omuriliğe iğne vurup uyuşturmuşlar hiç bir farkı yok..olumsuz bir şey olma ihtimalini düşünsem her haülkarda olabilir..
Bana fikrimi bile sormadı doktorum..ameliyathaneye girdim anestezi uzmanı direk belime yöneldi.bebek küçük narkozdan etkilenmesin diye doktorun bunu istedi dedi bende eyvallah dedim.çok şükür aynı akşam tek başıma kalkıp bebeğimi görmeye çıktım yenidoğan bakım ünitesine.gece tuvalete de yalnız kalktım..sonrası zaten kendiliğinden geldi..

sağol cnm büyük moral oldu...
Aslında zaten oldu bittiye gelmesi çok iyi olmuş, böyle benim gibi düşünmek ancak sıkıntıya sokuyo insanı ....
Bu arada güle güle büyüt bebeğini...

8 saat icinde 5 doz epidural almama ragmen sezeryan kesisinin acisini yasayi dru aciyo diye sok ettigimde 1.5 saat uyutuldum yani uyutulduktan 1.5 saat sonra uyandim epidurale guvenim kalmadi benim bu olaydan sonra sen yine genel anestezi al bence

Back