aynen katiliyorum size. bende basta cok kavgalar ediodum. soradan baktim olmuo. mazlumlari oynuyorumHiç politik değilsiniz birazcık kurnaz olun yahu,
Bu kafayla çok kavgalar edersiniz daha, her doğru her yerde söylenmez bunu size kimse söylemedimi
Evet onları bilmiyodum ama siz eşinizle olan huzurunuza bakın. Bırakın kim binmiş kim inmiş herkes kendine yakışanı yapar. Allah ıslah etsin onları.Ya inanın onlar kötü niyetli olduğu için bende böyle oldum ama tamamen size katılıyorum ne kadar kötü olsalarda bunu demem lazım ozaman eşimin gözünde daha değerli olurum farkındayım ama yapamıyorum.
Ortak araba aldığımızda çok büyük kavga çıktı yok sen bindin ben binmedim gaz atmadın vs eşimde kavga edip yeme içme maaş herşeyi ayırdı ve kv bunu hazmedemedi benle annem büyü yapmışız ben eve haram para koymuşum bilmem ne daha anlatsam bitmez. Nerdeyse namusuma dil uzatmaya geldi konu. O gün bugündür görüşmüyırum. Bu yüzden gıcık oluyorum herseylerine
Çok teşekkur ederim yorumunuz için. Aynen öyle Allaha havale ettim. Aslında gördüğüm kadarıyla eşimde benim arkamda ama bana belli etmiyor ailesini iyice karşıma almayım diye. Annesi doldurmaya çalışıyor vs ama fırsat vermıyor. Benimde biraz görmezden gelmem lazım. Yoksa ben kötü oluyorum. Mesela az önce "senin babanlarda birşey isteyince alıp götürüyorum uzakta olsa vs dedi. Yani' annem babam,bazı şeyler de görevimiz' gibi düşünüyor. Bu sefer kısasa kısasa getiriyor olayı eşim (haksız oldukları halde, halbuki ilk zamanlar eşimde benim gibi düşünüyordu ) Kv binmiyor da zaten arabaya, görümce hallediyor..Evet onları bilmiyodum ama siz eşinizle olan huzurunuza bakın. Bırakın kim binmiş kim inmiş herkes kendine yakışanı yapar. Allah ıslah etsin onları.
Sakin kalın eşinize yansıtmayın.
Evet bize ait . Bende öyle düşünüyorum ama söyleyince kötü oluyorum maalesef.Şimdiki araba size aitse onlar da bu kadar rahat kullanamamali. Hem millet araba ile doğdu sanki. Bu arada eşiniz de tam bir uyuz
Haklısınız, ama bunlarda o yok, yukardan eşimin sesini duysalar 2 saniye içinde bizde bitiyolar, kapıdan çıkarken camdan fırlardı kesin ' aaabiii markete gitcez ' diye yada 40 kere arardı telefonla. Ama evet benim direk söylememem lazımdı.Siz gideceğini bile bile market olayını söylemişsiniz. Amacınız söyleyeyim ama gitmesin beni tercih etsindi. Gitti,hıncınızı alamadınız mesaj attınız. En başından biliyordunuz kavga çıkacak.Huyunu bile bile ortamı hazırlamışsınız.İçten içe kavga çıkarma istediği, ele geçirme, benim dediğim olsun savaşı. Bilinçli yapmıyorsunuz ama kurban bilincindesiniz. Diğer üyelerin dediği gibi söylemeyin market olayını, canım cicim diyin oturun işinizi yaptırın,oh bi kahve yapıverin için,sonra öpün koklayın işe gönderin. Soran olursa ay işimiz vardı yoruldu zaten aklımdan çıkmış canım dersin. Bitti gitti.
Ay benim bir görümcem var boş beleş in teki neymiş hanımefendi otobüslere binemiyormus Paris te doğmuş büyümüş çünkü (peh peh peh ) bir insan anca bu kadar bos olup kendini bu kadar bir b....k sanar.aklima geldi yazayım dedim içimde kalmasınEvet bize ait . Bende öyle düşünüyorum ama söyleyince kötü oluyorum maalesef.
Mesela az önce "senin babanlarda birşey isteyince alıp götürüyorum uzakta olsa vs dedi. Bu sefer kısasa kısas olayına getiyor haksız oldukları halde. Kv binmiyor zaten, görümce hallediyor.. ama genede sinir oluyorum . Ailece uyuzlar maalesef.. geçen sene araba yoktu tıpış tıpış yürüyolardı uzakta olsa..
Eşin markete gittikten sonra mesaj atman gereksiz olmuş,millet diye bahsettiğin kişi yabancı değil annesi ve kardeşi.Çok teşekkur ederim yorumunuz için. Aynen öyle Allaha havale ettim. Aslında gördüğüm kadarıyla eşimde benim arkamda ama bana belli etmiyor ailesini iyice karşıma almayım diye. Annesi doldurmaya çalışıyor vs ama fırsat vermıyor. Benimde biraz görmezden gelmem lazım. Yoksa ben kötü oluyorum. Mesela az önce "senin babanlarda birşey isteyince alıp götürüyorum uzakta olsa vs dedi. Yani' annem babam,bazı şeyler de görevimiz' gibi düşünüyor. Bu sefer kısasa kısasa getiriyor olayı eşim (haksız oldukları halde, halbuki ilk zamanlar eşimde benim gibi düşünüyordu ) Kv binmiyor da zaten arabaya, görümce hallediyor..
Ahhh su kadınların çeneleri mı desem ?Kızlar gene kavga ettik. Dünden zaten aramız bozuktu. Altlı üstlüyüz ve ailesiyle ben küsüm . Eşim Bugün izinliydi uzun zamandır günde 6 saat uykuyla dayandığı için bugün uyumak istedi baya.
Neyse 4 gibi görümcem geldi eşim uyuyordu.
Aa abim yatıyomu bende alışverişe gidelim diycektim uyanınca söylersin dedi. Ortak araba aldığımızda resmen beni bindirmiyolardı şimdi sürekli işleri düşüyor. Kavga dövüş satıldı araba ve beni sucladı kv. (Benim şahsi paramla alınmıştı ve o paraya haram para vs dedi şimdi sürekli arabaya işi düşüyor)
Neyse bayram geldi temizlik yapıcam daha odadaki soba kalkmadı bugün kaldırması gerekiyordu eşimin hafta içi imkanı yok. Neyse 5 gibi kalktı söyledim markete gitceklermiş diye. Baktım kalktı üstünü giyiyor götürüyüm bilmem ne . E dedim sobayı ne zaman kaldıracaksın karanlıkta nasıl olcak marketin acelesi mi var akşam gitsinler.(buarada tekrar işe gitmesi gerekiyor)
Aman bi götürüyüm bilmem ne dedi gitti.
Bende kendimi tutamadım mesaj attım 'ben markete gideceğim zaman 40 kere söylüyorum milleti aynı dk götürüyosun yürüyüp gidemiyolar mı soba kalkacak çok mu acilmiş marketleri vs. Dedim. Aradı bağırıp duruyor ailemi kötüleme öldünmü bi götürdük diye bilmem ne diyodu kapattım suratına.
Sonra geldi hattı çkarmış telefonu kapıdan fırlattı gitti . Bugün iyice anladım ki eşimle birbirimizi fazla görünce kavga ediyoruz. Bayadır izin felan kullanmıyodu akşamdan akşama zor görüşüyoduk iyiydik. Şimdi bahanede var gec gelir eve.
Çok sinirim bozuk içimi dökmek istedim kızlar kim haklı sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?