Gene kavga ettik

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
173
Kızlar gene kavga ettik. Dünden zaten aramız bozuktu. Altlı üstlüyüz ve ailesiyle ben küsüm . Eşim Bugün izinliydi uzun zamandır günde 6 saat uykuyla dayandığı için bugün uyumak istedi baya.
Neyse 4 gibi görümcem geldi eşim uyuyordu.
Aa abim yatıyomu bende alışverişe gidelim diycektim uyanınca söylersin dedi. Ortak araba aldığımızda resmen beni bindirmiyolardı şimdi sürekli işleri düşüyor. Kavga dövüş satıldı araba ve beni sucladı kv. (Benim şahsi paramla alınmıştı ve o paraya haram para vs dedi şimdi sürekli arabaya işi düşüyor)
Neyse bayram geldi temizlik yapıcam daha odadaki soba kalkmadı bugün kaldırması gerekiyordu eşimin hafta içi imkanı yok. Neyse 5 gibi kalktı söyledim markete gitceklermiş diye. Baktım kalktı üstünü giyiyor götürüyüm bilmem ne . E dedim sobayı ne zaman kaldıracaksın karanlıkta nasıl olcak marketin acelesi mi var akşam gitsinler.(buarada tekrar işe gitmesi gerekiyor)
Aman bi götürüyüm bilmem ne dedi gitti.
Bende kendimi tutamadım mesaj attım 'ben markete gideceğim zaman 40 kere söylüyorum milleti aynı dk götürüyosun yürüyüp gidemiyolar mı soba kalkacak çok mu acilmiş marketleri vs. Dedim. Aradı bağırıp duruyor ailemi kötüleme öldünmü bi götürdük diye bilmem ne diyodu kapattım suratına.
Sonra geldi hattı çkarmış telefonu kapıdan fırlattı gitti . Bugün iyice anladım ki eşimle birbirimizi fazla görünce kavga ediyoruz. Bayadır izin felan kullanmıyodu akşamdan akşama zor görüşüyoduk iyiydik. Şimdi bahanede var gec gelir eve.
Çok sinirim bozuk içimi dökmek istedim kızlar kim haklı sizce.

Üzerine gitmeseniz bir süre kendi haline bıraksanız böyle yaptıkça daha kıymetli oluyorlar sanki ?Stres altında kaldıkça saçmalayabiliyorlar .Siz bir taraftan ailesi bir taraftan çekiştiriliyor gibi hissediyordur ,iş streside var.

Neyse 5 gibi kalktı söyledim markete gitceklermiş diye. Baktım kalktı üstünü giyiyor götürüyüm bilmem ne .
E sende pek safsın bacım.
Ne diye bilgi akışı sağlıyorsun.
Hayatım hadi uyanmışken şu sobayı kaldıralım sonra yemek yersin sonra kalkasın gelmez yemek ağırlık yapar falan diyip yaptırsaydın işini.
Görümce gelir söylerse de aa tamamen unuttum işe daldım abin de sobayı kaldırdı yoruldu işe gidecek dinlensin deseydin.
Hayatım sana bi keyif kahvesi yapayım deseysin.
Deseydin birşeyler işte.
Hata sende ne diye söylüyorsun.

Yani hanımlar konu sahibinin yerine koyuyosunuz kendinizi.
Bi de annenin yerine kız kardeşin yerine koyun. Abim evli olsa neden arabasını çekinerek isteyeyim ki.
Bu kadar da kötü olmayın yahu.
1 1mirac yani kocanızı bunaltmayın bu kadar laf etmeyin huzur bulsun sizde. Tamam hayatım götür gel gecikme işimizi halledelim deseydiniz.

Eski konuda ortak arabaya konu sahibinin binmesini istemiyorlarmis .yoksa sorun değil tabiki

Aynen katılıyorum başka sorun yoksa mutluluk için bazı şeyleri görmemezlikten gelmek gerekiyor .ortayı bulup kendimizi strese sokmayalim bunaltmayalim

Ya inanın onlar kötü niyetli olduğu için bende böyle oldum ama tamamen size katılıyorum ne kadar kötü olsalarda bunu demem lazım ozaman eşimin gözünde daha değerli olurum farkındayım ama yapamıyorum.
Ortak araba aldığımızda çok büyük kavga çıktı yok sen bindin ben binmedim gaz atmadın vs eşimde kavga edip yeme içme maaş herşeyi ayırdı ve kv bunu hazmedemedi benle annem büyü yapmışız ben eve haram para koymuşum bilmem ne daha anlatsam bitmez. Nerdeyse namusuma dil uzatmaya geldi konu. O gün bugündür görüşmüyırum. Bu yüzden gıcık oluyorum herseylerine

Eski konuda ortak arabaya konu sahibinin binmesini istemiyorlarmis .yoksa sorun değil tabiki
Aynen öyle. Telefonuma kılıf almaya gittik arabayla kp kavga etti nerdeyse. Ben niye gitmişim ne gerek varmış buraya kadar gaz yakmış ya okadar anlatılcak şey var ki

Özel araç olmadan alışverişe gidilmiyor mu orada? Arabası olmayan ne yapıyor?
Evinizin ihtiyacı varken eşiniz neden önce anne babasına yöneliyor?
Siz işinizi bitirip 2 3 saat dışarıda geçirmek varken neden onlara hizmetçilik yapıyorsunuz?
Ortak araba almayı neden istediniz? Bu kadar saçma bir şey duymadım... Altlı üstlü oturmayın, aynı binada ve sokakta oturmayın.. insanların özelinize girmesine bu kadar izin vermeyin.
Ayrıca uyanır uyanmaz adama bunu neden söylediniz? İşinizi yaptırsaydınız keşke. Dürüst olmayı hak etmiyorlar bence. Siz çok çok fazla iyi niyetlisiniz. Böyle giderse sizi daha çok kullanırlar. Kavga ettiniz diye de sevinmişlerdir belki de. Fırsat vermeyin.

Tamam ailesi kötüdür, eşiniz ailecidir belki bilmem ama.
Sanki siz de biraz ateşi körükler tavırdasınız. Telefonla arayıp söylenmek anlamsız olmuş.
Sadece bu konu değil her durumda bence fikir ayrılıkları ve atışmalar yüz yüze giderilmeli.

Gurusun

Aynen katılıyorum. Hep tek taraflı baktigimizdan insan ilişkilerimizde kopmuş durumda ve birçok insan yalnız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…