E sende pek safsın bacım.Neyse 5 gibi kalktı söyledim markete gitceklermiş diye. Baktım kalktı üstünü giyiyor götürüyüm bilmem ne .
Eski konuda ortak arabaya konu sahibinin binmesini istemiyorlarmis .yoksa sorun değil tabikiYani hanımlar konu sahibinin yerine koyuyosunuz kendinizi.
Bi de annenin yerine kız kardeşin yerine koyun. Abim evli olsa neden arabasını çekinerek isteyeyim ki.
Bu kadar da kötü olmayın yahu.
1 1mirac yani kocanızı bunaltmayın bu kadar laf etmeyin huzur bulsun sizde. Tamam hayatım götür gel gecikme işimizi halledelim deseydiniz.
Eski konuda ortak arabaya konu sahibinin binmesini istemiyorlarmis .yoksa sorun değil tabiki
Aynen katılıyorum başka sorun yoksa mutluluk için bazı şeyleri görmemezlikten gelmek gerekiyor .ortayı bulup kendimizi strese sokmayalim bunaltmayalimYani hanımlar konu sahibinin yerine koyuyosunuz kendinizi.
Bi de annenin yerine kız kardeşin yerine koyun. Abim evli olsa neden arabasını çekinerek isteyeyim ki.
1 1mirac yani kocanızı bunaltmayın bu kadar laf etmeyin huzur bulsun sizde. Tamam hayatım götür gel gecikme işimizi halledelim deseydiniz.
Ya inanın onlar kötü niyetli olduğu için bende böyle oldum ama tamamen size katılıyorum ne kadar kötü olsalarda bunu demem lazım ozaman eşimin gözünde daha değerli olurum farkındayım ama yapamıyorum.Yani hanımlar konu sahibinin yerine koyuyosunuz kendinizi.
Aynen öyle. Telefonuma kılıf almaya gittik arabayla kp kavga etti nerdeyse. Ben niye gitmişim ne gerek varmış buraya kadar gaz yakmış ya okadar anlatılcak şey var kiEski konuda ortak arabaya konu sahibinin binmesini istemiyorlarmis .yoksa sorun değil tabiki
E sende pek safsın bacım.
Ne diye bilgi akışı sağlıyorsun.
Hayatım hadi uyanmışken şu sobayı kaldıralım sonra yemek yersin sonra kalkasın gelmez yemek ağırlık yapar falan diyip yaptırsaydın işini.
Görümce gelir söylerse de aa tamamen unuttum işe daldım abin de sobayı kaldırdı yoruldu işe gidecek dinlensin deseydin.
Hayatım sana bi keyif kahvesi yapayım deseysin.
Deseydin birşeyler işte.
Hata sende ne diye söylüyorsun.
Aynen katılıyorum. Hep tek taraflı baktigimizdan insan ilişkilerimizde kopmuş durumda ve birçok insan yalnız..Yani hanımlar konu sahibinin yerine koyuyosunuz kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?