• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene Ben :(

Turkcem İle Dalga Gecilmis :)) Özür dilerim Tegu Da Yasiyorum Bi kusurum Varsa Kusura Bakmayip
Goz Ardi Edin Lütfen :))

Coğrafya bilgim çok iyidir ama Tegu diye bir yerin varlığını bugün sizden yeni öğrendim. Gün geçmiyor ki insanoğlu yeni bir bilgiden eksik kalmasın. :) Yeniden düzenler misiniz sorununuzu. Kimse yorum yapamıyor,çözüm üretemiyor maalesef bu yüzden. Uhu ne alaka ayrıca? Anlamadım.

Coğrafya bilgim çok iyidir ama Tegu diye bir yerin varlığını bugün sizden yeni öğrendim. Gün geçmiyor ki insanoğlu yeni bir bilgiden eksik kalmasın. :) Yeniden düzenler misiniz sorununuzu. Kimse yorum yapamıyor,çözüm üretemiyor maalesef bu yüzden. Uhu ne alaka ayrıca? Anlamadım.

Kore de Bir Yer :) kore Baskente Biraz Uzak sildim Cunki turkcem O Kadar Duzgun Değil yeniden Duzenlesemmi Bilemedim . arkadasim Hergun Siralara Uhu Süruyor Delilik Gibi Birsey :))

Coğrafya bilgim çok iyidir ama Tegu diye bir yerin varlığını bugün sizden yeni öğrendim. Gün geçmiyor ki insanoğlu yeni bir bilgiden eksik kalmasın. :) Yeniden düzenler misiniz sorununuzu. Kimse yorum yapamıyor,çözüm üretemiyor maalesef bu yüzden. Uhu ne alak
Turkcem İle Dalga Gecilmis :)) Özür dilerim Tegu Da Yasiyorum Bi kusurum Varsa Kusura Bakmayip
Goz Ardi Edin Lütfen :))
a ayrıca? Anlamadım.

Yani Sevmedigi İnsanlara UhunSuruyor Genelde. O Hesapdan banada Uhu severmisin Dedi Sacmaladi Biraz Zaten Tehdit durumuda vardi

Yani Sevmedigi İnsanlara UhunSuruyor Genelde. O Hesapdan banada Uhu severmisin Dedi Sacmaladi Biraz Zaten Tehdit durumuda vardi

Başta çok özür diliyorum sizden.Ben Türkiye'de olduğunuzu düşünmüştüm yeniden çok özür dilerim. Avatar resminizi de internetten bulduğunuzu düşünmüştüm. :)) Konunuza gelince ben o kızdan korktum. Bir an önce o kızdan bir şekilde kurtulmaya bakın.

Başta çok özür diliyorum sizden.Ben Türkiye'de olduğunuzu düşünmüştüm yeniden çok özür dilerim. Avatar resminizi de internetten bulduğunuzu düşünmüştüm. :)) Konunuza gelince ben o kızdan korktum. Bir an önce o kızdan bir şekilde kurtulmaya bakın.
Tesekkur Ederim Ozur Dilemenize Gercekden Hic Gerek Yok Cogu İnsan Bilmiyor Bio kisminda Belirtmeliyim *-* Tesekkur Ederim Yorumlariniz İcin Cok İncesiniz :))

tahmin ettiğimiz yer değilmiş sakinleşelim ve bu üyemize sahip çıkalım :KK70::KK70::KK70:

Tesekkur Ederim İlginiz İcin Teguda yasadigim İcin Turkcem cok Duzgun degil Ama Evde hep Konusuyoruz o Yuzden Duzeltmeye cabaliyorum . Kiz tam binPiskopat Bugun Kizin Fotografini İfsa Etti Kustuler die Ben kizi savundum Banada yapcakdi Küsersek Senide ifsa Edeyim Mi ? Dedi :cry::KK42::KK42::cry::KK42:

Yavrum yaşın kaç , arkadaşlarının yaşı kaç:KK14:
Zipzip da işe yaracağı konularda bulunmaz ki :KK34:

Arkadaşlar benim anladığım bir arkadaşı bu kızımızı çirkin fotoğraflarını ifşa etmekle tehdit ediyor.

Ederse etsin canım ya dünyanın sonu değil ya... Çıplak fotoğraflarsa ayrı mesele tabi..

Back
X