- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Allah kocanızla size güzel ve mutlu günler nasip etsin hep mutlu olursunuz inşallah :)Beni çıldırtmak mı istiyosunuz benim aşk hikayem yok. Eşimle 2006dan beri sevgiliyiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kocanızla size güzel ve mutlu günler nasip etsin hep mutlu olursunuz inşallah :)Beni çıldırtmak mı istiyosunuz benim aşk hikayem yok. Eşimle 2006dan beri sevgiliyiz.
Ama aşklı gibi bişiyler paylaşılmış hep. mervööö demeni yiyim.Aşk değil zaten hurma hikayesi istiyoruz mervööö
Unuttum canim ya onun ustune 2 sene biriyle ciktim.Tadı damağında kalmış belli ki kız herkesin hayatından geçmiştir elbet öyle biri ☺☺☺
Peki unuttun mu şimdi ☺ Benim de yaş 25 ama yaşanmışlık 50 var
Amin amin canım. Neyse dur bi yarmaazlık düsünmem lazım.Allah kocanızla size güzel ve mutlu günler nasip etsin hep mutlu olursunuz inşallah :)
Senin için aşk hikayesi de olur bebeksi, seni kim kırabilir ki 14 yıl da iyiymiş bu arada, mutluluğunuz daim olsunAma aşklı gibi bişiyler paylaşılmış hep. mervööö demeni yiyim.
ceviz ideal benceFındıkta olabilir
Bana hepsi uyarceviz ideal bence
Agustostan beri kimseyle öpüşmüyorum durumlar vahimSımasını unuttun ama öpücük aklında kalmıs
Ya şimdiden kutlarım doğum gününüzü sağlıklı mutlu güzel günleriniz olur umarımKızlar 10 gun sonra dogum gunum. Kendime tektas almayı dusunuyorum ne dersiniz?
Mevsimi değil ama bulup buluşturup bir kasa hurma göndericem ben de sanaKızlar 10 gun sonra dogum gunum. Kendime tektas almayı dusunuyorum ne dersiniz?
Sen agustos diyorsun, ben Agzımın yerini unuttumAgustostan beri kimseyle öpüşmüyorum durumlar vahim
Cocuk iyiydi kuzum yakisikliydi begeniyordum.Ama serefsiz cikti.
Artık kimse istesede öpemiyor koronadan ahahahah sevgililer bile bu bahaneden ayrılıyor kavuşamıyor ahahahSen agustos diyorsun, ben Agzımın yerini unuttum
Bak yediği hurma bile kendi gibi piremses ben olsam karabiber dökerdim şalına montuna falan. Hapşursun dursun ceza olarakHeh buldum. Beni tırmalayan bi şey yok ama bi kız vardı dersanede bundan tam 12 sene önce sınıfta parfüm sıkıp çıkıyodu. Babaanne kokusu yani resmen. Neyse o zamanlar medeni uyarmak yok tabi öfleyip pöflüyoruz söyleniyoruz anlamiyo güyaa. Montu ve boynuna doladığı şalını sirasında bırakmış. Benim parfümü tam olarak üstüne bosalttık yani ıslanmıştı adeta şalı. Sonra da tam hocadan önce gelmiş o kokuyla oturmak zorunda kalmıştı bir şey diyememişti.
Aldatılmadan ayrılan varsa o yazsın bide su erkekler var ya su erkekler....Tam kafa dağıtmalık konu olmuş :)
İlk aşkımla 2 sene geçirdiğim,heyecanlı,romantik,aksiyonlu bir sürecim oldu. Sonunda aldatıldım ama neyse konu bu değil :)
Güzeldi yine de gülümseyerek hatırlıyorum.
siteye akşam gelir,cola cips getirirdi. oturur yerdik gizlice karanlıkta. Sonra öpüşür ayrılırdık.
Var da.......Bunca sayfa okudum tek bir öpüşmeli fındiklı cevizli hurmalı olay var
Eee başka hurma yiyen yok mu yav
Var mıdır ahahahahAldatılmadan ayrılan varsa o yazsın bide su erkekler var ya su erkekler....