- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Onunki zifte düşmüş peruktur, ziftin peki siyahlığındaSelami sahin perukta favorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onunki zifte düşmüş peruktur, ziftin peki siyahlığındaSelami sahin perukta favorim
Koc burcum yukselenım akrep
[/Q
Burcunuzun mu yükseleninizin mi özelliğini gösterirsinizKoc burcum yukselenım akrep
Evet ya eskiden cok saçma davranmışız amaBu uzucuymus
Ondan sonra o dönem kontör geliyor diye kafa dan no çevirirdik erkekler le konuşurduk randevu ayarlardık bazen kadın çıkardı dertleşirdik
aaa o nasıl bi numara çevirmeymiş öylee : D:Benım oyle bır gece sıkıntıdan bilmediği notu arayıp o cocukla evlenen arkadasım var
Benim hurma konum ne ara burçlara bağlandı acebaBurcumun hangisi ıyı sence?@recentpuppet1
Hahahaha cocuk yalovadandı bız İstanbul yakında sayılırdık uc dört gorusme sonra bulustular sevgili oldular sonra evlendiler ıkı tane kızları varaaa o nasıl bi numara çevirmeymiş öylee : D:
Koçları severim iyi anlaşırım ponçik kalpleri vardır :) akreplerle hiç anlaşamadım su gruplarıyla anlaşamıyorum balık olmama rağmen ne kendi burç gurubumla ne su grubuyla anlaşırım sadece boğa ve koçlarla iyiyim ahahahahBurcumun hangisi ıyı sence?
İki yıl boyunca hayretle perukla nasıl dolanıyor diye merak ederdim ama çokta yakışıyordu Allah içinPeruk en sevdiğimdir, ama en çok Erol Vevgin’de severim peruk olayını, sağlam kabartır o davuk gibi
Poncık kalplerimizden topac yapıp cevırdıler @recentpuppet1Koçları severim iyi anlaşırım ponçik kalpleri vardır :) akreplerle hiç anlaşamadım su gruplarıyla anlaşamıyorum balık olmama rağmen ne kendi burç gurubumla ne su grubuyla anlaşırım sadece boğa ve koçlarla iyiyim ahahahah
çok iyiymiş gerçi ben de eşimle instadan tanıştım edebiyattan yürüdü banaHahahaha cocuk yalovadandı bız İstanbul yakında sayılırdık uc dört gorusme sonra bulustular sevgili oldular sonra evlendiler ıkı tane kızları var
bizim biyoloji hocasında vardı ama kadındı çok da korkunçtu yaa düşman başına anacımm Dİki yıl boyunca hayretle perukla nasıl dolanıyor diye merak ederdim ama çokta yakışıyordu Allah için
Ben baya yuzyuze tanıstım sonra Bı hayrını gormedım tanısılan yer cokta önemli degıl kısmet kesinlikle böyle seyler ve evlilik tamamen sansçok iyiymiş gerçi ben de eşimle instadan tanıştım edebiyattan yürüdü bana
Baksana Cok yapardık bizde hatta bir keresinde arkadasım adama şuraya gel buluşalım demişti (ne kadar hatta tutsan o kadar kontör ya ) neyse adam ha bire nerde.kaldın diyor felan arkadasım arabam bozuldu dedi biz iki kişi de araba sesi yapıyoz güya yolda kalmış yanından arabalar geçiyorBenım oyle bır gece sıkıntıdan bilmediği noyu arayıp o cocukla evlenen arkadasım var
Simdı kahve alcam gelcem sonra baslarım......Midedeki hurmalar dökülsün yavaştan, baş hurmacı seçicez oylama yapıp
Erkek te güzel duruyor demekbizim biyoloji hocasında vardı ama kadındı çok da korkunçtu yaa düşman başına anacımm D
galibaErkek te güzel duruyor demek
bilmezmiyim ponçik kalplerimizi nasıl topaç yapıp çevirdiklerini ama tecrübe edindikten sonra izin vermedik birdaha oynamalarına şimdi hepsi kaybettiklerine üzülüyorlar bizi biz ise hiçbirşey kaybetmedik ve yılmadıkPoncık kalplerimizden topac yapıp cevırdıler @recentpuppet1