Gençlikte yenilen hurmalar 🤫

Benım oyle bır gece sıkıntıdan bilmediği noyu arayıp o cocukla evlenen arkadasım var😂
Ondan sonra o dönem kontör geliyor diye kafa dan no çevirirdik erkekler le konuşurduk randevu ayarlardık :rolleyes::rolleyes::rolleyes: bazen kadın çıkardı dertleşirdik:KK70::KK70:

Burcumun🌷 hangisi ıyı sence?
Koçları severim iyi anlaşırım ponçik kalpleri vardır :) akreplerle hiç anlaşamadım su gruplarıyla anlaşamıyorum balık olmama rağmen ne kendi burç gurubumla ne su grubuyla anlaşırım sadece boğa ve koçlarla iyiyim ahahahah

Koçları severim iyi anlaşırım ponçik kalpleri vardır :) akreplerle hiç anlaşamadım su gruplarıyla anlaşamıyorum balık olmama rağmen ne kendi burç gurubumla ne su grubuyla anlaşırım sadece boğa ve koçlarla iyiyim ahahahah
Poncık kalplerimizden topac yapıp cevırdıler @recentpuppet1 😂😂

Hahahaha cocuk yalovadandı bız İstanbul yakında sayılırdık uc dört gorusme sonra bulustular sevgili oldular sonra evlendiler ıkı tane kızları var 🥰
çok iyiymiş gerçi ben de eşimle instadan tanıştım :KK70: :KK70: edebiyattan yürüdü bana :KK70: :KK70:

çok iyiymiş gerçi ben de eşimle instadan tanıştım :KK70: :KK70: edebiyattan yürüdü bana :KK70: :KK70:
Ben baya yuzyuze tanıstım sonra Bı hayrını gormedım😂 tanısılan yer cokta önemli degıl kısmet kesinlikle böyle seyler ve evlilik tamamen sans😊

Benım oyle bır gece sıkıntıdan bilmediği noyu arayıp o cocukla evlenen arkadasım var😂
Baksana :KK70: :KK70: Cok yapardık bizde hatta bir keresinde arkadasım adama şuraya gel buluşalım demişti (ne kadar hatta tutsan o kadar kontör ya ) neyse adam ha bire nerde.kaldın diyor felan arkadasım arabam bozuldu dedi:rolleyes::rolleyes: biz iki kişi de araba sesi yapıyoz güya yolda kalmış yanından arabalar geçiyor:KK70::KK70::KK70::KK70:

Poncık kalplerimizden topac yapıp cevırdıler @recentpuppet1 😂😂
:KK51: bilmezmiyim ponçik kalplerimizi nasıl topaç yapıp çevirdiklerini ama tecrübe edindikten sonra izin vermedik birdaha oynamalarına :KK59: şimdi hepsi kaybettiklerine üzülüyorlar bizi biz ise hiçbirşey kaybetmedik ve yılmadık :sampiyon:

X