- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.841
Eksik olmaHer turlu hallederisss, gönder gessin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksik olmaHer turlu hallederisss, gönder gessin
Eksik olma ♥♥
Ay seni burda görünce aldatılmış gibi hissettim bi an tövbestağfurullah helede böyle emojili falan konuşmuşsun. Bne seni hep emojisiz görmüştüm oysakiEksik olma ♥♥
Hahahahahaha sen ne muhabbetler kacırmıssın oyleyse ahAy seni burda görünce aldatılmış gibi hissettim bi an tövbestağfurullah helede böyle emojili falan konuşmuşsun. Bne seni hep emojisiz görmüştüm oysaki
Evet ya daha yeni keşfe çıktım kk yi bunaldım artık kaynana elti muhabbeti dinlemektenHahahahahaha sen ne muhabbetler kacırmıssın oyleyse ah
Oku burayı cok eglendık burda bıdaha eglence olursa seni de etıketlerımEvet ya daha yeni keşfe çıktım kk yi bunaldım artık kaynana elti muhabbeti dinlemekten
485 sayfa okuyamayacağım maalesef, bi ilk sayfayı bide son sayfayı okudum evet etiketlersen mutlu olurum teşekkürlerOku burayı cok eglendık burda bıdaha eglence olursa seni de etıketlerım
İyi Mervecım karantınada delirmece.
Aynı tam olarak. göremedim pek bu ara merak ettim.İyi Mervecım karantınada delirmece.
Sen nasılsın napıyosun
Ben buralardayım gidecek baska yerım yok cunku sagolasınAynı tam olarak. göremedim pek bu ara merak ettim.
Canım nasıl bir koku ? çok merak ediyorum ama hiç denemedim denemeden sipariş veresim var :)Bende su an Givenchy L'interdit, Dior Hypnotic Poison, Narciso Red var... Linterdit bir numaram ama
Bulalım da yemesi kalsın hurma kıtlığı varah gençlik
Bol bol hurma yeyin
Afiyet olsun