- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.821
Yeteneklerimizin efsoluguParmak arası terliği bile corapla giyebilen biriyim desem bacişko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeteneklerimizin efsoluguParmak arası terliği bile corapla giyebilen biriyim desem bacişko
Evet cıcegım line kurarsanız benı cagırın agagagabenneyanginlargordum asko gecen bi sey diyodun lime mi line mi neydi o
Ben ona bi bakim heleEvet cıcegım line kurarsanız benı cagırın agagaga
Ee hemsırem beklıyom hadiBen ona bi bakim hele
KurmusumdurEe hemsırem beklıyom hadi
Bansiz hayat istiyorum cok ceza veriyolar ya insan kendini yiyor evdeSelamlar hellolaaaar, okuya okuya geldim cok şükür sayfalarca, tahmin edersiniz ki bilgi yüklüyüm şuvan, okumasam olmazdı, büyük kayıp neyse nabuyonuz hacıcanlar? Hemsirecik hosgeldin bacimmm, senle ben durunamiyoz farkinda misin ne zaman yicem diye bekliyom ben de. Çünkü haksızlığa gelemezlik zor
ama karakter meselesi yani 1 duruyoz 2 duruyoz sonra gene bıdı bıdı. Az bi pohpohcu da olaydık eyiydiBansiz hayat istiyorum cok ceza veriyolar ya insan kendini yiyor evde
Penpelik yapa yapa ban yiyozama karakter meselesi yani 1 duruyoz 2 duruyoz sonra gene bıdı bıdı. Az bi pohpohcu da olaydık eyiydi
Aman bana dokunmayan yilan bin yaşasınci olamiicaaamiza gorreee, gogsumuzu gere gere yeriz onuPenpelik yapa yapa ban yiyoz
Ahahahah bundan sonra alayina gahshshsAman bana dokunmayan yilan bin yaşasınci olamiicaaamiza gorreee, gogsumuzu gere gere yeriz onu
Bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın sozunu hıc sevmiyorum bana dokunmaz gider cok sevdıgım bırıne dokunur?Aman bana dokunmayan yilan bin yaşasınci olamiicaaamiza gorreee, gogsumuzu gere gere yeriz onu
Ben o yılanın var yiaaaa, kim lan o kim kim kimmmm gosterin banaBana dokunmayan yılan bin yıl yasasın sozunu hıc sevmiyorum bana dokunmaz gider cok sevdıgım bırıne dokunur?
Oyuzden yılanın kuyruğunu kesme taraftarıtım ahahagaga
Tamam hacı sen yine de şeyapma şimdi icerden yeni çıktın zaten birak Allahlarindan bulsunlar ahshahsbsjsbAhahahah bundan sonra alayina gahshshs
Benim tanıdıgım bi kac tNe var yollayım sana yolBen o yılanın var yiaaaa, kim lan o kim kim kimmmm gosterin bana
Biraz takilayim ben zaten 1 haftaya kalmaz sutlanirim yine ahahahTamam hacı sen yine de şeyapma şimdi icerden yeni çıktın zaten birak Allahlarindan bulsunlar ahshahsbsjsb
Hımm neler yaptın kızYediğim naneler ay pardon hurmalar buradan köye yol olur
Her turlu hallederisss, gönder gessinBenim tanıdıgım bi kac tNe var yollayım sana yol
Gitmeeee akliiim sendeee kalir, uyuyamaaaam geceeeeleriiiiiiBiraz takilayim ben zaten 1 haftaya kalmaz sutlanirim yine ahahah