- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.141
Aşkoş aklımdan geçiyorsun kaç gündür. Manitami stalklar gibi sürekli girip baktim banın kalkmış mi diyeKuzenim yazmış dedim diye banlandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkoş aklımdan geçiyorsun kaç gündür. Manitami stalklar gibi sürekli girip baktim banın kalkmış mi diyeKuzenim yazmış dedim diye banlandim
Bugün mü banın kalktıKızlar çok sinirliyim cidden bunun için ban yermi bi insan ya kaç gündür griydim
Niye böyle oldu anlamadım bu gece açılcak diye biliyordum girmedim bu saate kadar erken açılmışAşkoş aklımdan geçiyorsun kaç gündür. Manitami stalklar gibi sürekli girip baktim banın kalkmış mi diye
Evet canımBugün mü banın kalktı
Neyse geçmiş olsun ben de anlma veremedim demekki uygun bulmamışlarEvet canım
Ben başka bir şey icin ban yedigini düşünüyorum. Neden banlanmissin diye yorumlarina bakmistimKızlar çok sinirliyim cidden bunun için ban yermi bi insan ya kaç gündür griydim
Valla bende başka şey bekliyordum çok saçma geldi ne alaka yaniBen başka bir şey icin ban yedigini düşünüyorum. Neden banlanmissin diye yorumlarina bakmistim
Ama dün olacaktın herkes kahkaha tufanındaydı bi konu vardı gül gül kırıldık sonra o konuyu açan kız ban yedi falan filanEvet canım
Kız neyi uygun bulmamışlar ya küfür ettim sankiNeyse geçmiş olsun ben de anlma veremedim demekki uygun bulmamışlar
Of ya hep ben yokken geliyor bu konularAma dün olacaktın herkes kahkaha tufanındaydı bi konu vardı gül gül kırıldık sonra o konuyu açan kız ban yedi falan filan
Bununla alakalı mesaj gelmedi miKız neyi uygun bulmamışlar ya küfür ettim sanki
Ben de yeni konu açmıştım, sen yoktun hıhOf ya hep ben yokken geliyor bu konular
Yorum konu dışı ve uygunsuzmus kim raporladi acaba bunuBununla alakalı mesaj gelmedi mi
AgliyicigimBen de yeni konu açmıştım, sen yoktun hıh
Gelişin hatrına bir hurma patlatam bariiAgliyicigim
Ayy patlat keyfimiz yerine gelsinGelişin hatrına bir hurma patlatam barii
Yok artık ahahahah3 yıl önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi muayene, kan testleri falan derken bir süre takıldım hastanede. Bir doktora abayı yaktım o sırada. Adamın biyografisini ezberlemeler mi dersin, anneme sürekli adamı anlatmalar mı dersin
Benim narkozla aram pek iyi değil. 2 kere ameliyat oldum. Ikisinde de ayılma evresinde bildiğiniz ortayı birbirine kattım
Bu ameliyattan sonra da yine ortalığı birbirine katmışım. 5 kişi beni zor zaptediyor. O kafayla beni ameliyat eden doktorumu istiyorum.
Annem de çıkmış beni ameliyat eden doktoru çağırmaya, o sırada koridorda benim doktor aşkitomu görüyor.
Annem de az değil ha. Adama demis kızım size hayran falan. Adamın da bir hoşuna gitmis.
Koşa koşa odama gelip alnımdan öpmüştü beni
Hele doktora bak sen hahahah3 yıl önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi muayene, kan testleri falan derken bir süre takıldım hastanede. Bir doktora abayı yaktım o sırada. Adamın biyografisini ezberlemeler mi dersin, anneme sürekli adamı anlatmalar mı dersin
Benim narkozla aram pek iyi değil. 2 kere ameliyat oldum. Ikisinde de ayılma evresinde bildiğiniz ortayı birbirine kattım
Bu ameliyattan sonra da yine ortalığı birbirine katmışım. 5 kişi beni zor zaptediyor. O kafayla beni ameliyat eden doktorumu istiyorum.
Annem de çıkmış beni ameliyat eden doktoru çağırmaya, o sırada koridorda benim doktor aşkitomu görüyor.
Annem de az değil ha. Adama demis kızım size hayran falan. Adamın da bir hoşuna gitmis.
Koşa koşa odama gelip alnımdan öpmüştü beni