- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.981
Aslında soyledim kız denk gelmemişsinOoo 20lik ve ingiliz lorduyla meslektaş gibiymiş kiz niye daha önce soylemedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında soyledim kız denk gelmemişsinOoo 20lik ve ingiliz lorduyla meslektaş gibiymiş kiz niye daha önce soylemedin
30larda bekliyordum adama 20lik diyinceKaç dusunuyodun kiz
Normalde fiziksel acıdan hoşlanmam ama şey anındaki dozunda olunca hoşuma gidiyorAman bos gecme
Elinden geldiğince vuracan kirbaci vuracan kirbaci
Kirbac pembe olsun ama acitmiyor o zaman
Şaplak gibimi ahahahahNormalde fiziksel acıdan hoşlanmam ama şey anındaki dozunda olunca hoşuma gidiyor
Sen kaçsın kuzu 24 mü30larda bekliyordum adama 20lik diyince
Şaplak masum kalırŞaplak gibimi ahahahah
Yess bebeğimSen kaçsın kuzu 24 mü
Bişiyler mi ayıp oluyor ammaEh biz de yaptık bişiyler
Offf dozu mozu bosver olsa da yapsakNormalde fiziksel acıdan hoşlanmam ama şey anındaki dozunda olunca hoşuma gidiyor
Lingen niyeti bozduOfff dozu mozu bosver olsa da yapsak
Yaşlı değil tecrübeli diyelim ❤lan topigin en yaşlı müdavimi benim galiba
Hepiniz 20lerde misiniz layynn
Niyet hep bozuk da, icraate dökemiyomLingen niyeti bozdu
Akşam anlatayım da reytingi yuksek olsun dediydim laM Meredith Grey bize anlatacagin bir şey vardı diye hatırlıyorum
Aman iyi beAkşam anlatayım da reytingi yuksek olsun dediydim la
Hemen bir yakışıklı bul kendineNiyet hep bozuk da, icraate dökemiyom
Ibrahim Tatlises'in bir sözü geldi aklıma. Oxford vardı da biz mi okumadik diyeHemen bir yakışıklı bul kendine
Ava çıkın dicemde virüs avlarsınız anca şuanIbrahim Tatlises'in bir sözü geldi aklıma. Oxford vardı da biz mi okumadik diye
Yahusuhlu vardi da biz mi şey etmedik peeeh
Dur daha yeni aldatıldım herifi önce komple bi hayatimdan cikarabileyim su süreç bi bitsin.. sonra lingen indi bindi indi bindi moduna gecerHemen bir yakışıklı bul kendine