- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.421
Gel canım bol bol yaptımcanim cekti yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel canım bol bol yaptımcanim cekti yaaaa
Noldu canımSağlıkçılar ne yapsa yaranamıyor ya inşallah ban yemeden sitede gezebilirim
Saçma sapan durumlar atılıyor ya yok neymiş saglikcilara zam yapılıyormuş ama polisler eve market çırağı gibi hizmet yapıyormuş falan filanNoldu canım
ağzı olan konuşuyor boşver, klavyeden ahkam kesmek kolay.başlarına gelince anlarlar anca sağlıkçıların kıymetini.Saçma sapan durumlar atılıyor ya yok neymiş saglikcilara zam yapılıyormuş ama polisler eve market çırağı gibi hizmet yapıyormuş falan filan
Biz biliyoruz kıymetlerini bosver HemsirecimSaçma sapan durumlar atılıyor ya yok neymiş saglikcilara zam yapılıyormuş ama polisler eve market çırağı gibi hizmet yapıyormuş falan filan
Şimdi kim bana çikolatalı kek yapacakyahu onlar ne biçim yemekler zaten evde yiyip yiyip oturuyoruz ortalık düzelince tekerlek gibi yuvarlana yuvarlana hareket edicez oturun mis gibi yağsız şekersiz tuzsuz kinoalı bulgurlu 35 gramlık diyet salatanızı yiyin mis gibi (dolaptaki bol çikolatalı ıslak keki de rahmetli dedem yiyo zaten benimle alakası yok)
Yok ya anlamazlar böyle insanlar sığ düşünüyorlarağzı olan konuşuyor boşver, klavyeden ahkam kesmek kolay.başlarına gelince anlarlar anca sağlıkçıların kıymetini.
Iyi insanlar olmasa cidden bu iş yapılmaz ❤Biz biliyoruz kıymetlerini bosver Hemsirecim
çikolatalı keke de yasak gelmesi için nereye başvuruyoruz?Şimdi kim bana çikolatalı kek yapacak
Çikolatalı kek olmasa insanlar sinirden birbirini keser benceçikolatalı keke de yasak gelmesi için nereye başvuruyoruz?
Noldu halledebildiniz mi ,? Ayy öyle tırsarım böyle şeylerden sorma...Insallah alir, bı de dolandırıcılık ıcın çalmışlar.
Dunyanın durumu ortadayken hala boyle ıslerle ugrasanları da Allah ıslah etsin ya lingen
Yok yelızım ya, alamadı daha geri.Noldu halledebildiniz mi ,? Ayy öyle tırsarım böyle şeylerden sorma...
Hay aksi,tedbir için yapabileceği ne varsa yapsın...umarım sorun yaşamaz...Yok yelızım ya, alamadı daha geri.
Kadında cok uzgun, acıkcası bende uzuldum ve korktum.
Telefonuna kayıtlıymıs zaten en önemli guvenlkk secenegı bu. Buna ragmen henuz olmadı.Hay aksi,tedbir için yapabileceği ne varsa yapsın...umarım sorun yaşamaz...