- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.401
Niyeti bozdun sen, o tatlı o ağıza girecek illa ki
Hayir acilen uyucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeti bozdun sen, o tatlı o ağıza girecek illa ki
Bencede uyu sabah yersin daha zevkli olur uyanır uyanmaz tatlı yemişliğim vardır ahahahaHayir acilen uyucam
Kızım kusmaya başlayınca moralim bozuldu ya geniş omuzlu olmak dışında maşallah bilmişsinhesirecik valla basip gittin yav
bu cekip gitmene itafen yaziyorum bak ertelenmeyi sevmiyorsun, cok tezcanlisin
ayni zamanda enerjik ve kipir kipirsin
moralinin bozulmasi pamuk ipligine bagli
yapi olarak da genis omuzlusun, dimdik bir durusun var
alnin dar ve de karbonhidrati seviyorsun
Ben uyanıgım canım da bı arkadasımin facesı calınmıs ona bakıyorumBurda da hep gece coşuyorsunuz onda da ben olmuyorum
Şimdi de hepiniz uyuyonuz hala dimi
Oooo geri alamıyor muBen uyanıgım canım da bı arkadasımin facesı calınmıs ona bakıyorum
Insallah alir, bı de dolandırıcılık ıcın çalmışlar.Oooo geri alamıyor mu
Bende uyumuyorum ama yemek yapicam şimdiBurda da hep gece coşuyorsunuz onda da ben olmuyorum
Şimdi de hepiniz uyuyonuz hala dimi
Asıl böyle insanların dikkatlerinin başka yerlerde olduğu zamanlarda yapıyorlar zaten daha çok, ben sasirmadim o yüzdenInsallah alir, bı de dolandırıcılık ıcın çalmışlar.
Dunyanın durumu ortadayken hala boyle ıslerle ugrasanları da Allah ıslah etsin ya lingen
O da dogru haklısınAsıl böyle insanların dikkatlerinin başka yerlerde olduğu zamanlarda yapıyorlar zaten daha çok, ben sasirmadim o yüzden
Ne yemek yapıyon bakim:)Bende uyumuyorum ama yemek yapicam şimdi
Domates çorbası Yanında sarımsaklı kıtır ekmek , patates yemeği, taze fasulyeNe yemek yapıyon bakim:)
Benim yemek hazır çocuklar birazdan çekirge gibi dibini getirirler
Afiyet olsunDomates çorbası Yanında sarımsaklı kıtır ekmek , patates yemeği, taze fasulye
Bende uyumuyorum ama yemek yapicam şimdi
Domates çorbası Yanında sarımsaklı kıtır ekmek , patates yemeği, taze fasulye
Bugun bende perde pilavı deneyeceğim ılkkez annemlere ınsallah guzel olurEsimi hamburger almaya yolladim ben de
bugün hic ahci modunda degilim
Bugun bende perde pilavı deneyeceğim ılkkez annemlere ınsallah guzel olur
Simdı pilavını hallettim pilav pısınce yufkasını halledıcem ınsallah olurben de hic yapmadim, kismet olur mu bilmem
hayatimda hic yemisligim de yok
evde dura dura enerjim cidden düstü ya
kalkip yemek yapmak dahi zor geliyor
Simdı pilavını hallettim pilav pısınce yufkasını halledıcem ınsallah olur