- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.321
Ya da korana mi olam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da korana mi olam?
Ya ben ekşi sözlükte burdan bi konu tartıştıklarını görmüştüm konu şişme kadın ile basılan eşin boşanma davası açıp açmamasıyla alakalı bi konuydu ve cidden baktım burda öyle bi konu açmış ciddi ciddi sormuş bi kadın ahhahaahah
Ryan goslıng in oyle bır filmi var izledin miKiz ama dusunsene kocan sisme bebek almis
Simdi ben sevgilimi dusunuyorum evden 1 hafta uzaklasmisim sisme bebek almis sgsgahaj
Bende acabilirim konu yani
Sevgilimin beynini kim caldi falan diye kinamaaaa
Obaa ozaman olaylar olaylar ahahahahah düşünemiyorum acaba o kadın boşanmışmıdır hala konu duruyo bu sitede heralde buraya yazarken 2 kez düşünmek gerekiyor çünkü silemiyorsun ahahahahhaKiz ama dusunsene kocan sisme bebek almis
Simdi ben sevgilimi dusunuyorum evden 1 hafta uzaklasmisim sisme bebek almis sgsgahaj
Bende acabilirim konu yani
Sevgilimin beynini kim caldi falan diye kinamaaaa
şişme bebekle mi alakalı ahhahaahRyan goslıng in oyle bır filmi var izledin mi
Ryan goslıng in oyle bır filmi var izledin mi
Evet ama harika bir fılmşişme bebekle mi alakalı ahhahaah
Sisme bebek filmde sevgilisi hem deYoo tas gibi adami malamat mi etmisler sisme bebekle mi oynatmislar
Sisme bebek filmde sevgilisi hem de
filmin adıne canım bu adam not defterinde başroldü dimiiEvet ama harika bir fılm♥
Lars and the real gırlTen tene degmeden kiniyorum
Filmin adi ne
Lars and the real gırlfilmin adıne canım bu adam not defterinde başroldü dimii
Kopma isimli film ben verdiği mesajlarla çok sevmiştim adamı da karizmatik bulmuştum rolünde cidden öyle bir karakteri varkiSizde bana film onersenıze
Sizde bana film onersenıze
Bılımkıurgu harıc hepsiHer tur izler misin
şişme kadınla bassanız adamı aldatılmış hisseder misiniz yoksa adamın beyinsizliğine gülerken işer misiniz?bi de şişme derken bildiğin şişme mi yoksa böyle et bebek tarzı mı oluyo onlar benneyanginlargordum BrokolisYa ben ekşi sözlükte burdan bi konu tartıştıklarını görmüştüm konu şişme kadın ile basılan eşin boşanma davası açıp açmamasıyla alakalı bi konuydu ve cidden baktım burda öyle bi konu açmış ciddi ciddi sormuş bi kadın ahhahaahah
Yok şişirilen bebekmiş ahahahahha yatağın altında bulmuştu galiba tatildeyken ahahhaahşişme kadınla bassanız adamı aldatılmış hisseder misiniz yoksa adamın beyinsizliğine gülerken işer misiniz?bi de şişme derken bildiğin şişme mi yoksa böyle et bebek tarzı mı oluyo onlar benneyanginlargordum Brokolis