- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.241
Kızlar Yuzume tonik temizleme sutu ne olursa bisey onersenıze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bır kac gun sonra 36 olucam hala tanımıyorum insanları
Kızlar Yuzume tonik temizleme sutu ne olursa bisey onersenıze
Ya şimdiden kutlarım çok güzel günleriniz olur inşallahBır kac gun sonra 36 olucam hala tanımıyorum insanları
Beni de bağlayın mayalılara, zaten oldum mayalı börek, çok uzak şeyler sayılmamalıMayalilarla baglantilar falan
KarmaCildin nasıl kuru mu yağlı mi
Amin güzelcigim ınsallah hepbırlıkteYa şimdiden kutlarım çok güzel günleriniz olur inşallah
Kimse bena bakmadı küstüm gidiyom
Uzak da sayılmaz, sadece çarpı 2e ben seni neden hep 18, 19 yasinda saniyorum
aboov abla cikti karsima
Niye öyle hissettin benimle ilgilie ben seni neden hep 18, 19 yasinda saniyorum
aboov abla cikti karsima
Ya boğalarda öyle enerji olayı var ama çok yakın ve sevdiğim bir arkadaşım var oda boğa çok iyi anlaşırım boğalarla koçlarla :) bende insan sarrafıyımdır enerji değil benim olayım his daha çok başta kötü hissettiğim insan kötüdür iyi hissedersem iyidir hep öyle çıkıyor
Samimi olmamakta fayda var malesef sınırımızı her daim korumalıyız heleki aşırı samimiyet hep bitiriyor arkadaşlıkları ben sınırım içerisinde çok yakın arkadaş edindim ama saygıyı asla kestirmeyiz ikimizde öyle davranırız daha sağlıklı ve uzun mutlu bir arkadaşlık sürüyor öylelikle ilişkilerdede geçerli bu ne kadar aşık olsakta kendimize engel olup gene sınırlar içerisinde sevmeliyiz baştan sınırlarımızı söyleyip öyle devam etmeliyiz eğer laçkalaşılırsa ilişkilerden biri sıkılır gider malesef.ya benim bir arkadasim vardi görüstügüm o da basladi acayip tripere
anliyorum ki arkamdan cok goygoy yapmis, bak bunu hissettigim anda görüsmeyi kesiyorum
midem almiyor, hic arkadasim yok aslinda
yürekli bir insan olsa tüm arkadasligimi veriyorum ama cok zor bunlari bulmak
gazla gruruluyum dedigim gibi
yavsakliga gelemiyorum bir de ne gerek var böyle seylere anlamis da degilim
Niye öyle hissettin benimle ilgili
Cok gulerım cok guldururum ama ortamda mevzu acılınca aslında en mutsuz benımdıriste diyorum bana güvenmeyin arkadas 19 sandigim 36 cikiyor, cidden bu isleri birakacagim
öyöe bir enerji veriyorsun cicim sen, 19 gibin
nasilsin normal hayatta ici gecmis mi, neseli mi
Samimi olmamakta fayda var malesef sınırımızı her daim korumalıyız heleki aşırı samimiyet hep bitiriyor arkadaşlıkları ben sınırım içerisinde çok yakın arkadaş edindim ama saygıyı asla kestirmeyiz ikimizde öyle davranırız daha sağlıklı ve uzun mutlu bir arkadaşlık sürüyor öylelikle ilişkilerdede geçerli bu ne kadar aşık olsakta kendimize engel olup gene sınırlar içerisinde sevmeliyiz baştan sınırlarımızı söyleyip öyle devam etmeliyiz eğer laçkalaşılırsa ilişkilerden biri sıkılır gider malesef.
Ne demek şimdiden teşekkür ediyorum hatta :)warrior princess aklımdasın sana bakicam ama iki kişiye bakınca biraz yoruldum
İyi geceler canım ınsallah gecerKızlar iyi geceler size benim kızım hasta kusuyor onunla ilgilenicem