- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.181
Bir burnun ve iki gözün var, bildim mi nasılım
tamam birakin ya vazgectim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
K paxBilim kurgu filmi oneriiin
Bence siz insanlardaki bazı hataları görmezden gelip umursamamaya çalışan ama çoğu zaman geceleri bu hataları geçmişi düşünen birisiniztamam birakin ya vazgectim
Ama kabul et çok iyiyiz beeYa fincan olmadan bu kadar yani gördüğümüz u söylüyoruz yalanimiz yok
Ben cıcegım?Bence siz insanlardaki bazı hataları görmezden gelip umursamamaya çalışan ama çoğu zaman geceleri bu hataları geçmişi düşünen birisiniz
YazdımmmK pax ♥
Bence siz insanlardaki bazı hataları görmezden gelip umursamamaya çalışan ama çoğu zaman geceleri bu hataları geçmişi düşünen birisiniz
Kırdın kalbimizi tek istediğimiz biraz telve parçasıydı sendenKiz ne üzüldünüz hosunuza gitmedigini sandimdi ondan vazgectim
Konusu super ve Kevin spacey oynuyorYazdımmm
Geceleri daha çok düşünüyorsunuz ama :)aynisinin tipkisi
düsününce cidden böyledir herkes gibi geliyor insana, sadece geceleri degil gündüzleri de düsünürm ayrica
Bilim kurgu filmlerine bayılıyorum yaKonusu super ve Kevin spacey oynuyor
En sevdıgım filmlerden biri
Bence siz insanlardaki bazı hataları görmezden gelip umursamamaya çalışan ama çoğu zaman geceleri bu hataları geçmişi düşünen birisiniz
Ben cok sevmem ama bu benim ıcın özel.Bilim kurgu filmlerine bayılıyorum ya
Banada yazın nolaaaarsana da ben yazayim
sen de icten bir sinsisin ama kötü degil herseyin farkinda olan ama belli etmeye, ihtiyac duymayan bir insansin
kendine yetiyorsun, duygusal anlamda cok güclüsün, birseye inanip kanman cok zor
Tam bir looser. Yazsana AnnaKızlar bu ingiliz lordu beni her yerden engellemişti ya, ben de dün onu engelledim her yerden. Simdi fark ettim ki her yerden engelimi kaldırmış
Siz koç burcunun en naif özelliklerini taşıyan birisiniz . Çoğunlukla alıştığınız için içinize çok atıyorsunuz yaşadığınız kırgınlıkları ve artık umursamamaya başlıyorsunuz. Sizde geçmişi düşünen ama fazla üzerinde durmamaya çalışan birisiniz duygusal değilsiniz duygusal olduğunuz zamanlardada çoğunlukla saklamaya çalışırsınız :)Ben cıcegım?