- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.161
Belki mutluluktan yorulacağın haberlerdir hahahaahahahhaKız hayırlı haberleri kabul ediyorum sadece olumsuz yorum yazacaksın seni mune ye şikayet ederim
Eleştiriye açık degilm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki mutluluktan yorulacağın haberlerdir hahahaahahahhaKız hayırlı haberleri kabul ediyorum sadece olumsuz yorum yazacaksın seni mune ye şikayet ederim
Eleştiriye açık degilm
Tabikide at bakarımBana kimse bakmadı sen bakar mısın
Bır kalalikta senin kalbini kırrmıslar ya da sinirlendırmısler.
O kalabalıkla ilgili kafanda sureklı donup duran seyler var.
Hevesle bekledıgın bir gorusmen yuzyuze de olabilir telefonda da, senı biraz uzmus.
Ailende özeti para olan bir mal olur esya olur bir muhabbet var eve girecek. Bisey alacaksınız yanı. Ve guzel olacak. Tereddutlerınız var ama sonu guzel olacak
Alyans var fincanın da ama biraz zamanı var bir yılı bulur, kafanda isle ilgili düşünceler var sadece senin ısın degıl ama baska biriyle ılgılı is hakkında da dusunuyorsun.
Sana bi sure kapali bu kapı. Diger dusundugunun onu acık.
Cok mutlu olacagın bir haber alacaksın bunu iki kısıyle paylasacaksın.
Evinizin ıcı temiz senın kendi ıcınde.
Etrafında sıkıntılı ınsanlar var gıbı, uzak durursan kafanda temizlenecek.
.Bu kadar
Kahvem yok az önce ıctım oda sutluydu malesef ıcınden gecenlerınyazsan fincana bakar gibiTabikide at bakarım
Kalabalıkta anca korona bulaştırmışlardır ahahah bence uzak dur kalabalıklardan ahahahKız kalabalıkta napmislar bana
Acilen o kalabalığı bulmam ve intikamımı almam gerekecek
Şimdi iş çıkardın başıma gece gece
Kahvem yok az önce ıctım oda sutluydu malesef ıcınden gecenlerınyazsan fincana bakar gibi
Bu gece ıkı tane baktım yarın gel söz bakarımhadi bana da atmasyon yapi, kahfesiz fal bakmak
Nasil fikir ama
cok cilginca degil mi
Bu gece ıkı tane baktım yarın gel söz bakarım
Hayır kahveye bakıcamkiz kahvem yok , baya hissettigin enerjiyle de bakabiliyor musun
Kalabalıkta anca korona bulaştırmışlardır ahahah bence uzak dur kalabalıklardan ahahah
Yok artıkkk hadi zıp zıp zıplaa ve patlat bir ferah (!) kahvesi, anladın sen ferah kısmınıKahvem yok az önce ıctım oda sutluydu malesef ıcınden gecenlerınyazsan fincana bakar gibi
Çocuğun varhadi bana birseyler yazin bakalim tutcek mi
yani nasıl kahve olmadan yorumlayabilirimki ahhaahahh müneccimde değilim ahahhahaha burcunuz koç ve muhteşemsiniz ahahahah
Önce alışveriş sonra fiş gibi, önce fincan fötösü, sonra atışhadi bana birseyler yazin bakalim tutcek mi
Çocuğun var
Ay ben benneyangınlargordum yazdı sandım bunu siz mi yazdınız bu soruyu ahahahahkiz zaten girgirina dedim aynen böyle
bogayim ve huyluyum
Önce alışveriş sonra fiş gibi, önce fincan fötösü, sonra atış
Bir burnun ve iki gözün var, bildim mi nasılıminsansin falan da yazabilirsin ya cok zorlandin