benim tarifim yok malesef
ama paylaşmak istediğim bişiler var
çok ünlü estetik proflarından biriyle görüştüğüm vakit, meraktan aklıma gelen tüm soruları sordum...(kız arkadaşlarımdan gelen sorularda dahil--malum bidaha kim gitcek)
BEN:
dermatolog olmadığnızı biliyorum, fakat yinede uzun yıllardır güzellik sektöründesiniz, sizce c vitamini, a vitamini, işte envayi çeş,t serumlar
yaşlanmaya karşıtmı?
PROF:
vitaminleri ağızdan almak gerek, c vitaminli serumlar kremler etkisiz, cildin üst katmanında kalıyorlar. diğer tüm kremler ve serumlar gibi, henüz cildin alt katmanlarına etkili bir şekilde nüfuz eden bir teknoloji yok...
hepsi üst katmanlarda kalıp, normal bir krem gibi nemlendiriyor.
Fakat Avitaminli ürünler biraz farklı, özellikle 35 yaş sonrası hücre yenilemesi azalıyor, ve a vitamini yine diğer kremlerde olduğu gibi üst katmanda çalışarak, üsteki ölü hücrelerin azar azar(artık ürünün yoğunluğua göre) atılmasını sağlıyor...
hımm, asla bida serum-krem araştırması yapmıcammmmmmmm
Başka bir cilt drun(hım dr olmalıydı, yinede unttum) sözleri
Cildin alt tabakalrına inen bir teknolojinin olduğu takdirde, o sürülen madde ile birlikte havadaki yada üründeki yada parmaktaki bakterilerin cildin alt katmanlarına ulaşma ihtimali...Kadıcağız iyiki öle bir teknoloji yok dior.
ki kesin kanser olunur....
yani a ve c vitaminlerini ağızdan alalım...
ve nemlendirmeyi unutmayalım, bundan fazla yapılacak bişi yok bence