gençlik aşısı yaptıran var mı?

Merak ettim bu gençlik aşısını
Yapanlar anlatsa
Pişmanlık bşr durum olur mu ?
Dolgu gibi bir şeymi?
Geri dönüşü olmayacak hata olabilir mi?

Merhaba sonuç nasıl acaba çok merak ediyorum:)

Acaba gözalti isik dolgusu yerine şu H100 yaptirilabilir mi?Icinde hya disinda baska bir madde var mi bir de ürün kac ml?

İlk zamanlar bir farklılık oluyor evet daha dolgun nemli daha canlı oluyor.Ama kısa sürede eski haline dönüyor.Beğenenler mutlaka vardır elbette , ama ben beğenmedim açıkçası

Ben de yeni yaptirdim 2 gun once. ama tam sonuc icin biraz beklemem lazimmis. O sure geciince yazarim buraya. Simdilik cildimde bir nemlenme bir duruluk olustu

Cildime bir canlilik geldi, parlaklik ve yumusama geldi. aAynadan bakinca saglilkli bir cit goruyorum. Ben yuzumun seklinden memnunum sarkma falan da yoktu ama kuru mat yorgun bir yuzum vardi bu anlamda iyi geldigini soyleyebilirim.

Bana ismi özelden yazabilir misiniz? ve memnun kaldınız mı?

Bence islem yapan dr.sunuz siz bu kadar övgu ve bilgi musteride olamaz.reklammmm

merhaba devam ettiniz mi gençlik aşısına son durumunuz ne merak ettim

Mehmet Akgunu kesinlikle hicbiir anlamda tavsiye etmiyorum. Bakin gidebilirsiniz, Fatih Somuncu var, Özge aydin var Serkan Öztürk var. Lutfen Arkadaşlar bir suru para oduyoruz bosa gitmesin... Ozge hanima dun yaptirdim suan bile gozle gorulur sonuc var. Begendim yani.

Gençlik aşısının tam olarak faydası nedir yani hangi sonuçtan memnun kaldınız?

Gençlik aşısının tam olarak faydası nedir yani hangi sonuçtan memnun kaldınız?
Ben aslinda ellanse akilli dolgu istemistim daha canli ve duru bir gorun icin. 34 yasindayim. Daha ihtiyacin yok dedi. Bunu onerdi. Nemli guzel duru bir gorunum sagladi ciddi anlamda elmacik kemiklerimin oldugu bolge isil isil parliyor ben cok begendim acikcasi

ben bu tür kimyasal ilaçlara karşıyım insanların sizi beğenmesi için de böyle şeyler yapmaya gerek yok bence sizi seven olduğunuz halinizle sever elbette ki kendinize bakacaksınız ama kimyasal almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…