How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

gençlik alyanlari :-)

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
Alyansı ocak 2011de takmıştk.
tektaşı da ekim 2013 de evlenme teklifi ederken takmıştı.
yüzüğü taktigimizda lise 3 e gidiyoduk daha :-)
IMG_0430.png

Nişan yapılacagi zaman degistirecegiz.

Kimse görüşünü söylemeyecek mi :KK61:

Ne güzel ben değiştirmeye kıyamazdım maneviyatından dolayı

Alyansı ocak 2011de takmıştk.
tektaşı da ekim 2013 de evlenme teklifi ederken takmıştı.
yüzüğü taktigimizda lise 3 e gidiyoduk daha :-)Eki Görüntüle 1344802
Nişan yapılacagi zaman degistirecegiz.
Maşallah :nazar: Ben ilk taktığımız yüzüğü kaybettim :KK61: Ancak nişanlımın ki duruyor onu saklıcam . Manevi değeri var sizde saklayın bence çocuklarınıza gösterirsiniz .:KK68:

Maşallah :nazar: Ben ilk taktığımız yüzüğü kaybettim :KK61: Ancak nişanlımın ki duruyor onu saklıcam . Manevi değeri var sizde saklayın bence çocuklarınıza gösterirsiniz .:KK68:
Teşekkür ederim :KK36: Eminim çok üzülmüşsündr. Ama küçücük sey ya. Bazen ben yatakta bile kaybediyorum.
ben sevgilimin bana aldığı cikolatalari bile saklıyorum :oops: Yüzüğü de saklarim inş

saklayın onları güzelce güzel anılar arada çıkartıp eski günleri yad edersiniz

yüzügün benim bekaken taktıgım yuzuk aynısın eşimle bekarken gümüş takmışık şimdi altınları takıyorum tabiki onlarıda saklıyorum :))

Biz bu alyansın altınlarını aldık çok benziyor tamamen aynı değil ama kızılsyda anvers diye bir mucevherci var oradan. Benimkinde yarım tur pırlanta var ama spo giyeceksem taşsız kısmını çeviriyorum.

yüzügün benim bekaken taktıgım yuzuk aynısın eşimle bekarken gümüş takmışık şimdi altınları takıyorum tabiki onlarıda saklıyorum :))
Ay ne güzel tesadüf:KK15:
İnş o günler gelir de bende saklarimm:KK22:

bence de kesinlikle saklayın, bir de tektaşınız çok zarifmiş, çok beğendim.

Güzellermiş, özellikle tek taş çok hoş, uyumlu da olmuşlar aslında :)
Değiştirecekseniz saklayın bence de..
Mutluluklar dilerim...

Güzellermiş, özellikle tek taş çok hoş, uyumlu da olmuşlar aslında :)
Değiştirecekseniz saklayın bence de..
Mutluluklar dilerim...
Teşekkür ederimmmm.. nişan da altın yüzük istiyorum tektasi değiştirmek mi lazım ?

Teşekkür ederimmmm.. nişan da altın yüzük istiyorum tektasi değiştirmek mi lazım ?

Pek alakam yok bu konularla ama bence altın beyaz karışık olursa durabilir, çok da hoş tek taşınız.. (Maşallah diyeyim :))
Sırf altın olursa uyumlu olmayabilir pek ama sizin zevkinize bağlı yine de.

Pek alakam yok bu konularla ama bence altın beyaz karışık olursa durabilir, çok da hoş tek taşınız.. (Maşallah diyeyim :))
Sırf altın olursa uyumlu olmayabilir pek ama sizin zevkinize bağlı yine de.
Cok tesekkur ederim Allah size de nasip etsin inşallah

Back