- 26 Şubat 2013
- 2.471
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.846
- 333
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Ben ilk taktığımız yüzüğü kaybettim Ancak nişanlımın ki duruyor onu saklıcam . Manevi değeri var sizde saklayın bence çocuklarınıza gösterirsiniz .Alyansı ocak 2011de takmıştk.
tektaşı da ekim 2013 de evlenme teklifi ederken takmıştı.
yüzüğü taktigimizda lise 3 e gidiyoduk daha Eki Görüntüle 1344802
Nişan yapılacagi zaman degistirecegiz.
Teşekkür ederim Eminim çok üzülmüşsündr. Ama küçücük sey ya. Bazen ben yatakta bile kaybediyorum.Maşallah Ben ilk taktığımız yüzüğü kaybettim Ancak nişanlımın ki duruyor onu saklıcam . Manevi değeri var sizde saklayın bence çocuklarınıza gösterirsiniz .
Altın istiyorum nişanda ya ne bileyimmNe güzel ben değiştirmeye kıyamazdım maneviyatından dolayı
Ay ne güzel tesadüfyüzügün benim bekaken taktıgım yuzuk aynısın eşimle bekarken gümüş takmışık şimdi altınları takıyorum tabiki onlarıda saklıyorum :))
Çok teşekkür ederim Daha güzelleri sizin olsun inşallahbence de kesinlikle saklayın, bir de tektaşınız çok zarifmiş, çok beğendim.
amin canım, hepimize herşeyin en güzeli olsun.Çok teşekkür ederim Daha güzelleri sizin olsun inşallah
Teşekkür ederimmmm.. nişan da altın yüzük istiyorum tektasi değiştirmek mi lazım ?Güzellermiş, özellikle tek taş çok hoş, uyumlu da olmuşlar aslında :)
Değiştirecekseniz saklayın bence de..
Mutluluklar dilerim...
Teşekkür ederimmmm.. nişan da altın yüzük istiyorum tektasi değiştirmek mi lazım ?
Cok tesekkur ederim Allah size de nasip etsin inşallahPek alakam yok bu konularla ama bence altın beyaz karışık olursa durabilir, çok da hoş tek taşınız.. (Maşallah diyeyim :))
Sırf altın olursa uyumlu olmayabilir pek ama sizin zevkinize bağlı yine de.
tabi ki öyle...Cok kiymetliler bence