Gencim Güzelim Seni Üzerim=)) [moral depolama merkezi]

ewet tatlişim maç vardı yaaa ama ne yazıkki cimbomum yenildii :KK43:((

biz de küsüz sacma sapan bi nedenden cok kırgınım yaaaa üff ne inat bi şahsiyetmiş bu ya benim de altta kalırım yok gerçi.

ebrucum canim üzülmemeye calis
biliyorum inanailmaz bir aci
gündüz saklayabilsen bile geceler göz yaslarini getiriyor
gün boyu aklinda degilmis gibi yapabilsen bile gece hep bulur bizleri senağlama
ama dua et canim hep dua et hayirlisi olsun diye eger hayirliysa bir seyler bahane olup tekrar bir araya gelirsiniz

bende küsüm, sinirliyim ve üstüne ayrilacagim ondan hic haketmiyor ama bide sevmesem keske kafamdan silmeye calistigim gibi kalbimdende silebilsem
en son ayrildigimizda cok dua ettim eger hayirliysa olsun yoksa olmasin tekrar bilesmemiz...bilrlestik ama neden yine geldi bu ayrilik engel olamiyorum senağlama

uzulmemeye calısıyorum ama herseyde o var nasıl uzukmıcem
aglamak benden gıtmıyo ne yazıkkı artık
korkularım umutlarım hayallerım duaalrım var hepsınde o yer alıyo
sabrım cesaretım yok
cok zor kızlar ınankı oyle zorkı
eger umudunuz sevgınız varsa pesını bırakmayın sevdıklerınız mucadele edın kı sonra pısman olup keske demeyı
askta gurur yok kızlar
banada dua edın senağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende üzgün ve sinirliyim kocamla küsüm
o bana kırgınmış hıh ben ona çoktan kustum haberi yok uyus işte.......
ama kendimi tutamıyorum aramayıp sormayayım diorum beceremıyorum yaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

[QUOTE="naz"li kız;3709653]bende üzgün ve sinirliyim kocamla küsüm
o bana kırgınmış hıh ben ona çoktan kustum haberi yok uyus işte.......
ama kendimi tutamıyorum aramayıp sormayayım diorum beceremıyorum yaa:KK43::KK43::KK43::KK43:[/QUOTE]

Ben de öyleyimdir kocamla küstüğümde. Aramadan duramam. Ama ben onun için aramıyorum sanırım. Bunu farkettim. Böyle durumlarda sadece kendimi düşündüğüm için arıyorum O'nu. Çünkü dargınken nefes alamıyorum. Boşver gururu canım... Haklıyken bile alttan almak birşey kaybettirmiyor. Sadece mutluluk getiriyor...

Ben de üzgünüm şu an. Çünkü eşim çok çalışıyor. Çok yoruluyor... Birbirimizi fazla göremiyoruz.Ve bir gün bile hafta tatili yok işte yokkk! Gece 2de gelecek. Yarın saat 1'e kadar uyuyacak veeee 1de kalkıp tekrar işe gidecek... Çok bunalıyorum... Oooooof offff...

:eek:

Son düzenleme:
kötüyümmm çok kötüyümmmmmm..benneyaptımki sevgılımden ayrıyım ve o ıtalyada tatıl yapıooooo cıldırcam kızlarrr.. herkez bırbırıne dua etsinmirmirmirmir ben onu cok sevıyorummsenağlama

yaa bnm kaynana olacağı boğupmu öldürsemm
kesip mi öldürsem:KK70:

sizde kaynana olcanız kızlar dkkat edin :KK70::KK70::KK70:

hangisini yazıyım :1no2: of offf yaa bu erkekleri anlamak mümkün diil gelde feminist olup cekilme köşene :çok üzgünüm:

Ben de üzgünüm şu an. Çünkü eşim çok çalışıyor. Çok yoruluyor... Birbirimizi fazla göremiyoruz.Ve bir gün bile hafta tatili yok işte yokkk! Gece 2de gelecek. Yarın saat 1'e kadar uyuyacak veeee 1de kalkıp tekrar işe gidecek... Çok bunalıyorum... Oooooof offff..

benım eşimde aynı vardiyaları çalışma saatleri yuzunden iletişimsizlik var aramızda nerdeyse aynı evde birbirimizi göremıyoruz :çok üzgünüm: su an en ufak olay konuşmayınca buyuyo :1ninca: zaten bu gun barıştık ben onsuz olamam Şeniz ya bu arada bişeyi fark ettım onla kus olunca kımsem yokmuş gibi oldu senağlama kendimi öle ortada çaresiz kalmış kımsesız hissettım ilk defa senağlama ailemede çok yakın olmama ragmen bi tuhaftı ama neyse şimdi barıştık bitanemle Şeniz

teşekkür ederim canım,ama inan çok kötüyüm toparlanamıyorum bi türlü,beni çok sevdiğini söyledi ayrılırken,ama şu anda sevmiyomuş,bitmiş.sebebi de;ben heryere giderken ona haber vermek zorundaydım,attığım her adımı bildirecektim.tek başıma dışarı çıkmam zaten yasaktı.babamla dışarı çıktım ve ona haber vermedim,mesaj atmadım diye bu ilişki bitti.bana güveni sıfırmış.

Benim sevgilimle aynı modeldenmis seninkisi de.Hastayım yatıyorum.4 saat uyumusum uyanınca aradım.4 saattir sesin cıkmıyor kızılaya gitmis glmissindir belki diyebildi mesela(saka yapmısmıs)herseyden haberdar olacak herseyden daima daima daima.Sana neler soyleyebildigini tahmin edebiliyorum.Hic bir sucun olmadıgı halde,ondan baskası aklının ucundan bile gecmeyecegi halde hic bitmeyecek bir guvensizlikle karsı karsıya kalmak oyle zor ki.Seni cok iyi anlıyorum:çok üzgünüm:

X