Gencim Güzelim Seni Üzerim=)) [moral depolama merkezi]

J

j.Lo

Ziyaretçi
Morali bozuk olanlar gelsin buraya sebebini 1 cümleyle özetlesin...Bizde paragraflarca yazılar yerine 1 cümleyle neşesini yerine getirelim.. (insanın canı sıkkın olunca daha dahice konular açamıo =((( )

Kiminki normal derim..Ben açıkcası şöyle düşünüorum moralim bozulunca nası olsa zaman geçicek bi şeklde ve yeniden gülcem =((

evet j.locum haklısn.
ben de bazen çok mutsuzken öyle düşünürüm.
eskiden de çok mutsuz olduğum anlar oldu. ama hep geçti derim.

valla hersey cok monoton desem ne bir cümleye nede satirlar boyunca yazilarla degismez...
monoton hayat cok monoton....

bugün sewgilimden ayrıldım 1 ay snra 2 yıl bitcekti bütün okul hatıralarımda o war aynı şehirde bile nefes almıorz bidaha hiç görmicem onu ama böle olması gerekio saygı bitince senağlamasenağlama

bugün sewgilimden ayrıldım 1 ay snra 2 yıl bitcekti bütün okul hatıralarımda o war aynı şehirde bile nefes almıorz bidaha hiç görmicem onu ama böle olması gerekio saygı bitince senağlamasenağlama

bende bugün ayrıldım,biz aynı şehirdeyiz ama ne yazıkki nefes alamıyorum...bir aylık bi ilişkiyd ve ben aşık olmuştum..kandırıldım..atlatamıyorum..
çok mutsuzum..

bende bugün ayrıldım,biz aynı şehirdeyiz ama ne yazıkki nefes alamıyorum...bir aylık bi ilişkiyd ve ben aşık olmuştum..kandırıldım..atlatamıyorum..
çok mutsuzum..

Bence o kisiye yazik olmus.
Nedense hep asik olduklarimizi kaybettigimizde aglariz.
Ama asil aglanacak durum, size asik olanlari kaybetmektir.
Cünkü gercek sevgiyi, saygiyi, ilgiyi sizin asik oldugunuz kisiden degil, size asik olan kisiden görürsünüz.

Birak o üzülsün hayatim.

Bence o kisiye yazik olmus.
Nedense hep asik olduklarimizi kaybettigimizde aglariz.
Ama asil aglanacak durum, size asik olanlari kaybetmektir.
Cünkü gercek sevgiyi, saygiyi, ilgiyi sizin asik oldugunuz kisiden degil, size asik olan kisiden görürsünüz.

Birak o üzülsün hayatim.

teşekkür ederim canım,ama inan çok kötüyüm toparlanamıyorum bi türlü,beni çok sevdiğini söyledi ayrılırken,ama şu anda sevmiyomuş,bitmiş.sebebi de;ben heryere giderken ona haber vermek zorundaydım,attığım her adımı bildirecektim.tek başıma dışarı çıkmam zaten yasaktı.babamla dışarı çıktım ve ona haber vermedim,mesaj atmadım diye bu ilişki bitti.bana güveni sıfırmış.

ayrilik kapimi caliyor...bugün bitirmeyi düsünüyorum... 5 sene birlikte oldugum insandan bugün ayrilmayi düsünüyorum... kelimeler agzimdan ve kalbimden cikarsa bitirecegim ama eminim bunun acisini cok cekecegim nasil unutacagim bilmiyorum ama olmuyor iste...
onlada olmuyor onsuzda...senağlama

Ben de erkek arkadaşımla küsüm...
Daha doğrusu o benimle küs, konuşmuyor :nazar:
Kaç günlerdir zaman geçsin diye uğraşıyorum...
Bekliyorum bekliyorum, ne olacağını bilmeden bekliyorum... senağlama

Sizlerede çok üzüldüm arkadaşlar :teselli: :teselli:
Ama moral dopalama yeri olucaktı burası o yüzden boşverin, geçicek diye düşünün...
Onsuzda yaparım deyin ve kendinize güvenin...:teselli:

Ben de erkek arkadaşımla küsüm...
Daha doğrusu o benimle küs, konuşmuyor :nazar:
Kaç günlerdir zaman geçsin diye uğraşıyorum...
Bekliyorum bekliyorum, ne olacağını bilmeden bekliyorum... senağlama

Sizlerede çok üzüldüm arkadaşlar :teselli: :teselli:
Ama moral dopalama yeri olucaktı burası o yüzden boşverin, geçicek diye düşünün...
Onsuzda yaparım deyin ve kendinize güvenin...:teselli:

ben de küsüm arkadaşım..
çok sinirliyim ayrıca..........

of kızlar aman amma ayrı var ya
bende ayrıyım
ve belkıde hıc bır araya gelmıcez
21gun oldu severk ayrıldık
ayrılırken ıkı kere uc kere on kere dusunun sonrası cok acı cunku ne zaman gecıyo ne acın ıcın acıyo yaran duzelmıyo
yerı dolmuyo
hadı benı moralleyın nasıl olcak bu ıs

of kızlar aman amma ayrı var ya
bende ayrıyım
ve belkıde hıc bır araya gelmıcez
21gun oldu severk ayrıldık
ayrılırken ıkı kere uc kere on kere dusunun sonrası cok acı cunku ne zaman gecıyo ne acın ıcın acıyo yaran duzelmıyo
yerı dolmuyo
hadı benı moralleyın nasıl olcak bu ıs

ebrucum canim üzülmemeye calis
biliyorum inanailmaz bir aci
gündüz saklayabilsen bile geceler göz yaslarini getiriyor
gün boyu aklinda degilmis gibi yapabilsen bile gece hep bulur bizleri senağlama
ama dua et canim hep dua et hayirlisi olsun diye eger hayirliysa bir seyler bahane olup tekrar bir araya gelirsiniz

bende küsüm, sinirliyim ve üstüne ayrilacagim ondan hic haketmiyor ama bide sevmesem keske kafamdan silmeye calistigim gibi kalbimdende silebilsem
en son ayrildigimizda cok dua ettim eger hayirliysa olsun yoksa olmasin tekrar bilesmemiz...bilrlestik ama neden yine geldi bu ayrilik engel olamiyorum senağlama

offf offff galatasarayım yenildii şampiyonlar ligine veda ettiii şuanki en büyük derdim bu :KK43:((((((((

mac mi vardi bugün??galatasarayin maci??
eger öylese telefonu neden kapali anlasildi.. mac saat kacta baslayip bitti??

X