• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç sporcudan kahreden haber!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$genc-sporcudan-kahreden-haber--4535384.Jpeg

İzmir'in Kınık İlçesi’nde, kickboks dalında İzmir ve bölge birinciliği bulunan 17 yaşındaki Mukaddes Yılmazer, kendini balkon demirine asarak yaşamına son verdi. Yılmazer’in sosyal paylaşım sitesi facebookta Efe Özyavuz adlı profil açtığı ve ’Ne b.ka yaradı. Normal olmak’ notunu paylaştığı görüldü.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Mukaddes Yılmazer, yalnız olduğu sırada balkonda yaşamına son verdi. Durumu fark eden komşular eve girip ipi kesti. Kınık Toplum Sağlığı Merkezi Acil Servisi’ne götürülen Yılmazer’in yapılan kontrolde öldüğü belirlendi. Erkek giysileri giydiği belirtilen Yılmazer’in sosyal paylaşım sitesi facebookta Efe Özyavuz adlı profil açtığı görüldü. Yılmazer’in, söz konusu hesabından ’Ne b.ka yaradı. Normal olmak’ notunu paylaştığı görüldü.

Kickboks dalında İzmir ve bölge birinciliği bulunan Mukaddes Yılmazer’in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. milliyet

Canım benim yaa dahada çok gençmiş :(

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

İçim acıdı, çok üzücü...
Böyle yaratılmışsa suç onun mu?
İkiyüzlü bi şekilde yaşamaktansa ölmeyi tercih etmiş. Keşke yapmasaydın :(

Özür dilerim görmemişim bu konuyu.O kadar üzüldüm ki..
Yani neden neden diye soruyor insan.Siz bu insanları dışlayan bireyler oturun düşünün hissettiğiniz duygulara aykırı bir bedendesiniz,o bedeni söküp atmak istiyorsunuz izin vermiyorlar "sen erkeksin/kadınsın bedenine aykırı yaşayamazsın!" deseler ne hissedersiniz? Düşünün sadece ya düşünün..

İçim acıdı, çok üzücü...
Böyle yaratılmışsa suç onun mu?
İkiyüzlü bi şekilde yaşamaktansa ölmeyi tercih etmiş. Keşke yapmasaydın :(

Yaptıran kim peki? Babasıymış,ailesiymiş..Bu daha acı değil mi? Bu bana daha çok acı verdi..

aynen arkadaşlar bende üzüldüm, kapak resmi çok anlamlı, bi de face adresini bi ton abuk sabuk insan işgal etmiş, ne kadar saygısız insan var ya

Maalesef aileler olarak istemeden çok fazla zarar verip evlatlarımıza hata yaptırabiliyoruz.
Saçma bir koruma iç güdümüz var, sanki onlar düşünemez karar veremez gibi yaşıyoruz.
Geçen yıl yiğenim stüdyoda şarkı söylerken annesi orayı bastı ve arkadaşlarının içinden zorla eve getirdi.
Eğer kapıyı açamasaydım belki ölmüştü. Ağzından dünyanın ilacını çıkarttım yuttukları hariç. Bişey olsaydı annesi nasıl vicdan azabı çekmeden yaşardı.
Yada bu haberde ki çocuğun ailesi sevinmişmidir. Yaptıkları için hiç mi vicdan yapmıycaklar.
Gencecik yitip gidenlere çok üzülüyorum. Allah günahlarını affetsin, kimse onun kadar kıymetli değildi keşke uzaklaşsaydı onlardan.

aynen arkadaşlar bende üzüldüm, kapak resmi çok anlamlı, bi de face adresini bi ton abuk sabuk insan işgal etmiş, ne kadar saygısız insan var ya

Ölüye bile saygısı yokki insanların ben de burda yönelimi bizim gibi olmayanlara saygı diye yırtınıyorum.Gerçekten Allah o insanlara da hesabın alasını sorsun.Geçen gün Rüzgar Erkoçlar dayak yemiş,bu insanlara yaşama hakkı neden tanınmıyor? Siz haşa Allah mısınız?

Ölüye bile saygısı yokki insanların ben de burda yönelimi bizim gibi olmayanlara saygı diye yırtınıyorum.Gerçekten Allah o insanlara da hesabın alasını sorsun.Geçen gün Rüzgar Erkoçlar dayak yemiş,bu insanlara yaşama hakkı neden tanınmıyor? Siz haşa Allah mısınız?

bende okudum, ben hayat değil hayatta kalma mücadelesi veriyorum demiş, insanlar neden bu kadar başka insanların özel hayatına burnunu sokuyorsa...

Rüzgar dayak mı yemiş:50:
Bu gencimize Allah'tan rahmet diliyorum, sizin açtığınız topikte kız arkadaşının yazdıklarını okudum içim acıdı, sitede de zaman zaman böyle konular açılıyor, insanları da anlıyorum, ürkütücü geliyordur, korkuyorlardır, yanlış buluyorlardır ama bizlerin yani özellikle anne babalarının daha anlayışlı olması gerekiyor, geçen bir topikte yazmıştım, biz bir yakınımız kendini kadın gibi veya erkek gibi hissettiğinde korkuyoruz, şoka giriyoruz ama bu hissi yaşayan insan erkek olmakla kadın olmak arasında sıkışıp kalmış insanlar daha çok korkuyor, bu kadar anlayış gösterdiğimde kızımı sokuyorlar araya, benim cevabım hep aynı, şoka girerim, kabullenmekte güçlük çekerim ama o şoku atlatınca kızımı anlamaya çalışırım.

Dünya'da herşeyden vazgeçebiliyorsunuz ama evlattan geçilmiyor, konuya dinen bakanlara da ki aslında yasak ama cidden artık içimde kalsın istemiyorum şunu söylemek istiyorum, mallarınız, canlarınız, evlatlarınız sizin sınavınız, onlar size emanettir, hep dua ederiz değil mi? Allah evlatlarımızla sınamasın diye, sınanıyorsak bu da Allah'tandır, o zaman onları severken kayıtsız şartsız sevelim, hatalarında sokağa bırakıp, reddedemeyiz. Daha anne rahmine düştüklerinden itibaren biz istedik diye Dünya'ya getiriyoruz, onların seçme hakkı olmuyor, doğmak isteyip istemediklerini, bizim gibi bir aileyi tercih edip etmediklerini sormuyoruz ama birşey yaptıklarında hemen yargılıyoruz.

Sayfalar dolusu yazabilirim, bir çocuğun yitip gidişini okumak çok üzdü zira:50:

Bu konuyu bugün öğleden sonra okudum ve hala etkisindeyim.:50:
Çok üzücü bir durum ailesinin destek olmayıp onu ölüme sürüklemesi çok acı:50::50:
Dünya sınav dünyası başımıza ne gelir bilinmez.:ssz:Toplum olarak bu tür olayları yadırgıyoruz.Ailelerde çevreden kaynaklı çocuklarını dışlıyor:50:
Başıma gelse ne hissederdim ne yaşardım bilmiyorum.Ama sonu böyle olmamalıydı:31:
Allah rahmet eylesin:31:

Rüzgar dayak mı yemiş:50:
Bu gencimize Allah'tan rahmet diliyorum, sizin açtığınız topikte kız arkadaşının yazdıklarını okudum içim acıdı, sitede de zaman zaman böyle konular açılıyor, insanları da anlıyorum, ürkütücü geliyordur, korkuyorlardır, yanlış buluyorlardır ama bizlerin yani özellikle anne babalarının daha anlayışlı olması gerekiyor, geçen bir topikte yazmıştım, biz bir yakınımız kendini kadın gibi veya erkek gibi hissettiğinde korkuyoruz, şoka giriyoruz ama bu hissi yaşayan insan erkek olmakla kadın olmak arasında sıkışıp kalmış insanlar daha çok korkuyor, bu kadar anlayış gösterdiğimde kızımı sokuyorlar araya, benim cevabım hep aynı, şoka girerim, kabullenmekte güçlük çekerim ama o şoku atlatınca kızımı anlamaya çalışırım.

Dünya'da herşeyden vazgeçebiliyorsunuz ama evlattan geçilmiyor, konuya dinen bakanlara da ki aslında yasak ama cidden artık içimde kalsın istemiyorum şunu söylemek istiyorum, mallarınız, canlarınız, evlatlarınız sizin sınavınız, onlar size emanettir, hep dua ederiz değil mi? Allah evlatlarımızla sınamasın diye, sınanıyorsak bu da Allah'tandır, o zaman onları severken kayıtsız şartsız sevelim, hatalarında sokağa bırakıp, reddedemeyiz. Daha anne rahmine düştüklerinden itibaren biz istedik diye Dünya'ya getiriyoruz, onların seçme hakkı olmuyor, doğmak isteyip istemediklerini, bizim gibi bir aileyi tercih edip etmediklerini sormuyoruz ama birşey yaptıklarında hemen yargılıyoruz.

Sayfalar dolusu yazabilirim, bir çocuğun yitip gidişini okumak çok üzdü zira:50:

Yine çok güzel ifade etmişsin Mune. Anlayış hoşgörü gerçekten hayal edilen şeyler artık. Anne babaları bir yere kadar anlıyorum, onlar duygusal davranıp tepki veriyorlar da, bu üçüncü şahıslara ne oluyor? Bu insanlarla hiç bir kan bağı yakınlığı olmayan insanlar nereden buluyorlar eleştirme aşağılama haddini? Bunu hiç anlamıyorum. Nefret ediyorum bazı insanların kendi doğru kabul ettikleri değerlerine göre diğerlerini yargılamasından.

Yine çok güzel ifade etmişsin Mune. Anlayış hoşgörü gerçekten hayal edilen şeyler artık. Anne babaları bir yere kadar anlıyorum, onlar duygusal davranıp tepki veriyorlar da, bu üçüncü şahıslara ne oluyor? Bu insanlarla hiç bir kan bağı yakınlığı olmayan insanlar nereden buluyorlar eleştirme aşağılama haddini? Bunu hiç anlamıyorum. Nefret ediyorum bazı insanların kendi doğru kabul ettikleri değerlerine göre diğerlerini yargılamasından.

andRomedae,
inanki üzülüyorum, öyle laf ola beri gele diye değil, ciddi ciddi üzülüyorum, belki çocuğum olmadan evvel bende çok farklı düşünüyordum, belki çok önyargılıydım bazı şeylere bilemiyorum, 19 senedir bir çocuğun annesi olmam sebebiyle duygularım, düşüncelerim çok değişti, yeniden keşfetmiş gibiyim Dünya'yı, yeniden en baştan öğreniyorum herşeyi, siz deyin ufkun o zamanlar bu kadar geniş değildir, ben diyeyim yaşamadığım şeyler hakkında bilip bilmeden ahkam kesiyormuşum.

Artık çok farklı bakıyorum, çocukların bunalıma girip hayatlarını sona erdirmeleri içimi acıtıyor, hoşgörü hakikaten hayal oldu. Kimse kimseye hoşgörü göstermez oldu, oysa ne çok ihtiyacımız var hoşgörüye, sevmek, hoşgörülü olmak, iyi niyet göstermek o kadar kolay ki aslında, bilmiyorum ya:50: böyle olaylar beni çok etkiliyor.

Şu eşcinsellik konularında "ıy, böğ, sapkınlar" diyenler vardı nerede onlar?
Susarsınız böyle.
Yazık böyle zihniyete.

Back