- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
böyle saf salak bir ifadesi var ya çok hoşuma gidiyor bir de duru bir güzelliği var bence ondan hoşuma gidiyor izlemek
onu da lastik gibi uzattılar yaa ilk bölümleri izliyodum sonra izlemedim hala bitmedi mi ki o
Slm iyi akşamlar
aynen cok uzattilar ya, yok daha bitmedi devam edecekmis, sezon finalinde hepsi öldü bakalim bundan sonra nasil olcak
iyi aksamlar
evet canim hepsi öldü
kizlar ben kactim biraz kisa oldu ama
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80:
kesin mi ?? geçen sezonda da otobüs düştü falan öldü sandık çoğu ölmemiştiee hepsi öldüyse nasıl devam edecekler acabaa .. bir de kemal öğretmenin dizisi vardı o sanırım tutulmadı bitti değil mi ?
kesin mi ?? geçen sezonda da otobüs düştü falan öldü sandık çoğu ölmemiştiee hepsi öldüyse nasıl devam edecekler acabaa .. bir de kemal öğretmenin dizisi vardı o sanırım tutulmadı bitti değil mi ?
hoşçakal canım sende kendine çok iyi bak bende erken çıkıcam bugün görüşürüz öptüm
aynen canim kemal ögretmeni tutulmadigindan bitirdiler, arka siradakilerde vurularak öldüler polis tarafindan ordada bitti dizi sezon finaline girdii bakalim kimler öldü kimler yasicak artik görcez :26:
selam bayanlar nabersiniz
bende onu izliodummmbende iyyim canim Tövbeler Tövbesini izliyorum sen nasilsin neyi izliyorsunuz
selam canım hoşgeldin iyiyiz senden naber
bekliycen tabii
yok bu sefer bugunun tribifazla titiz olsada tatli kiz
:76::76::76: hala nazmi yapiyon yoksa sen
aleykumselam iyi aksamlarSlm iyi akşamlar
bencedeee guzel ve sirinböyle saf salak bir ifadesi var ya çok hoşuma gidiyor bir de duru bir güzelliği var bence ondan hoşuma gidiyor izlemek
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80: