Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

kizlar ben kactim biraz kisa oldu ama
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80:

galiba evet reytinglerden dolayı kaldırıldı o adam da bir tuhaftı

aynen canim kemal ögretmeni tutulmadigindan bitirdiler, arka siradakilerde vurularak öldüler polis tarafindan ordada bitti dizi sezon finaline girdii bakalim kimler öldü kimler yasicak artik görcez :26:

aynen canim kemal ögretmeni tutulmadigindan bitirdiler, arka siradakilerde vurularak öldüler polis tarafindan ordada bitti dizi sezon finaline girdii bakalim kimler öldü kimler yasicak artik görcez :26:

anladımm canımm iyi bakalımm görelimm neler olcakk .. bu arada çıkıyormuşsunn öpüyorum çokkk iyi gecelerr

selam bayanlar nabersiniz

bende iyyim canim Tövbeler Tövbesini izliyorum sen nasilsin neyi izliyorsunuz
bende onu izliodummm
selam canım hoşgeldin iyiyiz senden naber

bekliycen tabii

fazla titiz olsada tatli kiz

:76::76::76: hala nazmi yapiyon yoksa sen
yok bu sefer bugunun tribi geldin gittin o kadar hosgeldin yazmistimm
Slm iyi akşamlar
aleykumselam iyi aksamlar
böyle saf salak bir ifadesi var ya çok hoşuma gidiyor bir de duru bir güzelliği var bence ondan hoşuma gidiyor izlemek
bencedeee guzel ve sirin
kizlar ben kactim biraz kisa oldu ama
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80:

ne cabuk geldin ne cabuk gidiyonnn bugun herkes erkenci olcek herhalde:26:iyi gecelerrr ALLAHA EMANET OL gorusuruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…