Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

oh maşaallah.:nazar:..ne güzel olmuş,ailenin yanındasın....:KK34:

evet herkes ailesinden uzaklaşmak ister ben dibinden ayrılmam :KK53: şaka bir yana zaten dışarıda okumak çok zor ortama alışmak var, kalacak yer sıkıntısı var bide ben çok takıntılıyımdır yurtta falan kalamam zaten maddi olarak da aynı hesaba geliyor ne gerek var yerimden olmaya :KK1:

evet herkes ailesinden uzaklaşmak ister ben dibinden ayrılmam :KK53: şaka bir yana zaten dışarıda okumak çok zor ortama alışmak var, kalacak yer sıkıntısı var bide ben çok takıntılıyımdır yurtta falan kalamam zaten maddi olarak da aynı hesaba geliyor ne gerek var yerimden olmaya :KK1:

evet canım haklısın...çok iyi olmuş.....:KK31:

evet :))
ben çıkıyorum ablacım yarın erken kalkmam lazım sonra tekrar girerim :KK55: topiğimi öksüz bırakma olur mu sana emanet :KK1::KK1:
iyi geceler Allah rahatlık versin :KK19:

iyi geceler canım,bende çıkarım birazdan çok uykum geldi..bende sabah erken kalkıyorum...:KK1::KK1:
tamam bırakmam sende arada gel ama....:KK19:

bende iyiyim :)) onlarda iyi iyi çok şükür :KK53:
bir haftadır girmiyorum neler de olmuş buralarda ben en şair ruhlu kk üyesi mi seçilmişim ya da aday mı gösterilmişim ne anlamaya çalışıyorum ona bakıyordum şimdi :KK1:

adaysın canım daha..:KK31:...daha sonuç belli değil...:KK53:.ben seni görmemiştim.:44:..bende adayım daha..:KK1:

X