Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

kızlarrrrrrrrr ben geldim
İYİ BAYRAMLAR SEVDİKLERİNİZLE MUTLU, HUZURLU NİCE BAYRAMLARA
nasılsınız, nasıl gidiyor

iyi akşamlarrr yok yok bu sayfa iyice boşkalmışş heryer toz kokuo :))
twety nerdesin kıss temizlik vakti gelmişş

alllah iyiliğini versinn emiii çok şekersin valla:)) kıssss benim çoraplarım vardı yatağın altında 2 seneden beri ordaydı nereye kaldırdın bak yer yapmış izi belli :)))

kızlarrrrrrrrr ben geldim
İYİ BAYRAMLAR SEVDİKLERİNİZLE MUTLU, HUZURLU NİCE BAYRAMLARA
nasılsınız, nasıl gidiyor

hepinize iyi bayramlar daha çok bayram görün inşallah sevdiklerinizle

hayırlı bayramlar.......
selammmmm gecmis bayraminiz mubarek olsunnnnnnnnnnnnnn ah nerde o eski gunler topige bak kimsesiz kalmisss
iyi akşamlarrr yok yok bu sayfa iyice boşkalmışş heryer toz kokuo :))
twety nerdesin kıss temizlik vakti gelmişş

herseyide benden beklemeee yasin olmus 30 kendi temizlgiini kendin yappppp beeeeee

selammmmm gecmis bayraminiz mubarek olsunnnnnnnnnnnnnn ah nerde o eski gunler topige bak kimsesiz kalmisss
herseyide benden beklemeee yasin olmus 30 kendi temizlgiini kendin yappppp beeeeee

seninde canım....
nehaber tatlım,evet artık topiğimiz boş kaldı....
neyse arada bizde gelir temizleriz...

selam ablacim eski tas eski hamam sende ne var ne yok temizleyin temizleyin temizlik imandan gelir

iyiyim canım sağol..bendede aynı canım..çocuklarla uğraşıyorum..ikizler okula gidiyor,okumayı sökmeye çalışıyoruz,bir yandanda ufaklığın döktüklerini topluyorum..günler gelip geçiyor...:97:
.

ayy ne guzel sen cocuklarinla vaktini geciriyorsun ben butun gun tek basima evdeyim surekli ve bunalima girdim galiba cok sklyorum:18::18::18::18:

Son düzenleme:

kız zilli zarife sen beni ikiz abla ilemi karıştırıosun benim yaşım daha 25,
30 olan ikiz abla :)))))
muhhhahahahahah topu ikiz ablaya attım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…