- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
büyük oranda düzelicek dedi doktor...inşallah bakalım..dua edin kızlar...hayırlısıyla atlatalım.kolay bi ameliyat ama yaşının küçük olması ve narkoz alması tedirgin ediyo beni..
büyük oranda düzelicek dedi doktor...inşallah bakalım..dua edin kızlar...hayırlısıyla atlatalım.kolay bi ameliyat ama yaşının küçük olması ve narkoz alması tedirgin ediyo beni..
keske hep cocuk kalsaydikta yuregimiz yerine dizlerimiz kanasaydi falan filannn
ALLAH DAHA BUYUK DERTLER VERMESIN CANIM
keske hep cocuk kalsaydikta yuregimiz yerine dizlerimiz kanasaydi falan filannn
ALLAH DAHA BUYUK DERTLER VERMESIN CANIM
chileq87 canim o avatarin ne öyle cok korktum be
chileq87 canim o avatarin ne öyle cok korktum be
doğru yüreğimiz yerine dizlerimiz kanasaydı keşke
ne güzel bi söz...
bence bu yılların kıymetini bilip her yaşı dolu dolu yaşamalı...en güzeli bu...
ayy korkunç mu oldu değiştireyim o zamann .. bi programla kendi fotoğrafımı böyle yaptım
evet bende................:83::83::83::83:
ayy korkunç mu oldu değiştireyim o zamann .. bi programla kendi fotoğrafımı böyle yaptım
rahatladı mı yeğenin ?eskisi kadar hasta oldu mu tekrar???benim yeğenimde oldu bu ameliyatı zor gerçekten ayy bide gösterdiler çıkardıkları et parçasını çok kötüydüama dikkatli ol bence bu ameliyattan sonra kilo alınıyo fena şekilde benim yeğenim çok zayıftı bu ameliyattan sonra bayağı kilo aldı.
cocuk olmak vardi be, :97::97::97::97:
o yillara geri dönmek icin neler vermezdim herseyi sil bastan yapip yeni bir hayata baslamak ne büyük bir mucize olurdu ama dimi
amininsallah canim ya, allaha emanet olsun ınsallah
çok geçmiş olsun canım inşallah kolay bir ameliyat olur ve hemen iyileşir miniğin
rahatladı mı yeğenin ?eskisi kadar hasta oldu mu tekrar???
ama en güzel yaşlar 20 li yaşlar..tadını çıkarım..............
ahh ahh sorma keşke dönebilsek ama geçen saniyenin bile geri dönüşü yok