- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.041
anammm bu ugrastirirrrr beniiii vazgectimmmm 2 yumurta kirar yirimmmmm
sorma bende üşeniyorum ama yinede yapayım diyorum :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammm bu ugrastirirrrr beniiii vazgectimmmm 2 yumurta kirar yirimmmmm
sorma bende üşeniyorum ama yinede yapayım diyorum :44:
benimm yapmicammm kesinnnn uyandigimdan beri cubuk kraker ve cikolatadan baska bisey yemedimmm bide meyve suyu ictim o kadar
yazık yahu midene :44:
ewett bide kilo alacam diyorummmmmm boyle nasil alacaksammm ama yanliz basinada bisey yenmiyorkiiiiiiiiiiiiii anca esimle olunca yiyiorum biseylerrr
sende haklısın canım ben olsam bende kalkıp kendime bir şeyler hazırlamam:97:
evlenmeden oncede biri gel yemek ye demese yemicem yani o dereceydi...bigun gece uyuyacam uykum gelmedi bi turlu kivranip duruyorummm sonra esime dedimm anammm ben bugun hic bisey yimedimm megerki acliktan uyuyamiyomusummm
inanmıyorum o kadar mı yani aklına gelmiyo
onceleri ewet ama bu aralar iyiydimmmm bugun nie boyle olduu anlamadimmmmm:44:
regl döneminden dolayıdır :97:
gene otomatige bagladimm ayni msj 10 kere cikmisssss
:97::97::97::97::97::97::97::97:
evet farkettim
regl dönemimde bitter çikolata çekiyor benim canım habire yiyorum :26:
cikolatayiii her zaman yerim bennn aslinda cok yemek istemiom emme napimmm seviorum hele kitkat yokmuuuu offff
:84: hadi yiyelim sen kitkat ben de bitter çikolata :84::84:
2-3 tane kitkatim kalmisss yarina kaderrr idare etmem lazimm yarin marketten gene alip stok yapmam lazimmmmmm:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
az kalmış bence de hemen takviye lazım
bazen ewde olmayincaaa acaip sinirleniorummm yawwww hatta nutella yokmu onun kucuk olanlarindan bitince kutusunu cam bardak olarak kullaniyorsunn ondan o kadar yemisimki herhalde 12 kisilik su bardagi takimi olduu