Genç kızların anne problemleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahqhah
son yazdığınıza çok güldüm gerçekten, tatlı ve komik bir olaymış :) ben sokağımdaki en büyük ablalardandım maalesef çevremde de çok bana anlatan olmamıştı kimse kolumdan çekip öğretmedi.. lisede bıyıklı diye dalga geçtiklerinde ağlayarak kuaföre gitmek istediğimi söylemiştim.

dedikleriniz için teşekkür ederim. annemin "müsait" olduğunu hissettiğim zaman beni nasıl hissettirdiğini konuşmak isterim onunla

iyi akşamlar dilerim

İyi akşamlar çiçeğim :) ne olursa olsun çok değerlisin ,özel ve biriciksin bu hayatta yaşayacak çok ama çok güzel gunlerin olacak, takılıp tokezledigin de olacak ama bu dünyadan kendini mahrum bırakma

İyi akşamlar çiçeğim :) ne olursa olsun çok değerlisin ,özel ve biriciksin bu hayatta yaşayacak çok ama çok güzel gunlerin olacak, takılıp tokezledigin de olacak ama bu dünyadan kendini mahrum bırakma
çok teşekkür ederim umarım yüzünüz hep güler çok tatlı bir insansınız buradan bile hissettirdiniz

Tipik ergen davranışları, söylemleri.
Göğüsüm belime kadar sarktı ağladım diye annem babam doktor doktor gezdi mecbur ameliyat olmamı kabul etti diye sen yazdın. Yani bedeninden sen memnun olmadığın ve bunalıma girdiğin için ailen estetik operasyonu kabul etmiş. Sonra yine kilo aldım tekrar sarkıyor annem söyleniyor diyorsun. Kadın haklı. Maddi manevi uğraş estetik yaptırt sonra koruma nedenini tekrar başa dönüldüğünü görünce kadın da sinirlenmiştir.
Spor salonu içinde uğraşmış hastalanmış elinde olmayan sebeple salona yazılamamışsın. Çık dışarı yürü hiç bir şey yapamıyorsan.
Mezuna kalmana da ayrı üzülmüşlerdir de laf dinlememişsindir.
Aileni suçlayana kadar ben de biraz dik başlı mıyım diye düşün

İyi bir bölüm kazan ve git, eve de çıkma yurtta kal, böylece seni taciz edemezler çünkü kalacak yerleri olmayacak. Baban çalışmıyor mu nasıl bırakıp gelecek. Okul bitince de başka bir şehirde düzen kur yaklaştırma yanına. İkna etme şansın falan yok, bu model asla seni anlayıp düzelmiyor. Kaçarsan kısmen kurtulursun. 41 yaşındayım halâ mücadele ediyorum, seninkiyle birebir aynı değil ama bemzer model benimki de, hatta konum var onunla ilgili, profilim açık, okuyabilirsin istersen, gelecekteki halini görürsün

Herkes yazmış hangi noktalarda hatalı olduğunu uzatmayayım.

haklısınız, teşekkür ederim. onunla beraberken hayat çekilecek gibi değil alışamadım alışamıyorum da maalesef ama bir yolunu bulacağım artık
Gerekirse destek al. Internette güzel videolar var onları izleyebilirsin. Mesela Beyhan Budak'ın videolarını beğeniyorum ben. Aileyle sorunlu olmak kolay birşey değil. Benimde annemle çok sıkıntım var. O tedavi olmadığı için ben oluyorum mesela 33 yaşıma geldim hala düzeltemedim bazı şeyleri. Ama eskisi kadar kafama takmıyorum.
Sende takma. Annenden uzaklaşmaya değil, onu kabullenmeye çalış. Mesela yapabileceğin en büyük yanlış evlenip o evden kurtulmaya çalışmak olur. Bu düşünceyle yapılan evliliklerden asla hayır gelmez.

Peki tamam kaldırmak zorunda değilsiniz hata da sizde değil. Böyle söylemek neyi değiştirdi hangi derdinize derman oldu bilemedim ama madem dünyadan bunu talep ediyorsunuz buyurun

tesekkurler, bende onu izliyorum gayet kaliteli bir adam

Yapmanngereken tek şey kendine yatırım yapmak. Okuyacaksın güzel bir meslek sahibi olup kendi ayakların üzerinde durup yolunu çizeceksin. Başka seçeneğin yok kuzum. Meme vs bunlar halledilebilir mevzular. Asıl mevzu senin herhangi bir toksik insanın maddi veya manevi desteğine ihtiyacının olmaması. Kimseye eyvallah etmeyecek bir seviyeye ulaşman gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…