genc kizlarda makyaj

dreammyway

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
8
3
34
Konu hayatin icinden dendigi icin buraya actim ama simdiki genc kizlarda makyaji nasil buluyorsunuz yani 16-24 arasi kizlarimiz sizcede cok makyaj yapmiyor mu dun avmde bir suru kiz gordum hepsinde mutlaka makyaj vardi bu yuzden sizinde fikirlerinizi merak ediyorum hanimlaar

16-17 yaşlarındaki genç kızların bana göre daha hafif yaşlarına uygun yapmaları lazım, zaten ağır makyaj yapınca yaşından çok büyük gösteriyorlar hiç hoş durmuyor ama özeniyorlar,

tatlım makyaj öle bişeyki,az kaçır palyaçoya dönüyorsun,ama kaıdn gözüyle,erkek hiçç bişey anlamıyor,güzel buluyor,ama bız bayanlar eleştiriyoruz,ucuz makyaj markaları çok fecı duruyor,ama onlarda yaşının gereği yapıor,zamanı gelınce değişcekler,çokmuş dıyecekler,hep geçtik o yollardan,gençlerımız onlar bızım,lakın daha bilinçli olgun hanımlaırmız bazen çok kötü görünüyor,üzülüyorum

16-17 yaşlarındaki genç kızların bana göre daha hafif yaşlarına uygun yapmaları lazım, zaten ağır makyaj yapınca yaşından çok büyük gösteriyorlar hiç hoş durmuyor ama özeniyorlar,

Haklisiniz bencede artik ozencek yastada degiller aslinda ama gercekten cok kotu duruyo

Bu konudada haklisiniz bi cok hanim cok fazla makyaj yapiyor kendi sagligimiz icinde zararli bi durum fazla makyaj

Bence de çok erken ağır makyaja başlıyorlar. Aslında sadece açık renk bir ruj hatta ruja bile gerek yok bir balm ve bir göz kalemi bile yeter onlara, tazecik tenleri var zaten, bebek gibiler ama işte gel de on lara anlat, ille de büyük görünecekler ya.....

18-21 yaş arası çok makyaj yapıyotdum...
ten makyajı hariç...hiç pişman değilim iyi ki yapmışım....
şimdi 25 buçuğum :) cc krem ve rimel yetiyor....herşey vaktinde güzel...

16 yaşında başladımdı makyaja. annem ilk makyaj malzememi almıştı. tatildeydik. çok uçuk bir ruj ,nemlendirici,kalem ve rimeldi. hatta bana onlarla makyaj yapmıştı.
tabi hafif bir makyajdı o yaşlara göre.
o gün bu gün yaparım makyaj. yaşına göre makyajı savunuyorum elbette. zaten aşıırı makyaj her yaş için her kadın için hoş durmuyor o ayrı

keza saç boyası...denemediğim renk yoktur platin hariç
en az kafamdaki kadar saç kaybettim
ama hevesimi aldım ,iyi oldu hoş oldu...

Buyuk gozukmeden ote artik genc kizlarimiz bence cok bakimli kremler,bakim urunleri benden cok bakim esyalari var hahaha Makyajda bu acidan onlar icin cok cok onemli sanirim

Tabiki yasa gore makyaj yapilir onlarda kucuk degil ama daha simdidsn fontodenler pudralar yazik ediyolar ciltlerine yani bence

18-21 yaş arası çok makyaj yapıyotdum...
ten makyajı hariç...hiç pişman değilim iyi ki yapmışım....
şimdi 25 buçuğum :) cc krem ve rimel yetiyor....herşey vaktinde güzel...

Tabiki sizinde dediginiz gibi her sey vaktinde guzel ondan simdiden ciltlerini yormalarina hic gerek yok benim fikrim bence

Buyuk gozukmeden ote artik genc kizlarimiz bence cok bakimli kremler,bakim urunleri benden cok bakim esyalari var hahaha Makyajda bu acidan onlar icin cok cok onemli sanirim

İşte benimde demek istediğim aslında onların bakım kremlerine falan ihtşyaçlarının olmaması, sadece cilt temizliği yapsalar yeter yani ama yok göz altı kremi yok kapatıcı yok tonik bilmem ne yani bakın bende bilmiyorum daha neler var kimbilir :))) Bu büyüklere özenmekten birde o iştah kabartıcı ışıltılı reklamlardan oluyor bence... Hatırlıyorum da bende ortaokula giderken evdeki bütün kremleri boşaltırdım yüzüme, ellerime.. Hem kokuları hhoşuma giderdi, hem de reklamlardaki kadınlar gibi sürmeye çalışırdım onları.. Yüzüm parıl parıl parlıyodu, ben güzel oldum sanıyordum, arkadaşlarım makyaj mı yapıyorsun sen diye dalga geçiyorlardı:))) Şimdiki kızlar işini biliyorlar gerçi, değme makyözlere taş çıkartıyorlar:) Ama gereksiz, doğal güzellikleri yetiyor aslında.

Anladim ne demek istediginizi kesinlikle reklamlar diziler ve modanin genclerimizi etkiledigini bende dusunuyorum dediginiz dogru

makyaj ve boya için nekadar geç okadar iyi bence...
ruj ve rimel yeterli olur 16-18 yaş için..
18 den sonra allık pudra falanda işin içine girmeye başlıyor..

canım 1-2 yaşından itibaren oje ruj kullanırsa kız bebekler 4-5 yaşında saç boyatırsa tabi o yaşta boya küpüne düşmüş gibi olur.çocuğun mayasına makyajı derin bir şekilde yerleştirince haliyle oluyor işe.
annelerimizi zamanında bin ruj bir sürme çok alımlı ve güzel oluyormuş işte ...çünkü bizim annelerimiz önce kadınlığı güzelleştiriyormuş sonra makyaj ..
bu kadan makyaş yapan yeni nesile hiç olumlu bakamıyorum. bir tüketim arzusu 20 yaşında kız kırışıklık giderici krem kullanıyor .. bunlar 35-40 a gelince ne olur Allah bilir

18'den sonra yaşlarına uygun hafif makyaj yapsınlar, kendi tercihleri ama şöyle saç rengiyle, bir ton makyajla kendilerini küçük kadınlar haline çeviren genç kızlar tüylerimi diken diken ediyor. Bu kadar maskeye gerek yok, maske kalınlaştıkça ucuz bir görüntü ortaya çıkıyor.
Bir de minicik kız çocuklarına oje, ruj filan sürerler ya, o da deli eder mesela beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…