• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç arkadaşlara hiç giyilmemiş ya da çok az giyilmis kıyafetler& SATILIK KEMAN(YENİ)

ikisi toplam 25 tl olur canım. teşekkür ederim takas düşünmüyorum. ikisi de M-L beden uyumlu :)

Bebe yaka olanın kolları yetim kol değil dimi? Bir de kargo dahil mi? Bunları bana ayırırmısınız? Şimdi bende eşarplar ve elbiseler yükleyeceğim belki bakarsınız benim sayfamdan beğendiğiniz birşey olur, o zaman netleştiririz. Ama şu an kimseye söz vermeyin ben talibim:)

Son düzenleme:
Bebe yaka olanın kolları yetim kol değil dimi? Bir de kargo dahil mi? Bunları bana ayırırmısınız? Şimdi bende eşarplar ve elbiseler yükleyeceğim belki bakarsınız benim sayfamdan beğendiğiniz birşey olur, o zaman netleştiririz. Ama şu an kimseye söz vermeyin ben talibim:)

ikisinin de kolları bilekten 3-4 parmak yukarda canım. normalde 30 tl yapıyo ama kargoyu ödersiniz diye düşünüp 25 tl dedim :) takas düşünmüyorum, tabi sizin için ayırabilirim :)

Son düzenleme:
ikisinin de kolları bilekten 3-4 parmak yukarda canım. normalde 30 tl yapıyo ama kargoyu ödersiniz diye düşünüp 25 tl dedim :) takas düşünmüyorum, tabi sizin için ayırabilirim :)

Aa kollarının yarım olmasına üzüldüm şimdi:( Ben kapalıyım ama:2:

Son düzenleme:
Canm o kollari dantalli tunigin dantelleri beyazmi sarimi boyu nereye kadar birde onu nasil giyilmesi zormu

Canm o kollari dantalli tunigin dantelleri beyazmi sarimi boyu nereye kadar birde onu nasil giyilmesi zormu
dantelleri krem renkte canım. boyu 78 cm. giymesi çok rahat. aynısı bi arkadaşımda vardı ipini bağlamadan taytla giyiyordu. ama ipini bağlayıp kot üzerine de giyebilirsin dökümlü ve hoş duruyor :)

arkadaşlar ben izmirdeyim bu sayfadaki ve diğer genç arkadaşlar sayfamdaki kıyafetler için İzmirde olanlara buluşup elden de verebilirim...

ablamın sözünde giydiğim takımı satıyorum :(( kotondan almıştım ikisini de toplam 120 tl'ye . yakası boncuklu bluz 38-40 bedendir. siyah balon etek 38 bedendir. ikisini almak isteyen arkadaşa 60 tlye satıyorum..

Eki Görüntüle 936735 Eki Görüntüle 936730

gerçekten ikisi de çok hoş parçalar. 120 liraya mal oldu. almak isteyen arkadaşlara 50 liraya bırakıyorum.. kapıda ödeme yapabilirsiniz..

zümrüt yeşili elbise, su yeşili elbise ve ablamn sözünde giydiğim takım hariç bu sayfadaki bütün ürünleri 80 tl'ye veriyorummm !!!!!!! arkadaşlar ister alıp kendiniz kullanın isterseniz de farklı bir fiyata satın.... ama bence bu fırsatı kaçırmayın :))) hariç tuttuğum ürünlerim de satılıktır...

Son düzenleme:
Back