Merhabalar gen Art da pgt ile hamile kalanlardanım. Çok şükür şuan ahmileyim.ve genetik problem yaşayanlar için ve pgt ile tüp bebek düşüneneler için gidilebilecek en iyi merkez bence gen Art ve işinin ehli Volkan hoca.
Merhabalar gen Art da pgt ile hamile kalanlardanım. Çok şükür şuan ahmileyim.ve genetik problem yaşayanlar için ve pgt ile tüp bebek düşüneneler için gidilebilecek en iyi merkez bence gen Art ve işinin ehli Volkan hoca.
denizciğim bebeğim 36 hafta içerisinde yakında sağlıklı bir pgt bebeği olacak. emeği geçen tüm genart çalışanlarına sonsuz teşekür ederim. allah onlardan razı olsunki bana bu günleri gösterttiler gitmediğim ve soyulmadığım merkez kalmamıştı. herkes cana yakın ve düzeyli ilk görüşmede o havayı alıyorsun zaten umarım rabbim sanada güzel bebekler nasip eder. benim tedavimi aysun hanım yaptı çok ilgili bir hoca.. tavsiye ederim...
merhaba banada pgt uygulanması gerekiyor bende genartı düşünüyorum. ankara dışındayım sanırım önümüzdeki hafta gidicem eşimin izin almasını bekliyorum izin günü belli olunca randevuyu o güne almam kolay olurmu yani çokmu yoğun oluyor ne kadar sonra randevu veriyorlar.