- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Çar tabiki bizim ki ikinci tedavide 11 yumurtadan 2 si döllemdi diğer gün ikisi de gelişim i durdu embrıo kalmadı o yüzde. İptal edildiCanım daha yeni tüp bebek yaptık biz döllenme olmayınca tedavi yarıda kesildi 2. Tüp bebeğe sperm dna testi, kan kromozom testi,sperm fish vs testleri yaptırmayı düşünüyoruz morfoloji normal herşey normal . Fakat herşey normal olmasına karşın sperm dna kırık olabiliyorumuş Prof kaan aydos internet sitesinden okudum. Bu ca iyonifer yöntemi daha başarılı gibime geliyor speemde döllenmeyi başlatan enzimmi eksik ne anlamadım 2 gündür araştırmadığım site kalmadı. Birde ilkinde döllenme olmayıp ikincide olan vakalar var mı ki ?
Cnm 2. Tedavinde pizero elektrik veya ca iyonifor kullanılmıdı mı ?birde yaşınız kaç eşinizde problem var mıydı ?Çar tabiki bizim ki ikinci tedavide 11 yumurtadan 2 si döllemdi diğer gün ikisi de gelişim i durdu embrıo kalmadı o yüzde. İptal edildi
Diğer son iki tedavide döllenme daha iyi
DNA da hasar var ise sprem mı farklı yöntemlerle seçiyorlar
Canım benim işimde kromozom bozukluğu dna hasar morfoloji ve sayıda problem var ben de herhangi bir sorun olmadığı söylendi birinci tedavimizde sadece sperm sayısı eksik olduğunu sanıyorduk Türk bby başladık 12 yumurtadan iki tanesi dolandım üçüncü günü Bir tane kaldı transfer edildim ama tutmadı daha sonra kromozom testi yaptık dna hasar yaptık hepsinde problem çıktı ikinci tedavimiz Ankara nova art Ahmet erdem de yapıldı 11 yumurtadan iki tane dolandım ikinci gün ikisinin de gelişimi durdum doktorumuz probleminiz büyük bence artık tüp bebek yapmayın bile dedim sperm imsi yöntemi işe seçildi transfer iptal edildiCnm 2. Tedavinde pizero elektrik veya ca iyonifor kullanılmıdı mı ?birde yaşınız kaç eşinizde problem var mıydı ?
Cevabın için teşekkürler cnm inş. en yakın zmnda bebişine kavuşursunCanım benim işimde kromozom bozukluğu dna hasar morfoloji ve sayıda problem var ben de herhangi bir sorun olmadığı söylendi birinci tedavimizde sadece sperm sayısı eksik olduğunu sanıyorduk Türk bby başladık 12 yumurtadan iki tanesi dolandım üçüncü günü Bir tane kaldı transfer edildim ama tutmadı daha sonra kromozom testi yaptık dna hasar yaptık hepsinde problem çıktı ikinci tedavimiz Ankara nova art Ahmet erdem de yapıldı 11 yumurtadan iki tane dolandım ikinci gün ikisinin de gelişimi durdum doktorumuz probleminiz büyük bence artık tüp bebek yapmayın bile dedim sperm imsi yöntemi işe seçildi transfer iptal edildi
Aradan 2 yıl geçti genartta volkan ve Aysun baltacıyı seçtik oraya gittik elektro piazza yöntemi istedik öncesinde eşim DNA hasar için 6 ay tedavi gördü ama fayda sağlamadı elektro piazza ve sprem max ile sprem seçildi 7 yumsam 5 tane döllemdi 5 güne 2 tane kaldı ve genetik ten 1 tane sağlıklı geldi transfer edildi ama tutmadı
Bu yılda Gaziantep de yaptık mikro çip yöntemi ile sprem seçildi 6 yumurtadan 3 tane döllendi 5 güne 2 tane geldi genetikten 1 sağlıklı geldi transfer edildi ama tutmadı
Ben 27 eşim 36 yasımda
Amin rabbim isteyen herkese nasıp etsin bizleride unutmasın inşallahCevabın için teşekkürler cnm inş. en yakın zmnda bebişine kavuşursun
Canım ben bu konuyu başka bir arkadaş için açmıştım ama kendisi hiç ilgilenmedi..Bizim tek problem endometriozistti genart aysun baltacı ve dışardan bi prof %80 ihtimal dedi çok iyi dedi 2 kez tedavi oldum 4 ayda ikiside negatif ve onlarda birşey söyleyemiyormuş..hasta takibi yok..güvensiz..
merhaba ben 2014 yılında Ankara da Genartta tedavi oldum şükür şimdi bir kızım var tekrardan haziran ayında orada tedavi olmayı düşünüyorum Allah yardımcımız olsunKonuyu hortlatayım ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum.. Genart ve novaart arasında kaldım ama tam anlamıyla bilgi bulamadımankarada kimse şurası çok iyidir dememiş offfff
Benim de 1 kızım var 6 yaşında istanbulda tedavi olmuştum şimdi oraya gidemem ankarada annem var ve merkez arayışı dayım canım.. Aysun hanım mıydı doktorunuz kaçıncı denemede hamile kaldınız. Laboratuvarı nasıl acabamerhaba ben 2014 yılında Ankara da Genartta tedavi oldum şükür şimdi bir kızım var tekrardan haziran ayında orada tedavi olmayı düşünüyorum Allah yardımcımız olsun
Sertaç bey canım ilk deneme de hamile kaldım şükür. Şimdi dondurulmuş spermlerle orada tedavi olmayı düşünüyorum haziran ayındaBenim de 1 kızım var 6 yaşında istanbulda tedavi olmuştum şimdi oraya gidemem ankarada annem var ve merkez arayışı dayım canım.. Aysun hanım mıydı doktorunuz kaçıncı denemede hamile kaldınız. Laboratuvarı nasıl acaba
sizin adınıza sevindim. Aysun hanımı düşünüyoruz karar veremedim umarım erken dönersiniz soruma. sizde hangi sorun vardı başarılı olundu?Evet canim 17 haftalık hamileyim Allah ın izni ile saglikla kucaklarim insallah. Genetik nedenlerle tup bebek oldu . 4.demese tutundu. Aysun hoca çok fedakar ve inanılmaz destek veren bir doktor
Merhaba sizler tedavi oldunuz mu Aysun Hocadasizin adınıza sevindim. Aysun hanımı düşünüyoruz karar veremedim umarım erken dönersiniz soruma. sizde hangi sorun vardı başarılı olundu?
Merhaba tedaviye başladınız mı? bende ankaradayım hastaneye arayışındayımKonuyu hortlatayım ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum.. Genart ve novaart arasında kaldım ama tam anlamıyla bilgi bulamadımankarada kimse şurası çok iyidir dememiş offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?