Genart hastanesi?

Ben Aysun baltacıya gittim negatif oldu ama doktor çok sıcak kanlı ve iligili idi
Canım Rabbim inşallah kucağını doldursun en yakın zamanda.. Benim ilk deneyimim olacak ve bu hastaneyi önerdiler fiyatı ne kadar oluyor toplamda ne kadar bir süre sürüyor

Canım Rabbim inşallah kucağını doldursun en yakın zamanda.. Benim ilk deneyimim olacak ve bu hastaneyi önerdiler fiyatı ne kadar oluyor toplamda ne kadar bir süre sürüyor
Geçen yıl yaptım tüp bebek 5500 di
Mıkromax 1750
Dondurma tam hatırlamıyorum
Ngs 350 dolar embrıo bası

Bu fiyat raporlu halde mi 5500 raporsuz mu birde yanlış anlamazsan sorun kimdeydi negatif oldu bizde sorun eşimde ileri hareket %1 pek bir şansımız yok gibi geliyor bana
İleri hız önemli değil rapor geçerli değil genartta özel
Şimdi ki fiyat 6000 olmuş olabilir zam geldi çünkü
Sorun eşimde idi
Sprem sayısı duşuk
Morfoloji 1
DNA hasar 35
Kromozom translokayon var

İleri hız önemli değil rapor geçerli değil genartta özel
Şimdi ki fiyat 6000 olmuş olabilir zam geldi çünkü
Sorun eşimde idi
Sprem sayısı duşuk
Morfoloji 1
DNA hasar 35
Kromozom translokayon var
Ürolog var demi genartta bu tedavi şimdi gitsek kaç ay sürer

Ürolog var demi genartta bu tedavi şimdi gitsek kaç ay sürer
Ürolog ile görüşmedik bizi volkan hoca yönlendirdi urolok ile görüşüp müfit günel urolok herhalde arada ayrıca ücret çıkmasın diye KB’si konuştu yoksa muaynanesine gitmemiz gerekiyordu genelde tedaviler 6 ay sürer

Geçen yıl yaptım tüp bebek 5500 di
Mıkromax 1750
Dondurma tam hatırlamıyorum
Ngs 350 dolar embrıo bası
Merhaba cnm bizde sebebsiz infertiliz 1. Tüp bebekte 11 yumurtadan hiç biri döllenmedi bu aşamadan sonra ne yapmalıyız sizdede benzer problem var herhalde

Merhaba cnm bizde sebebsiz infertiliz 1. Tüp bebekte 11 yumurtadan hiç biri döllenmedi bu aşamadan sonra ne yapmalıyız sizdede benzer problem var herhalde
Merhaba canım ewet bizde de döllenme sorunu vardı ama son 2 tedavimizde ilk 2 den daha çok başarı sağladık
Eşin DNA hasar testi yaptı ve morfoloji si nasıl
Eğer her ikisinde sorun yok ise dölleme işlemime ek olarak gen artta elektro piazza yöntemi uygulanıyor ve başka merkezlerde kalsiyum iyofor yöntemi uygulanıyor her iki işlem döllenme arttırılması için

Evet canim 17 haftalık hamileyim Allah ın izni ile saglikla kucaklarim insallah. Genetik nedenlerle tup bebek oldu . 4.demese tutundu. Aysun hoca çok fedakar ve inanılmaz destek veren bir doktor
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bu 4. Tüp bebek denemen miydi problem neydi kimdeydi canım

Canım döllenip döllenmediği rahme koymadan anlaşılıyor mu bu söylediğin testler genartta yapılırken ek ücret istiyorlar mı ne kadar zamanda yapılıyor

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bu 4. Tüp bebek denemen miydi problem neydi kimdeydi canım
Evet cnm doğal yolla da hamile kalabiliyorum ama çocuğum kas haa hastası olarak dünyaya geliyor. O nedenle tup bebek yaptik hasta olanlar elendi saglikli olan transfer edildi . Ilk 3unde tutmadı 4. De tuttu kısmet 4 yetmiş. Ben asla doktorumdan vazgeçmedim

Canım daha yeni tüp bebek yaptık biz döllenme olmayınca tedavi yarıda kesildi 2. Tüp bebeğe sperm dna testi, kan kromozom testi,sperm fish vs testleri yaptırmayı düşünüyoruz morfoloji normal herşey normal . Fakat herşey normal olmasına karşın sperm dna kırık olabiliyorumuş Prof kaan aydos internet sitesinden okudum. Bu ca iyonifer yöntemi daha başarılı gibime geliyor speemde döllenmeyi başlatan enzimmi eksik ne anlamadım 2 gündür araştırmadığım site kalmadı. Birde ilkinde döllenme olmayıp ikincide olan vakalar var mı ki ?

Canım döllenip döllenmediği rahme koymadan anlaşılıyor mu bu söylediğin testler genartta yapılırken ek ücret istiyorlar mı ne kadar zamanda yapılıyor
Ewet ek ücreti var DNA hasar 200 civarı birşeydi morfoloji zaten sprem analızonde çilar onun ücreti daha az ama ücret bilmiyorum
Döllenmediği zaman zaten transfer yapılmaz
Yanı 2 ve 3 gün ararlar ya şu kadar döllenmiş diye biz de 12 yumurtadan 2 sibdölleniyordu ve onlar dan ya bir tane yada hiç kalmıyordu ölüyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…