• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gemici esleri ?

Backyoureyes

Tescilli manyak ben yine seni bulurum ;)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
846
1.289
28
SeLam kk.. Kardesimin esi gemiye gitmek istiyor.. 6 ay kontrat ve kardesim hamile .. Karar sana ait demis enistemiz .. Kardesim biraz uzgun biraz dusunceli .. Var mi yakini olan zorlugu kolayligi nedir .. Tesekkur ederiz

Kaptanların her limanda bir sevdiği olurmuş :sus:

Şaka Şaka ..

İyice ölçüp tartsılar gemıyle nreye gdicekler ?
Uzun bır ylculukmu , hamıleymışte .
Ne bilim ben istemezdım ya :KK53:

Valla zor falan ama enişte bey bir alıştı mı gözü denizden başkasını görmez. Arkadaşımın eşi denizci, aynen sizin arkadaşınız gibi hamileyken eşi sefere gitti. Doğumdan 1 ay sonra geldi, 2 ay sonra da yeniden sefere.. Şöyle söyleyeyim trilyon verseler çekilmez benim açımdan. Arkadaşın büyük kızının kafasında yaralar açılmıştı stresten, nerde babasının elini tütmüş çocuk görse ağlıyordu. Allahtan sabit bir iş buldular da kadın rahata erdi 8 sene sonra..

Kaptanların her limanda bir sevdiği olurmuş :sus:

Şaka Şaka ..

İyice ölçüp tartsılar gemıyle nreye gdicekler ?
Uzun bır ylculukmu , hamıleymışte .
Ne bilim ben istemezdım ya :KK53:

Kontrat 6 aylikken, nereye gideceklerinin ne gibi bir onemi olabilir?

Ben göndermem. Paraya ihtiyacı varsa başka iş bulsun çalışsın. Eşlerin, hele ki çocuk sahibi olmak üzere olan eşlerin birbirlerinden uzak kalmasını doğru bulmuyorum. Aile olmak adına çok önemli bir dönüm noktasındalar. Aile olmak için birlik, evlilik için de aile birliği gerekir. Aynı çatı altında aynı sofrada aynı hayatın yaşanması gerek. Uzaktan bana sadece para gönderen bir kocam olmasını istemezdim. Parası da pulu da batsın ben kocamı yanımda istiyorum derdim.

Back
X