• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gemi İnşaa Mühendis Eşleri

ben varım canım.hayır uzun yola gitmiyolar tersanelerde geminin ve makinalarının bakımını yapıyolar sadece.ileriye yönelik eğer kafasını kullanır ve düzgün çalışırsa çok iyi maddi getirisi olan bi iş.yani şöyle söyliyim rahat edersin.sadece çok yoğun iş temposu oluyo zaman zaman.eğer armatör firmasında çalışıyosa çok çok daha iyi.hem temiz hem düzenli.Rabbim hayırlısını versin

4000 civarı alır canım diyor.tabi bu ilerki yıllarda çok daha iyi olucaktır.henüz yeni sayılır çünkü.eğer özelden adını ve çalıştığı yeri yazarsan tanıyorumdur kesin diyo ben söylerim nasıl biri olduğunu diyor:))))

ayyy çok mersi ya valla bende bilmiorum bu işe pek olumlu bakmadıgım için çoçukla henüz konuşma fırsatım olmadı :) ama yavaş yavaş bende olumlu bakmaya başladım hayırlısı olsun uzak die düşüncelerim var ben istanbuldan başka bi şehirde yaapabilirmiyim bilmiorum çok düşünüorum annemler sürkli muğla marmaris gibi yerlerden bahsediyorlar ama nerde oldugundan emin dgilim

Back